חדשות ודיונים > דיון כללי

שאלה לגבי חולצות וקפוצ'ונים

<< < (2/6) > >>

liorso:

--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 29, 2006, 22:43:39 ---
--- ציטוט של: liorso על נובמבר 29, 2006, 22:27:04 ---
--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 29, 2006, 22:02:24 ---
--- ציטוט של: Aaron על נובמבר 29, 2006, 21:54:06 ---אם תלך עם חולה של תנועת כ"ך או כהנא חי והמשטרה תראה אותך אתה מקבל כנס 5,000 שקל.
שכחת שאנחנו חיים במדינה דיקטטורית שמאלנית?
היה מקרה שאיזה איש אחד מירושליים לבש חולצה של כ"ך ושילם כנס כספי של 5000 או 6000 ש"ח אני כבר לא זוכר...

--- סוף ציטוט ---

אתה רציני?? לא ידעתי על זה
קנס?!?! אנשים פסיכים - איפה אני חי לעזאזל,
והם עוד מעיזים לקרוא לנו "פאשיסטים".

--- סוף ציטוט ---

רק קנס במקרה הטוב... לרוב אתה תכנס לחקירות במשטרה, השם שלך כבר יהיה במחשבים של השב"כ במחלקה לרדיפת יהודים...

--- סוף ציטוט ---

אני יודע שזו מצווה לגור בארץ ישראל אבל יסלח לי ה', לגור פה עושה לי בחילה לפעמים...

--- סוף ציטוט ---

לפי דעתי זה מבחן קשה של ה'.... הוא נתן לנו את ארץ ישראל על מגש של כסף יחסית למה שיכל היה להיות פה, ירקנו לו בפרצוף ועכשיו הוא עושה לנו מבחנים קשים.

ארץ ישראל:
ברצינות?

ועוד קוראים לזה דמוקרטיה.

בכל אופן גם להסתובב איתה בבית יהיה נחמד מאד.
בייחוד כשיש לך בבית אדם מערכניק.

דוקא_כך:

--- ציטוט ---לפי דעתי זה מבחן קשה של ה'.... הוא נתן לנו את ארץ ישראל על מגש של כסף יחסית למה שיכל היה להיות פה, ירקנו לו בפרצוף ועכשיו הוא עושה לנו מבחנים קשים.
--- סוף ציטוט ---

שטויות.  היסורים האלה (אם בכלל אפשר לקרוא לזה יסורים) הם יסורים של אהבה.  מי שיורק בפניו כביכול של ה' זה דוקא אני, שכרגע גר בגולה, ולא אתם שגרים בא"י.  העניין הזה צריך לחזק אותנו, ולגרום לנו לומר, "ככה הם רוצים?  נראה להם!"  הרב כהנא ישב בבתי סוהר בארץ ובארה"ב למען עקרונותיו.  נועם פדרמן ומשפחתו סובלים מרדיפות.  ואתם יודעים מה?  הם גאים בזה, ומחשיבים את זה כזכות, והם צודקים!

דרך אגב, ההתמרמרות שלכם דומה מאוד להתמרמרות של גוים בארצות אירופה.  לאנשים פשוט נמאס מהתבוסתנות והשחיתות של מנהיגיהם.  ההודעות בפורום זה דומות במובן מסוים להודעות שנכתבות בפורומים לאומניים באנגלית, בצרפתית, בגרמנית, בספרדית, וכו'.  קבוצות שפעם היו אנטישמיות, היום בעיקר אנטי-ערביות.  כמונו, גם הם מדברים על האליטות השולטות במדינות שלהם, ועל הסרטן המוסלמי שמתפשט.  ולא רחוק היום שבו יבחרו מנהיגים פאשיסטיים ברחבי אירופה (בצורה דמוקראטית כמובן...).  נקווה שבישראל יבחרו לשלטון לא פאשיסטים אלא כהניסטים.

אריה י:

--- ציטוט של: Aaron על נובמבר 29, 2006, 21:54:06 ---אם תלך עם חולה של תנועת כ"ך או כהנא חי והמשטרה תראה אותך אתה מקבל כנס 5,000 שקל.
היה מקרה שאיזה איש אחד מירושליים לבש חולצה של כ"ך ושילם כנס כספי של 5000 או 6000 ש"ח אני כבר לא זוכר...

--- סוף ציטוט ---

לק"י [!!!]

אחשלי, אתה לא מעודכן.

קנס? לא תקבל - אבל השתתפות/תמיכה וכו' - בארגון טרור, אישום, תקבל ועוד איך - תקבל.....

יש היום חולצות בלי האגרוף, ובלי הכיתוב, שיוצאות לאור ברבים. אין עם זה בעי'ה חוקית - מצד החוק הדמוקרטי. חולצות עם אגרוף ורישום של תנועת כך, למיטב ידיעתי אין להשיג בציבור. לפעמים באזכרה יש.

עז77:

--- ציטוט של: אריה י על דצמבר 01, 2006, 14:10:35 ---

--- סוף ציטוט ---

לק"י [!!!]

אחשלי, אתה לא מעודכן.

קנס? לא תקבל - אבל השתתפות/תמיכה וכו' - בארגון טרור, אישום, תקבל ועוד איך - תקבל.....

יש היום חולצות בלי האגרוף, ובלי הכיתוב, שיוצאות לאור ברבים. אין עם זה בעי'ה חוקית - מצד החוק הדמוקרטי. חולצות עם אגרוף ורישום של תנועת כך, למיטב ידיעתי אין להשיג בציבור. לפעמים באזכרה יש.

--- סוף ציטוט ---

סמל האגרוף בעיני הוא הסמל הכי יפה בעולם, הוא מתאר את כל התפיסה הכהניסטית בסמל אחד פשוט וקליט,
לכן שילבתי אותו בדף ההרשמה לפורום, שמהתחלה ידע כל גולש לאן הוא בא, הוא בא לאתר כהניסטי!
יש לפעול להתיר את השימוש בו שוב - אי אפשר לאסור שימוש בסמלים ככה, עוד יבוא היום שננצח את החוק המקולל של ישראל.

שתבינו, הסמל היחיד שזוכה ליחס דומה הוא צלב הקרס להבדיל אלף אלפי הבדלות - וזה המטרה שלהם של החלאות, לבזות אותנו לדרגה של נאצים ימ"ש.
היום כל אחד מכם יכול ללכת בגאווה עם חולצה של חמאס ברחובות, ששחטה אלפי ילדים גברים ונשים - אבל חולצה של כ"ך? חס וחלילה, הם רק לא הסכימו עם הממסד,
שזה פשע הרבה יותר נורא מלטבוח ביהודים כנראה...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה