כתב נושא: נניח שגרשנו את כל הערבים והעובדים הזרים  (נקרא 8358 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ההיפך. יהודים סירבו לעבוד בבניין ובחקלאות מאז שיש כוח עבודה זול שעושה את העבודה בלי להתלונן.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יהודים עבדו בבניין ובחקלאות יום אחד ונשברו.הציעו משכורות טובות לעבודה בבניין ויהודים לא רצו לעבוד.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני חושב שצריך לעשות הבדלה ברורה מאוד בין סינים ותאילנדים וכד' לבין אותם "פליטים' מהיבשת השחורה. הראשונים באים כדי לעבוד, להרוויח כסף, וברוב המוחלט של המקרים הם משאירים בארץ הולדתם משפחה וגם חוזרים אליה. לסיני קשה להשתלב בארץ בגלל מחסום שפה ותרבות והוא גם לא שואף להיות פועל שחור כל החיים שלו. המטרה שלו היא לחזור לסין ולהיות שם מעמד בינוני ומעלה.

לעומתם לאפריקאים אין כוונה לחזור ואין למה לחזור. הם באו כדי לחיות חיי טפילים על חשבון מדינת הרווחה היהודית.

כמו כן, למרות שיש כאן רבבות אסייתים, כמעט ולא שומעים על עבריינות מצדם כלפי ישראלים. אף אחד לא מפחד ללכת בדרום ת"א מחשש שאיזה סיני ישדוד אותו. אפשר לומר שהאפריקאים אחראים ל99% מהשם הרע שיצא לעובדים הזרים בארץ. וזה אירוני כי האפריקאים בכלל לא עובדים אלא מסתננים לכאן במטרה שנטפל בהם על חשבוננו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
השאלה אם הסינים לא לוקחים עבודה ליהודים?למשל רצף סיני גוזל עבודה מיהודי.אני נוסע לעבודה באוטובוס בתחנה המרכזית הישנה והאוטובוס מלא סינים,תלאינדים,פליפינים,כושים,רומנים.הכושים שיכורים,זה חזון של מדינה יהודית ועבודה עברית?
חיים רוצה למכור נשק לסין,אתה רוצה פועלים סינים,אני לא יודע מדוע הפכתם ל"חובבי אגרולים".אני מעדיף פלאפל כשר.
התאלינדים אוכלים את הכלבים שלנו!
ברוך השם יש יהודים שיעבדו,חלקם עולים מחבר העמים.סין כל כך דואגת לנו שנדאג לה?לדעתי סין הקומוניסטית עוזרת דווקא לערבים!לצפון קוריאה,סין מונעת סנקציות משתקות על אירן ומגינה עליה!
עניי עירך קודמים.תעסיק יהודים שומרי מצוות.מה לנו ולסינים אתאיסטים?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא רוצה שהסינים יגזלו עבודה מיהודים. לדעתי הם בעיקר גוזלים עבודה מערבים וזה מצוין.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ומה עם רוסים יהודים מחבר העמים שהסינים גוזלים מהם פרנסה?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ומה עם רוסים יהודים מחבר העמים שהסינים גוזלים מהם פרנסה?
אני לא חושב שיש 10,000 יהודים מכל העדות שמסוגלים ומעוניינים לעבוד בבניין. יש כאלה  שמעוניינים לעבוד בתחום אבל רק במשרות היותר משתלמות. ואילו בתחום החקלאות זה ברור שאין נכונות לעבוד בתחום. וכן בתחום הסיעוד, אין סיכוי שתמצא אלפי ישראלים שיחליפו את העובדים הזרים שמטפלים בקשישים.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אתה צודק ותדע שיש כאן אנשים כולל חיים שלא רוצים כאן ערבים וזרים בכלל.רק יהודים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אתה צודק ותדע שיש כאן אנשים כולל חיים שלא רוצים כאן ערבים וזרים בכלל.רק יהודים.
אני יודע אבל לדעתי הנושא הזה אינו עד כדי כך מהותי. יש הסכמה שצריך לעצור ולגרש את גל ההגירה מאפריקה ואת השב"חים הערבים. העמדה שלי לגבי עובדים זרים היא פרגמטית ולא עקרונית. אבל לגבי שב"חים ומהגרים טפילים אני חושב שאני מחזיק באותן עמדות שחיים בן פסח ורוב האנשים כאן בפורום מחזיקים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני רוצה להסכים כאן עם הדעה שאמרה שבכל מקרה צריך לדאוג שיהיו רק יהודים בארץ ישראל ורק עבודה עברית.
ועם זאת אני גם מסכים עם העובדה שהסינים לא הביאו לפה כזו פשיעה וטינופת שהערבושים והכושים הביאו לפה. גם המזרח אירופים.
הסינים יותר שקטים ורגועים ופחות נשארים פה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
רומנים השתכרו והטרידו מינית יהודיות.
הבא להורגך השכם להורגו