כתב נושא: אחמד טיבי:אוהדי בית"ר מקבלים הוראות מתנועת כ"ך  (נקרא 4651 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
מאמר שנאה של היודו קוויזלינג האדום חיים ברעם שר"י נגד אוהדי בית"ר הצדיקים:

http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1676120
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אף אחד לא ציפה מהמחבל אחמד טיבי להגינות או לפטריוטות ישראלית. זה אותו אחמד טיבי שתומך ברצח תינוקות יהודים אבל מתקומם כשערבושים בקניון רצים אחרי ילדים כשהם חמושים במגבים.
ולאנשי בית"ר אני אומר: גזענות זו לא בושה. התנגדות למבלים היא לא בושה. כשאתם משתפים פעולה ומרגישים צורך להתנצל בפני הבוגדים, אתם בסך הכל מודים בדיעבד שהגזענות המשובחת, פסולה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
דבר בשם עצמך בלבד בעד גזענות. לאוהדי בית"ר ה"גזענים" אין שום דבר נגד ערבי אם הוא שומר על 7 מצוות בני נח. זו לא גזענות לקלל את האויב המוסלמי הנאצי.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אני חייב הסבר.כי כתבתי שלמאבק יש מחיר.לא התכוונתי שאוהדי בית"ר אשמים בלינץ',אבל כיוונתי לכך שבעבר שהיכו פועלי נקיון ערבים בטדי.לא עכשיו,זה היה לפני שנה.וצעקו מוחמד מת,מוות לערבים,טיבי מחבל וכו'.קריאות כאלה יניבו עונש בבית דין של משפחת לוזון המכונה בית דין של ההתאחדות.
אם המטרה אליפות,דאבל אז צריך לשבת בשקט או לשלם מחיר.
באשדוד נפלו טילים והקהל צעק מוות לערבים.השנאה לערבים,מחבלים היא בכל רבדי האוכלוסיה כולל שמאלנים שברגע שמשפחתם נפגעת(לא כולם)צועקים מוות לערבים,טרנספר.
ברור שבימין החילוני,הדתי,המתנחלים,החרדים שונאים ערבים ולא רק מסיבות דת,שונאים מוסלמים.
כשחיים בן פסח הניח פצצות בתיאטרון הרוסי הוא ידע שיענש ואני גורס שמי שיפגע בערבי פיסית עלול להענש.
הרצון לראות כאן מדינה יהודית נקייה מערבים מוסלמים איננו משאלת לב כהניסטית בלבד.פייגלין תומך בזאת והוא איננו כהניסט.
חרדים תומכים במדינת הלכה.
עידוד הגירה ערבית המונית זאת משנת זבוטינסקי ומעשה שבן גוריון ביצע.
אני אישית אינני דתי או כהניסט אבל מטרות התנועה קרובות לליבי.אינני שומר מצוות ואינני צדיק כמו הגולשים כאן.
בלי קשר לקבוצת כדורגל,לשמירת מצוות,לדעות פוליטיות,למצב כלכלי מצב האומה כולו ישתפר ככל שיהיו כאן פחות ערבים.יהיה פחות טרור,פחות פשע,יותר עבודה,יותר משאבים,יותר כסף,יותר מקום,יותר איכות חיים.יהיה יותר טוב כאן בלי טיבי,חברי כנסת ערבים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אף אחד לא מקבל הוראות משום מקום, זה היחודיות של אוהדי ביתר ובראשם ל.פ הגיבורים.
כולם מאוחדים, כולם יודעים מי האוייב, אף אחד לא מפחד, וכולם יד אחת! כמו תנועת כ"ך. לא סתם הסמל שמייצג אותנו הוא אגרוף מאוחד.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לפי סקר הרב כהנא הגיע ל15 מנדטים מתוכם רבים וטובים כהניסטים.כולל עולים,חילונים,חרדים ומגוון אוכלוסיה,אשכנזים וספרדים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אתה חושב שלאוהד ביתר או כל ימני יש אינטרס שהארץ תוצף בערבושים מקיימי שבע מצוות בני נח? כל אדם בעולם ששומר שבע מצוות בני נח, ברוך יהיה. מטבע הדברים הוא לא ילחם בנו ואין לנו שום בעיה איתו. אחרי הכל, אנחנו רוצים מדינה יהודית בארץ ישראל המיושבת ביהודים.
אבל ההכרה האמיתית היא שערבושים לא מקיימים שבע מצוות בני נח.
וכמו שכתבתי לעיל, אתה מסיק לבד שכמעט כל הערבושים הם אויבים ומחבלים. זה נקרא גזענות. גם אם תתמרן בין המילים שנאה, גזענות, אויבים, מלחמה וצורך.
בשורה התחתונה, יש לך העדפה נגד עם מסויים.
את זה אסור לנו להכחיש. בנפשנו הדבר.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
גזענות זאת העדפה של גזע מסוים.האם הקתולים בצפון אירלנד גזענים כי הם נגד הפרוטסטנטים?מי שגזעני הוא הערבים והמוסלמים.
השיעים רואים ביהודי טמא,כשיהודי נוגע במשהו הם רוחצים את הידיים ומרססים ספריי לחיטוי כאילו שאנחנו נושאי מגיפה.
השיעי רואה ביהודי כלב.
הסונים והמוסלמים רואים ביהודי בן קוף או חזיר כלומר לא בן אדם,זאת גזענות.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אם בטעות פישלת ולחצת יד לערבוש, אתה צריך ליטול ידיים. אתה יודע את זה ?
כך נהגו יהודים מדורי דורות...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
מה אתה מבלבל בשכל...גוים לא מעבירים טומאה או משהו כזה.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
 נהגו גם לטבול כשמגיעים מחוץ לארץ לארץ ישראל. יש טומאת ארץ העמים. בכל מקרה. זכור לי היטב שסבי שהיה תלמיד חכם נטל את ידיו לאחר שלחץ יד לבעלה של העוזרת הכושית שבא לומר מזל טוב בחתונה של דוד שלי.
נדמה לי שזכור לי גם סיפורים על רבנים אחרים שנטלו ידיים לאחר שלחצו יד לגוי.
סתם דוגמא. כשאתה יוצא משירותים אתה נוטל ידיים. למה ? הרי חז"ל לא הגדירו דרגת טומאה לבית הכסא כפי שהגדירו למת, לשרץ מת, לזב ולנידה...
« עריכה אחרונה: אפריל 08, 2012, 19:43:30 על ידי אביר הקרנפים »

