חדשות ודיונים > דיון כללי

שאלה לגבי חולצות וקפוצ'ונים

<< < (5/6) > >>

עז77:

--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 03, 2006, 16:16:01 ---
--- ציטוט של: ארץ ישראל על נובמבר 29, 2006, 19:28:50 ---איפה אני יכול לרכוש קפוצ'ון?

בארתר הישן של כהנא אני יודע שהייתה אפשרות אבל האתר כרגע לא עובד (או שזה רק אצלי?!)

מקווה שפתחתי דיון במקום הנכון.

--- סוף ציטוט ---
יש חנויות שבהם אפשר להדפיס תמונות על חולצות ארוכות/קצרות/קפוצ'ונים ובאיזה צבא שאתה רוצה. אתה פשוט בא לחנות עם דיסקט ובו התמונה שאתה רוצה להדפיס וזה הכל.
במקרה הזה אתה בא לחנות עם הסמל היפה הזה בתוך דיסקט: http://img71.imageshack.us/img71/8374/kahanahi0.jpg וזהו...

--- סוף ציטוט ---

אלא אם אתה נופל על איזה שמאלן מלשן חרא,
מהסוג שמצלמים תצלומי אוויר של ישובים יהודיים ושולחים לערבים - אתם מכירים את הסוג הנאלח הזה...

אריה י:
לק"י [!!!]

אל תשכחו, שלהדפיס - בצורה בודדת, בא נאמר לייזר, זה איזה 50 ש"ח לחולצה... קח שזה יוצא יקר מאוד.
לא יותר פשוט להגיע לאזכרה/לכנסים - ולקנות שם?

ליעד:

--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 02, 2006, 00:04:53 ---ודרך אגב, אתם שוכחים דבר פשוט אחד - אנחנו לא תנועת כ"ך.
אנחנו "הימין האמיתי - כח המשימה היהודי" - אנחנו לא ארגון שיש נגדו שום עניין פלילי או חוקי.

ככה, שאין אנו חברים בשום "ארגון טרור..."

--- סוף ציטוט ---
תנועת כ"ך הי לא "ארגון תרור" אבל אם אנחנו ה"ימין האמיתי" אז למה אין חולצות של "הימין האמיתי -כוח המשימה יהודי"

Aaron:

--- ציטוט של: ליעד על דצמבר 04, 2006, 14:42:23 ---
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 02, 2006, 00:04:53 ---ודרך אגב, אתם שוכחים דבר פשוט אחד - אנחנו לא תנועת כ"ך.
אנחנו "הימין האמיתי - כח המשימה היהודי" - אנחנו לא ארגון שיש נגדו שום עניין פלילי או חוקי.

--- סוף ציטוט ---
תנועת כ"ך הי לא "ארגון תרור" אבל אם אנחנו ה"ימין האמיתי" אז למה אין חולצות של "הימין האמיתי -כוח המשימה יהודי"

--- סוף ציטוט ---
תנועת כ"ך היא ארגון טרור רק בעיניי הממסד הבולשביקי שלנו. תנועת כ"ך היא לא באמת ארגון טרור!!!
ואני מצטרף לשאלת לגבי חולצות הימין האמיתי.
ויש לי שאלה נוספת, מהו הסמל של התנועה שלנו?! אותו סמל שהיה - האגרוף בתוך מגן דוד?

עז77:

--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 04, 2006, 15:01:59 ---
--- ציטוט של: ליעד על דצמבר 04, 2006, 14:42:23 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---
תנועת כ"ך היא ארגון טרור רק בעיניי הממסד הבולשביקי שלנו. תנועת כ"ך היא לא באמת ארגון טרור!!!
ואני מצטרף לשאלת לגבי חולצות הימין האמיתי.
ויש לי שאלה נוספת, מהו הסמל של התנועה שלנו?! אותו סמל שהיה - האגרוף בתוך מגן דוד?

--- סוף ציטוט ---

להבנתי אין לנו סמל, והשימוש בסמל המגן דוד הוצא מחוץ לחוק ע"י הממסד,
אולי צריך לעצב סמל חדש לימין האמיתי ברוח הסמל ל האגרוף,
אולי צבעים אחרים או גישה אחרת לצורה שבה האגרוף משתלב עם מגן הדוד,
ככה שניתן יהיה "חוקי" להסתובב איתה ברחוב ולהפיץ את דבר התנועה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה