כתב נושא: מודעה לכל היהודים  (נקרא 5609 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מודעה לכל היהודים
« ב- : מרץ 25, 2012, 22:03:47 »
בס"ד

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בעניין: מודעה לכל היהודים
« להגיב #1 ב- : מרץ 25, 2012, 23:28:47 »
מי שמסתכל במבט ראשון ורואה ספר תורה מתחת להריסות בית כנסת, יכול לטעות ולחשוב שערבים או נאצים מעורבים בעניין.

אך לא כך הדבר. זה מעשה ידה של המדינה הזאת.
מדינה מתיוונת שמקדשת את כל מה שמנוגד לתורת ישראל.

מדינה שרומסת את תורת ישראל כל יום בעזרת חוקים כאלה ואחרים לא תהסס גם לרמוס ספר תורה הלכה למעשה.

תחשבו על זה בפעם הבאה שתרצו להגיד הלל ביום העצמאות (הקרב ובא).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : מרץ 26, 2012, 02:11:49 »
ערבים ונאצים אכן מעורבים בעניין.
נאצים ישראלים ששלחו ערבושים בהגנת בוגדים מתועבים ממשמר הגבול, הצבא והמשטרה, על מנת להחריב ולחלל את בית הכנסת הזה ואת תשמישי הקדושה שבו.
לאחר מכן נתבשרנו פה ובמקומות אחרים על שוד של חפצי ערך מהבתים שנהרסו סביב בית הכנסת, אף הם בידי אותם טרוריסטים ערבושים והנאצים ששלחו וליוו אותם.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #3 ב- : מרץ 26, 2012, 12:11:20 »
גם אין לנו מדינה אחרת,שוב רפא אם אתה חושב ככה אולי מגיע לת"א פצצת אטום או קטיושות על באר שבע?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 26, 2012, 13:26:50 »
בס"ד

גם אין לנו מדינה אחרת,שוב רפא אם אתה חושב ככה אולי מגיע לת"א פצצת אטום או קטיושות על באר שבע?

אין לנו ארץ אחרת, אין לנו בכלל מדינה בארץ הזו, שמשתרעת מחצי האי סיני ועד נהר הפרת.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #5 ב- : מרץ 26, 2012, 13:42:20 »
בס"ד שצבא ההגנה לישראל נלחם במלחמות ישראל,במבצע אנטבה וכו' נגד מוסלמים שרצו בהשמדתנו.במלחמות מצוה.בארץ ישראל חיים יהודים והצבא מגן עליהם.
מדינת ישראל קיימת וזו עובדה ולמדינה יש שכנים מסוכנים מאד ממצרים בדרום ועד לעירק ולאירן שלא לדבר על סוריה ולבנון,עזה וכו'.
בלי צבא,בלי מדינה הערבים ישחטו את כולנו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 26, 2012, 19:52:15 »
לת"א לא מגיע פצצת אטום, ובטח שלבאר שבע לא מגיע קטיושות.

לעם ישראל מגיע מדינה יהודית, והתמונה המובאת כאן מוכיחה שלא קיימת כאן מדינה יהודית.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #7 ב- : מרץ 27, 2012, 00:39:23 »
לת"א לא מגיע פצצת אטום, ובטח שלבאר שבע לא מגיע קטיושות.

לעם ישראל מגיע מדינה יהודית, והתמונה המובאת כאן מוכיחה שלא קיימת כאן מדינה יהודית.
לת״א מגיע אחלה סקאדים וזאת אני אומר בתור תל אביבי.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מרץ 27, 2012, 05:41:59 »
בס''ד

יש בתנועה שלנו אלה שמגדירים את עצמם כ"ציונים" ואלה שלא. אבל גם אלה וגם אלה בעד מדינה יהודית וריבונות יהודית בארץ ישראל.

יש בתנועה שלנו אלה שמתנגדים למדינה הנוכחית כי הם חושבים שהיא לא יהודית ויש אלה שחושבים שיש הבדל בין המדינה לבין הממשלה/מימסד. שוב גם אלה וגם אלה רוצים מדינה יהודית ומתנגדים לכל נסיגה מארץ ישראל ולכל גירוש של יהודים.