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

אני נוהג ככה. אמנם לא ידעתי שזה קשור להלכה.. אני פשוט נגעל מהידיים הבהמתיות שלהם (עם הריח של העל האש והבטון)

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
זה לא משנה. ידוע שבבית הכסא יש טומאה לדוגמא אסור לברך מול בית הכסא, לדבר בבית הכסא, להרהר בדברי תורה בבית הכסא וכו׳. לפי מה שאני יודע, אין טומאה בגוי אבל כמובן שאני לא מקור מהימן כי הידע שלי בתורה אפסי. אבל גוי שנוגע באוכל/כלי לא עושה לו כלום ולדעתי רחיצת ידיים אחרי מגע עם גוי זה רק  כי אתה לא יודע במה הוא נגע-אולי באיזה שקץ או רמש שהוא אוכל או בחזיר וכדומה.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אם הם מקבלים הוראות מכ"ך שלא קיימת עוד, מעניין ממי הוא מקבל הוראות...

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אביר,הרב כהנא זצ"ל תמך בגירוש הערבים מהארץ.בודאי שהוא הכיר את 7 מצוות בני נוח ולמרות זאת תמך בגירוש.אל תשכח שהערבים שופכי דמים ועוברים על המצווה הזאת.ערבי מוסלמי מחויב לג'יהאד.
בואו נניח לצורך הדיון שההלכה מתירה למוסלמי להיות כאן,אני עדיין טוען שעדיף שערבי יהיה בלבנון או בסעודיה או בצרפת על ערבי בארץ ישראל.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
זה לא משנה. ידוע שבבית הכסא יש טומאה לדוגמא אסור לברך מול בית הכסא, לדבר בבית הכסא, להרהר בדברי תורה בבית הכסא וכו׳. לפי מה שאני יודע, אין טומאה בגוי אבל כמובן שאני לא מקור מהימן כי הידע שלי בתורה אפסי. אבל גוי שנוגע באוכל/כלי לא עושה לו כלום ולדעתי רחיצת ידיים אחרי מגע עם גוי זה רק  כי אתה לא יודע במה הוא נגע-אולי באיזה שקץ או רמש שהוא אוכל או בחזיר וכדומה.
אני נוהג ככה. אמנם לא ידעתי שזה קשור להלכה.. אני פשוט נגעל מהידיים הבהמתיות שלהם (עם הריח של העל האש והבטון)
בית הכסא נחשב מבואות המטונפים. לא עניין של טומאה. אני מניח שגוי משוקץ זה גם סוג של מבואות המטונפים.
זו לא הלכה מפורשת. זה עניין של הנהגה. ויפה שיחתן של עבדי אבות וכו'. ענייני ההנהגה תופסים מקום נכבד ביהדות.

אביר,הרב כהנא זצ"ל תמך בגירוש הערבים מהארץ.בודאי שהוא הכיר את 7 מצוות בני נוח ולמרות זאת תמך בגירוש.אל תשכח שהערבים שופכי דמים ועוברים על המצווה הזאת.ערבי מוסלמי מחויב לג'יהאד.
בואו נניח לצורך הדיון שההלכה מתירה למוסלמי להיות כאן,אני עדיין טוען שעדיף שערבי יהיה בלבנון או בסעודיה או בצרפת על ערבי בארץ ישראל.
אני בהחלט מסכים. זה מה שטענתי. מעניין הבסיס הוא שערבושים הם שונאי ישראל ולא מקיימים שבע מצוות בני נח ורוצים לחסל את כולנו לאחר שיבצעו בנו שלל מעשי זוועה.
אבל אפילו היו כולם חכמים ונבונים וצדיקים וחסודים, אין לנו אינטרס להציף את הארץ בגויים. נקבצנו לפה מכל הגלויות על מנת להלך ברחוב שמלא ביהודים. רק יהודים.
קראו לי גזען. אתגאה בזה.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני חושב שאם הערבים היו באמת ובתמים בני נח הם לא היו דורשים בעלות על הארץ ולא היו מנסים לגזול אותה ממנו.

אבל בעל מקרה על פי כל הגדרה מצומצמת ככל שתהיה של המושג בני נח הערבים לא מקיימים זאת כי הם שופכי דמים, לא מקיימים משפט צדק ומחללי שם ה'.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני חושב שאם הערבים היו באמת ובתמים בני נח הם לא היו דורשים בעלות על הארץ ולא היו מנסים לגזול אותה ממנו.

אבל בעל מקרה על פי כל הגדרה מצומצמת ככל שתהיה של המושג בני נח הערבים לא מקיימים זאת כי הם שופכי דמים, לא מקיימים משפט צדק ומחללי שם ה'.

הערבים ימ"ש הם צאצא של ישמעאל. והם העמלק של דורנו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
קיימת בעיה נוספת וכללית עם מוסלמים.גם ערבים נוצרים בעייתיים אבל מוסלמים הכי גרועים.
הבא להורגך השכם להורגו