כתב נושא: דיון על השואה  (נקרא 4292 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Dor12131

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
דיון על השואה
« ב- : מרץ 08, 2012, 00:40:13 »
סתם אמרתי כדי שתכנסו תקשיבו שנייה נכון שהושמדו הרבה יהודים בשואה אבל 6 מיליון?? זה מחרפן אותי שאומרים את זה תעצרו רגע תחשבו אתם מודעים למספר הזה 6 מיליון Wow

זה גורם לי להכנס לדכאון עמוק  אני שונא שנאת מוות את גרמניה לא נשכח ולא נסלח אבל המספר העצום הזה  ועוד שחצי מתוכו היו שומרי מצוות זה במחלחל בי עמוק ללב איך אלוקים נתן לזה לקרות

אני לא מבין  אני יהודי חילוני אבל מאמין באמונה שלמה ואני צם כל יום כיפור אבל כל  הזמן המספר העצום הזה לא נתפס במוח במיוחד שהיו שם שומרי מצוות!!! מה דעתכם!!
« עריכה אחרונה: מרץ 08, 2012, 23:16:37 על ידי לוחם יהודה »

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
בעניין: אני אישית לא מאמין שהייתה שואה!!!
« להגיב #1 ב- : מרץ 08, 2012, 00:50:33 »
שיורד משחית לעולם לא מבדיל בין כופר לשומר מצוות.
לצערנו הכופרים המתבוללים המשומדים הביאו את הגזרה הקשה הזאת על עם ישראל ונרצחו הי"ד גם יהודים כשרים שומרי מצוות.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #2 ב- : מרץ 08, 2012, 00:55:27 »
סתם אמרתי כדי שתכנסו תקשיבו שנייה נכון שהושמדו הרבה יהודים בשואה אבל 6 מיליון?? זה מחרפן אותי שאומרים את זה תעצרו רגע תחשבו אתם מודעים למספר הזה 6 מיליון Wow

זה גורם לי להכנס לדכאון עמוק  אני שונא שנאת מוות את גרמניה לא נשכח ולא נסלח אבל המספר העצום הזה  ועוד שחצי מתוכו היו שומרי מצוות זה במחלחל בי עמוק ללב איך אלוקים נתן לזה לקרות

אני לא מבין  אני יהודי חילוני אבל מאמין באמונה שלמה ואני צם כל יום כיפור אבל כל  הזמן המספר העצום הזה לא נתפס במוח במיוחד שהיו שם שומרי מצוות!!! מה דעתכם!!
אגב, אל תשתמש במושג חילוני כדי לתאר עצמך. חילוני בא מהמילה חול, כלומר, ההפך מקודש-מושג הבא לתאר כופרים שלא מאמינים. השמאל המשומד הכניס את המילה הזאת ללקסיקון שלנו בהגדרה של כל מי שלא דתי.

ומחילה מכבודך אולי אני טועה אבל אני לא חושב שאתה מאמין באמונה שלמה, אם כן היית היום בישיבה בבני ברק. לא שאני אומר שאני מאמין באמונה שלמה שאם כן אז גם אני הייתי בישיבה בבני ברק לומד מהבוקר עד הלילה אבל אני לא. אני מציע לך אישית, צעד שיקדם אותך הרבה אחי-תתחיל לשמור שבת, אין על ההרגשה שיש אחרי ששומרים שבת כהלכתה! :dance:

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #3 ב- : מרץ 08, 2012, 00:56:49 »
אגב, אל תשתמש במושג חילוני כדי לתאר עצמך. חילוני בא מהמילה חול, כלומר, ההפך מקודש-מושג הבא לתאר כופרים שלא מאמינים. השמאל המשומד הכניס את המילה הזאת ללקסיקון שלנו בהגדרה של כל מי שלא דתי.

ומחילה מכבודך אולי אני טועה אבל אני לא חושב שאתה מאמין באמונה שלמה, אם כן היית היום בישיבה בבני ברק. לא שאני אומר שאני מאמין באמונה שלמה שאם כן אז גם אני הייתי בישיבה בבני ברק לומד מהבוקר עד הלילה אבל אני לא. אני מציע לך אישית, צעד שיקדם אותך הרבה אחי-תתחיל לשמור שבת, אין על ההרגשה שיש אחרי ששומרים שבת כהלכתה! :dance:
ושוב בלי להעליב חס וחלילה אחי אם פגעתי או העלבתי אני מבקש מחילה אני פשוט מביע את דעתי.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 08, 2012, 02:08:38 »
קודם כל, כל הכבוד לך שאתה ממשיך לשמור על גחלת האמונה למרות שהשואה כ"כ צורמת לך .