יש בתנועה שלנו אלה שתומכים בצה''ל כי צריך צבא יהודי ואי אפשר לשרוד בלי צבא ויש אלה שמתנגדים כי צה''ל הוא הכלי המסוכן ביותר של המשטר, למעשה צה''ל הוא הכלי היחיד שיכול לבצע את הגירוש ההתאבדותי מיהודה שומרון וירושלים שהערב רב מתכנן כשהזמן יהיה בשל ח''ו. אני מקווה שכולם בשני המחנות הללו מסכימים שאסור למלא פקודה לגרש יהודים ושצריך התנגדות המונית פיזית כמו שהייתה בעמונה לכל גירוש.

אנו חייבים לעבוד ביחד למרות חילוקי הדעות שלנו. כל עוד שאתם מאמינים במדינה יהודית אמיתית, בהתנגדות המונית לכל גירוש, בעידוד הגירה ערבית מא''י, בחינוך יהודי לכל יהודי, בשיחרור כל האסירים היהודים שפעלו למען עם ישראל במקום שיחרור מחבלים ערבים - אם אתם מאמינים בעקרונות האלה, אתם במקום הנכון.

מנותק meerkat

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : מרץ 27, 2012, 06:29:24 »
בס''ד

יש בתנועה שלנו אלה שמגדירים את עצמם כ"ציונים" ואלה שלא. אבל גם אלה וגם אלה בעד מדינה יהודית וריבונות יהודית בארץ ישראל.

יש בתנועה שלנו אלה שמתנגדים למדינה הנוכחית כי הם חושבים שהיא לא יהודית ויש אלה שחושבים שיש הבדל בין המדינה לבין הממשלה/מימסד. שוב גם אלה וגם אלה רוצים מדינה יהודית ומתנגדים לכל נסיגה מארץ ישראל ולכל גירוש של יהודים.

יש בתנועה שלנו אלה שתומכים בצה''ל כי צריך צבא יהודי ואי אפשר לשרוד בלי צבא ויש אלה שמתנגדים כי צה''ל הוא הכלי המסוכן ביותר של המשטר, למעשה צה''ל הוא הכלי היחיד שיכול לבצע את הגירוש ההתאבדותי מיהודה שומרון וירושלים שהערב רב מתכנן כשהזמן יהיה בשל ח''ו. אני מקווה שכולם בשני המחנות הללו מסכימים שאסור למלא פקודה לגרש יהודים ושצריך התנגדות המונית פיזית כמו שהייתה בעמונה לכל גירוש.

אנו חייבים לעבוד ביחד למרות חילוקי הדעות שלנו. כל עוד שאתם מאמינים במדינה יהודית אמיתית, בהתנגדות המונית לכל גירוש, בעידוד הגירה ערבית מא''י, בחינוך יהודי לכל יהודי, בשיחרור כל האסירים היהודים שפעלו למען עם ישראל במקום שיחרור מחבלים ערבים - אם אתם מאמינים בעקרונות האלה, אתם במקום הנכון.

very well said

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #10 ב- : מרץ 27, 2012, 07:15:36 »
אנחנו עובדים ביחד.כתב כאן משתמש שלת"א מגיע סקאדים.סתם לדוגמא בשינקין ת"א גרים חרדים,בשכונת התקוה גרים אחים שלנו בני עדות המזרח שומרי מסורת.
מה שאני טוען שההבחנה איננה מעשית.סקאד נפל בבית דני בשכונת התקוה,נפל ברמת גן,אלו אנשיננו תומכינו.
קיימת כרגע מדינה יהודית,צבא יהודי.הרי חיילי צה"ל לא מאמינים בהרי קרישנה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #11 ב- : מרץ 27, 2012, 16:28:49 »
אנחנו עובדים ביחד.כתב כאן משתמש שלת"א מגיע סקאדים.סתם לדוגמא בשינקין ת"א גרים חרדים,בשכונת התקוה גרים אחים שלנו בני עדות המזרח שומרי מסורת.
מה שאני טוען שההבחנה איננה מעשית.סקאד נפל בבית דני בשכונת התקוה,נפל ברמת גן,אלו אנשיננו תומכינו.
תקרא שוב את ההודעה שלי! אני אומר את זה בתור אחד שגר בת״א ואני חושב שעד שיפלו פה כמה טילים אנשים לא יקחו ברצינות את המצב.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : מרץ 27, 2012, 20:59:51 »
קיימת כרגע מדינת היהודים ולא מדינה יהודית (ישנו הבדל גדול), וקיים צבא היהודים ולא צבא יהודי (וגם כאן ההבדל ענק).

דוגמא אחת להיותו של צה"ל צבא עם מוסר מעוות וזר - אתה לא באמת חושב שחיילים יהודים התנדבו שלא לירות על עזה רק בגלל שיש שם ילדים "חפים מפשע", נכון?

