אתה פשוט טיפש!
כואב לי עליך אחי אתה צריך לעשות תשובה דחוף זה לא הולך ככה ביזוי תלמיד חכם ועוד גדול דור זה לא עניין של מה בכך!
אין לי שום כוונה לפגוע באדם שהוא חכם בתורה,ובטח שלא באחד שמוגדר כצדיק דור,אבל הרב עובדיה לקח את כל החוכמה שלו במשך שנים רבות והפך אותה לפוליטית.
וזה מרגיז אותי....
במקום שיתרכז בהקפדת המצוות ובקירוב לבבבות,הוא רק מקל ומקל ומקל במצוות,כלומר אם תתן לו עוד 50 שנה קדימה הוא עוד עלול להפך לרפורמי(לא באופן רישמי).
הוא מקל למשל גם בחתונות,העיקר שלא יברחו יהודים מהדת כלשונו(אבל עם החתונה לא כשרה לחלוטין אז מה ההבדל?),גם פה בפורום דיברנו הרבה על הגיור הלא
כשר,שבמידה ואדם מתגייר לא מתוך רצון טהור להתחבר ליהדות אלה מתוך אניטרסים שונים כגון: (קבלת אזרחות,אהבה וכו)זה לא נחשב גיור אמיתי והרב עובדיה מאשר גיור
כזה.
הרב עובדיה הוא לא אדם טיפש נהפוך הוא...,אבל מרגיז שהוא משתמש עם הכוח שלו למטרות פוליטיות,אם זה היה שלטון יהודי אמיתי אז לא הייתה לי בעיה כי וויכוחים בין
חכמים בתורה זה דבר טוב(כי כל אחד רוצה טוב יותר למען העם)אבל כשזה פוליטי בתוך שלטון חילוני שום דבר טוב לא יצא מזה.
נכון שאין כל כך קשר בין מה שאמרתי בשורה האחרונה לנושא של פורים עם הרב,אבל כתבתי עליו באופן כללי.