וואו כמה זמן לא הייתי בפורום! אז ככה יש לי חדשות ממש טובות ומשמחות הנוגעות לחיים הפרטיים שלי.ברוך השם אני מרגיש ממש ממש מצויין! וכבר אין לי בכלל פחדים וחרדות מבני אדם! 24 וחצי שנים חייתי וסבלתי מפוביה חברתית חזקה ביותר וכעת השם ריחם עלי בזכות עבודה עצמית קשה וסיזיפית בתפילה,טיפול עצמי,וטיהור הנפש על ידי הלימוד תורה והבנת המציאות האמיתית שהיא הקב״ה ותורתו.כעת אני אשתדל להקדיש את עצמי בעזרה לאחרים,בראש ובראשונה למשפחה. ולאחר מכן לסביבה הקרובה ולכל יהודי ויהודי באשר הוא.וכמובן שגם מהבחינה הלאומיות.אני רוצה ללכת לשמעון הצדיק ולתמוך ביונתן יוסף ובמכבים של דורנו שהם המתיישבים היהודים ששבו לבתיהם בשכונה הפיקטיבית ״ש׳ייח ג׳ראח״.אני רואה בשכונה שלי איך הערבים צוחקים עלינו בעיניים וחשים את הפחד של היהודים המסכנים מפניהם.הם עובדים פה בסופרמרקטים ובשיפוצים.והם מסתובבים פה בעיקר באזור הקניון שהפך לקניון ערבי

ממש נבלות טמאים ימי שמם וזכרם לעד! גם הנאצים משחקים אותה נחמדים כלפי בחורות פה בקניון וכלפי הקופאיות בסופרמרקטים.הם ממש משחקים משחק שובה לב בלשון החמקמקה שלהם ובהתנהגות המזוייפת שלצערי המון יהודים אם לא רובם קונים

בשקט בשקט הנאצים מתכוונים להשתלט על השכונה.אני בינתיים משתדל להראות נוכחות מסויימת של גאווה יהודית כאשר אני למשל הולך לקניון וכל זה באמצעות פרצופים עצבניים לנאצים בכדי לתת להם הרגשה שהם לא רצויים פה חחחחחחחחחח

נו נו מה נעשה זה המעט שאני יכול לעשות מבחינת אלימות חח.אנחנו צריכים לפעול בחכמה כי הערב רב יש לו כח ואם ע״י יהודים יעברו על ״החוק״ המזוייף אז הם עלולים למצוא עצמם זרוקים בכלא לשנים רבות.בינתיים צריכים לשלב את התפילות והמעשים הטובים כלפי יהודים אחרים עם הפגנת נוכחות במקומות בעמיתים כמו שמעון הצדיק.אני דיברתי עם יונתן יוסף והוא אמר שאפשר לבוא לשכונה בכדי לתמוך במתיישבים.כמו כן הוא יערוך סיור+הדרכה בחינם למי שיבוא לבקר בשכונה.הוא אדם צדיק שכמעט לא יושן בלילות בגלל כל המאבק הזה.אז יש פה עוד פאן של עידוד רוחו ואם נלך לשם זה ישמח אותו ויעשה לו הרגשה טובה שמראה שיש עוד המון יהודים שאכפת להם שהשכונה הזאת תישאר יהודית לנצח.וכמובן שזה יראה לערבים שאנחנו חזרנו לירושלים ושאנחנו מתכוונים ליישב כל חלק בירושלים ״המזרחית״.תבינו,נאצים ואנטישמים מכל העולם באים לשם בכדי להציק ולהפריע למתיישבים היהודים שגרים שם.ונחשו מי מכון ומסייע להם ומשתף איתם פעולה? כמובן השמאלנים האנרכיסטים מארגון ״סולידריות שייח ג׳ראח״ יש״ו שר״י.וכמובן שהתקשורת כולה תומכת בהם ובערבים הנאצים.אנחנו צריכים לאחד כוחות וללחום בכל הרוע הזה של השמאלנים והערבים והאנטישמים בנחישות על ידי דברים רוחניים כמו תפילות ומעשים טובים וגם על ידי עשייה בשטח כמו הפגנת נוכחות והשתדלות בכל המישורים.