העובדה שבצה"ל משרת כרגע רוב יהודי (וגם זה רק לבינתיים) אינה אומרת שמדובר בצבא יהודי.

אותו דבר לגבי המדינה - רוב יהודי לא הופך אותה למדינה יהודית.

חיילי צה"ל אינם מאמינים בקרישנה, אך אין זה אומר שהם משרתים בצבא יהודי (יהודים רבים שירתו במהלך ההסטוריה בצבאות זרים וצה"ל אינו שונה מהם).

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #13 ב- : מרץ 27, 2012, 21:38:54 »
גם לא כדאי שיפול עליך טיל בת"א...עד שזכינו לכהניסט צדיק,חכם וידען לא כדאי שנאבד אותך.מספיק איבדנו אנשים לערבים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #14 ב- : מרץ 27, 2012, 21:59:52 »
עד שזכינו לכהניסט צדיק,חכם וידען
איך הגעת למסקנה?
ולעניי, לא ביקשתי שיפול עלי א ל אני בהחלט מוכן לסבול פה מצב מלחמה בשביל תושבי הדרום לדוגמא ש״זוכים״ בקיפוח ובחוסר עניין מתמשך מצד הממשלה. אגב אני לא חושש מטילים אצלנו, לא צריך לא ממד ולא מקלט. מספיק לתפוס איזה גמרא בכולל וככה אתה תרגיש הכי מוגן.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #15 ב- : מרץ 27, 2012, 22:45:58 »
אביר הקרנפים טוען שאיננו יודעים היכן יפול הטיל ואני מאמין לו.מבחינתי אביר הקרנפים פוסק הלכות.אני אהפוך אותו לרב שלי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #16 ב- : מרץ 27, 2012, 23:18:27 »
אביר הקרנפים טוען שאיננו יודעים היכן יפול הטיל ואני מאמין לו.מבחינתי אביר הקרנפים פוסק הלכות.אני אהפוך אותו לרב שלי.
חחח מן הסם לא יודעים איפה יפול הטיל... יש עוד זמן עד שאביר הקרנפים יהיה פוסק הלכות. קודם כל צריך לדעת לכבד את גדולי ישראל.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #17 ב- : מרץ 27, 2012, 23:21:05 »
תראה החיים אינם רולטה רוסית.אתה אומר אני גר בת"א ואני רוצה שהטיל יפול בת"א אבל אני רוצה שהטיל לא יפול עלי,אולי יפול ביפו...אולי על השכן.
אני אומר בס"ד הטיל יפול בטהרן ולא בת"א.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #18 ב- : מרץ 27, 2012, 23:27:48 »
תראה החיים אינם רולטה רוסית.אתה אומר אני גר בת"א ואני רוצה שהטיל יפול בת"א אבל אני רוצה שהטיל לא יפול עלי,אולי יפול ביפו...אולי על השכן.
אני אומר בס"ד הטיל יפול בטהרן ולא בת"א.
לא. אני יודע שיש סיכוי אבל כמובן הוא קטן מאוד. בנוסף אני משתדל ומנסה לבטוח בה׳ וככה דברים אחרים לא מפחידים אותי.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #19 ב- : מרץ 27, 2012, 23:49:42 »
תבטח בשם אתה בחור טוב.היה אחד לנין ימח שמו אמר שיהיה טוב רע כשיהיה הכי גרוע.אנחנו לא קומוניסטים רחמנא ליצלן
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #20 ב- : מרץ 28, 2012, 00:35:27 »
בס"ד שצבא ההגנה לישראל נלחם במלחמות ישראל,במבצע אנטבה וכו' נגד מוסלמים שרצו בהשמדתנו.במלחמות מצוה.בארץ ישראל חיים יהודים והצבא מגן עליהם.
מדינת ישראל קיימת וזו עובדה ולמדינה יש שכנים מסוכנים מאד ממצרים בדרום ועד לעירק ולאירן שלא לדבר על סוריה ולבנון,עזה וכו'.
בלי צבא,בלי מדינה הערבים ישחטו את כולנו.
היו ימים. היו ואינם עוד.

השד ישבור! אתה צריך לעשות לך רב צדיק ותלמיד חכם. לא פרחח שבקושי למד ומקיים למחצה.
אני כותב פה דברים מתוך מקורות. זה עדיין לא עושה אותי לרב.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!