חדשות ודיונים > דיון כללי

שאלה לגבי חולצות וקפוצ'ונים

(1/6) > >>

ארץ ישראל:
איפה אני יכול לרכוש קפוצ'ון?

בארתר הישן של כהנא אני יודע שהייתה אפשרות אבל האתר כרגע לא עובד (או שזה רק אצלי?!)

מקווה שפתחתי דיון במקום הנכון.

Aaron:
אם תלך עם חולה של תנועת כ"ך או כהנא חי והמשטרה תראה אותך אתה מקבל כנס 5,000 שקל.
שכחת שאנחנו חיים במדינה דיקטטורית שמאלנית?
היה מקרה שאיזה איש אחד מירושליים לבש חולצה של כ"ך ושילם כנס כספי של 5000 או 6000 ש"ח אני כבר לא זוכר...

עז77:

--- ציטוט של: Aaron על נובמבר 29, 2006, 21:54:06 ---אם תלך עם חולה של תנועת כ"ך או כהנא חי והמשטרה תראה אותך אתה מקבל כנס 5,000 שקל.
היה מקרה שאיזה איש אחד מירושליים לבש חולצה של כ"ך ושילם כנס כספי של 5000 או 6000 ש"ח אני כבר לא זוכר...

--- סוף ציטוט ---

אתה רציני?? לא ידעתי על זה
קנס?!?! אנשים פסיכים - איפה אני חי לעזאזל,
והם עוד מעיזים לקרוא לנו "פאשיסטים".

מיום ליום אני יותר ויותר מרגיש שאולי דווקא כן צריך להקים אוטונומיה משלנו שתקרא יהודה או משהו אחר,
להתנתק מהם - וכששאר עם ישראל יראה את רווחתנו והצלחתנו הם יתמזגו לתוכנו והמשטר הבולשביקי מהר מאוד ייהפך למיעוט.

liorso:

--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 29, 2006, 22:02:24 ---
--- ציטוט של: Aaron על נובמבר 29, 2006, 21:54:06 ---אם תלך עם חולה של תנועת כ"ך או כהנא חי והמשטרה תראה אותך אתה מקבל כנס 5,000 שקל.

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

רק קנס במקרה הטוב... לרוב אתה תכנס לחקירות במשטרה, השם שלך כבר יהיה במחשבים של השב"כ  במחלקה לרדיפת יהודים...

עז77:

--- ציטוט של: liorso על נובמבר 29, 2006, 22:27:04 ---
--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 29, 2006, 22:02:24 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

רק קנס במקרה הטוב... לרוב אתה תכנס לחקירות במשטרה, השם שלך כבר יהיה במחשבים של השב"כ  במחלקה לרדיפת יהודים...

--- סוף ציטוט ---

אני יודע שזו מצווה לגור בארץ ישראל אבל יסלח לי ה', לגור פה עושה לי בחילה לפעמים...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה