שלום אני חדש פה בפורום בתקופה האחרונה בגלל הדרת הנשים שהחרדים הקיצונים (הקנאים) עושים שמעתי איזה רב אומר שזה שטויות שיחס טוב וכו אז החלטתי לחקור וזה מה שקיבלתי
1. לאשה אין זכות לגופה והיא מחוייבת לקיים יחסי מין בכל עת שיחפוץ בעלה (רמב"ם, משנה תורה, הלכות אישות, פרק כא' הלכה ז' \ שו"ת חתם סופר, חלק ז' סימן? כה').
2. בעל יכול להכות ולהצליף באשתו במידה וזו תמנע מלעשות את המלאכה שצווה עליה לעשות (רמב"ם, משנה תורה, הלכות אישות, פרק כא' הלכה י').
3. הראב"ד (רבי אברהם בן-דוד,? פרשן תלמוד) מנסה למתק את הגלולה המרה וטוען שמספיק להרעיב את האשה עד שזאת תכנע.
5. נשים הן גרגרניות, רכלניות, עצלניות וקנאיות (ברא' רבה, מ"ה) (פרוצות)". (פסחים דף ד עמוד ב')
ויש עוד כמה דברים משפילים מה שנקרא ביחס לנשים אישה שבוגדת בבעלה על פי ההלכה היהודית צריך להרוג אותה דין אישה שאינה בת כהן שבגדה בבעלה היה מוות בחנק
ויש עוד דבר ששמעתי בזמן האחרון שלאישה אסור לשיר מה רע בשרית חדד זהבה בן? זה מטורף וחולני להגיד שלאישה אסור לשיר
והרב הראשי של חולון פסק שלאישה אסור לנסוע באוטו במדינות ערב המוסלמיות הכי קיצוניות לא פסקו דבר כזה הרב הזה אברהם יוסף הוא יותר גרוע מהאסלאם הכי קיצוני אם הוא באמת פסק ככה עצוב
תסבירו לי למה היהדות מתייחסת לנשים ככה אפשר להרביץ לאישה להרוג אישה שבוגדת בבעלה להרעיב אותה עכשיו אני מתחיל להבין מאיפה היחס לנשים באסלאם מוחמד העתיק מהיהדות הכל כולל היחס לנשים
חשבתי שביהדות זה שונה היחס לנשים אני פשוט עצוב לדעת שזה ככה והיה עוד משהוא בתמונה של משפחת פוגל שנרצחה טישטשו את התמונה של האמא פוגל פשוט בושה ועצוב