שנית, אני מאחל לך שתזכה ב"ה להתקרב עוד יותר לקב"ה, וכך תזכה להבין את הנושא בצורה שמניחה את הדעת.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #5 ב- : מרץ 08, 2012, 19:14:41 »
הוא לא חילוני. הוא קראי.
ואם לא אכפת לך, במלחמת העולם השניה מתו יותר מחמישים מליון בני אדם. מה אתה חושב שעשו בכל מחנות ההשמדה הגרמנים שקיימים עד היום? שרפו המבורגרים?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #6 ב- : מרץ 08, 2012, 19:57:13 »

אתה רציני?
השואה מבחינתי היא ההוכחה הניצחת שיש דין ויש דיין.

באמת חשבת שהעובדה שליהודי יש זקן ופיאות הופכת אותו לחסין מפני חרון אפו של הקב"ה?

אם זו ה"אמונה השלמה" שלך, אזי אני לא רוצה לחשוב מה נקרא אצלך ספק.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #7 ב- : מרץ 08, 2012, 20:03:01 »

אין בהלכה מושגים כמו חילוני או דתי.

התורה אינה דת.

המושגים המשוקצים הללו שנכנסו לנו לראש הומצאו ע"י קבוצת מתבוללים אירופאים לפני מאות שנים כדי למתג את היהדות כדת כמו הנצרות והאסלאם.
כדי לגרום ליהודים לחשוב שאפשר להיות יהודי בגזע אך להאמין בדתות אחרות (בדיוק כמו שיש ערבי נוצרי או צרפתי מוסלמי).

אך לא כך הדבר - יהדות משמעותה הכל ביחד: להיות שייך לגזע היהודי בנוסף לקיום התורה.
יותר מזה - עד כדי כך חשובה התורה שגוי שאינו שייך לגזע היהודי יכול להיות חלק מהעם, ואילו רק שיקבל עליו עול מלכות שמיים (גיור לחומרה כמובן).

ישנם היום בעולם עשרות מליונים (אם לא יותר) שזורם בגופם דם יהודי (כתוצאה מהתבוללות), אך הם אינם יהודים והם גויים גמורים לחלוטין.
אם יהדות הייתה רק גזע, אזי שהיינו עם גדול מימדים (מכיוון שגם ילדי המתבוללים היו נחשבים ליהודים), ואם היהדות הייתה רק דת אז הרי שהעם היהודי היה העם הקטן בעולם (רוב היהודים אינם שומרים מצוות).

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מרץ 08, 2012, 21:57:07 »
לא משנה למה כתבת זאת או מה אתה חושב. העובדה היא שפרסמת כותרת שמבזה את זכר חללי השואה אז בוש לך.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #9 ב- : מרץ 08, 2012, 23:08:13 »
ומה עם העבדות במצרים וכל מה שקרה בשאר הדורות? השואה זה דבר נורא שקרה לעם היהודי, אבל אתם (והשמאל בעיקר, משתמש בזה כקלף) שוכחים את ההיסטוריה היותר רחוקה. השואה הייתה כלום לעומת מה שהלך במצרים, 400 שנה של עבדות (יהודים נולדו לחיי עבדות, דורות שלמים) תינוקות הוטבעו ביאור ונשחטו, תקופה איומה ונוראה ונרצחו הרבה יותר מ6 מליון ובאכזריות יותר גדולה משל הנאצים ימח שמם. ולמה זה קרה, איך נתנו לזה לקרות? כי יש גזרה על עם ישראל, אין מה לעשות. אף אחד פה לא ברמה רוחנית שיכול לתת לך תשובה מדויקת מדוע קרתה כל גזריה וגזריה, אבל אנחנו יודעים לפי חז"ל ולפי החכמים בדור, שיש גזירה צריך להתפלל ולהתחזק. גזריות כאלו נועדו לאחד את עם ישראל ולתקן את הנשמות שלהם במקום העליון, נכון זה נשמע קשה אבל יש מי ששולט בעולם והכל לטובה.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #10 ב- : מרץ 08, 2012, 23:12:37 »
ושוב בלי להעליב חס וחלילה אחי אם פגעתי או העלבתי אני מבקש מחילה אני פשוט מביע את דעתי.
אני חוזר בי, לא אכפת לי אם נעלבת או לא. לא כואב לי להעליב משומדים.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
בעניין: דיון על השואה
« להגיב #11 ב- : מרץ 08, 2012, 23:17:36 »
אגב, ערכתי לך את הכותרת. פה זה לא fxp לא רושמים כותרות סתמיות כדי למשוך גולשים.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!