כתב נושא: היחס לנשים ביהדות כנסו דחוף צריך עזרה  (נקרא 3458 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק OR1213

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
היחס לנשים ביהדות כנסו דחוף צריך עזרה
« ב- : פברואר 09, 2012, 23:25:01 »
שלום אני חדש פה בפורום בתקופה האחרונה בגלל הדרת הנשים שהחרדים הקיצונים (הקנאים) עושים  שמעתי איזה רב אומר שזה שטויות שיחס טוב וכו אז החלטתי לחקור  וזה מה שקיבלתי

1. לאשה אין זכות לגופה והיא מחוייבת לקיים יחסי מין בכל עת שיחפוץ בעלה (רמב"ם, משנה תורה, הלכות אישות, פרק כא' הלכה ז' \ שו"ת חתם סופר, חלק ז' סימן? כה').

2. בעל יכול להכות ולהצליף באשתו במידה וזו תמנע מלעשות את המלאכה שצווה עליה לעשות (רמב"ם, משנה תורה, הלכות אישות, פרק כא' הלכה י').

3. הראב"ד (רבי אברהם בן-דוד,? פרשן תלמוד) מנסה למתק את הגלולה המרה וטוען שמספיק להרעיב את האשה עד שזאת תכנע.

5. נשים הן גרגרניות, רכלניות, עצלניות וקנאיות (ברא' רבה, מ"ה) (פרוצות)". (פסחים דף ד עמוד ב')

ויש עוד כמה דברים משפילים מה שנקרא ביחס לנשים אישה שבוגדת בבעלה על פי ההלכה היהודית צריך להרוג אותה    דין אישה שאינה בת כהן שבגדה בבעלה היה מוות בחנק

ויש עוד דבר ששמעתי בזמן האחרון שלאישה אסור לשיר  מה רע בשרית חדד זהבה בן? זה מטורף וחולני להגיד שלאישה אסור לשיר

והרב הראשי של חולון פסק שלאישה אסור לנסוע באוטו  במדינות ערב המוסלמיות הכי קיצוניות לא פסקו דבר כזה  הרב הזה אברהם יוסף הוא יותר גרוע מהאסלאם הכי קיצוני אם הוא באמת פסק ככה עצוב

תסבירו לי למה היהדות מתייחסת לנשים ככה  אפשר להרביץ לאישה להרוג אישה שבוגדת בבעלה  להרעיב אותה עכשיו אני מתחיל להבין מאיפה היחס לנשים באסלאם מוחמד העתיק מהיהדות  הכל כולל היחס לנשים

חשבתי שביהדות זה שונה היחס לנשים  אני פשוט עצוב לדעת שזה ככה והיה עוד משהוא בתמונה של משפחת פוגל שנרצחה טישטשו את התמונה של האמא פוגל פשוט בושה ועצוב

« עריכה אחרונה: פברואר 09, 2012, 23:45:55 על ידי OR1213 »

מנותק OR1213

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : פברואר 09, 2012, 23:44:17 »
ח

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : פברואר 10, 2012, 00:16:34 »
זה שטויות, תראה לי קהילה יהודית שמתנהגת כפי שאתה טוען ? אולי התבלבלת ביננו לבין המוסלמים ?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : פברואר 10, 2012, 01:26:44 »
בס''ד

מה שאתה כותב זה שקר חולני ואנטישמי. אתה לא "אור" אלא חושך.

אין עם שמכבד את נשותיו יותר מעם ישראל. אני גר בעל כורחי בגלות הארורה של ארה''ב 55 שנים כבר. כל החיים שלי שמעתי מהגויים "למה אתם היהודים נותנים לנשים שלכם להיות הבוסיות במשפחה? למה ברוב המשפחות היהודיות הנשים אומרות לבעליהן מה לעשות?" היהודיות כן מכריעות ומשפיעות הרבה יותר מגויות דוקא בגלל היחס של התורה. בתקופת התורה והתנ''ך, כל האומות התיחסו לנשים כאל יצורים נחותים ביותר. אך בתורה, רואים איך גבורת היהדיות הצילו את עם ישראל שוב ושוב. נגאלו מעבדות במצרים בגלל הנשים שלנו. הנשים שלנו סירבו לציית לפקודת פרעה לרצוח את הילדים העבריים. הנשים לא חטאו בחטא העגל ולא חטאו בחטא המרגלים. הנשים היו נביאות גדולות ומנהיגות גדולות כמו מרים, דבורה ואסתר. הרמב''ם (שאתה מסלף בזדון) מורה לבעל לכבד את אישתו יותר מגופו. בעל שלא מכבד את אישתו יענש באופן חמור.

אם נולדת כיהודי, זה עצוב לראות את השנאה המרושעת שלך כלפי אמונת עמך. אתה יודע כמה נשים יהודיות נרצחו כדי לא לוותר על האמונה הקדושה הזאת שאתה תוקף כמו אנטישמי? במשך אלפי שנים של שואות, פוגרומים, עינויים ורדיפות, מיליוני נשים יהודיות היו נאמנות לתורתנו הקודשה עם מסירות נפש.

אם אתה יהודי, חזור בתשובה. האמונה היהודית הייתה יקרה מאוד ליהודיות במשך אלפי שנים והיא צריכה להיות יקרה גם לך.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : פברואר 10, 2012, 07:43:50 »
תגובה לאשכול שפתחתה "קראים העם הנבחר" :

תגיד לי בבקשה איך צריכים להיראות תפילין , כתוב "וקשרתם לאות על ידך והיו לטוטפות בין עיניך" - מה אתה לומד מהפס' הזה מה לקשור על היד על הראש (בין העיניים)?
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #5 ב- : פברואר 11, 2012, 20:07:38 »
שלום אני חדש פה בפורום בתקופה האחרונה בגלל הדרת הנשים שהחרדים הקיצונים (הקנאים) עושים  שמעתי איזה רב אומר שזה שטויות שיחס טוב וכו אז החלטתי לחקור  וזה מה שקיבלתי

1. לאשה אין זכות לגופה והיא מחוייבת לקיים יחסי מין בכל עת שיחפוץ בעלה (רמב"ם, משנה תורה, הלכות אישות, פרק כא' הלכה ז' \ שו"ת חתם סופר, חלק ז' סימן? כה').

2. בעל יכול להכות ולהצליף באשתו במידה וזו תמנע מלעשות את המלאכה שצווה עליה לעשות (רמב"ם, משנה תורה, הלכות אישות, פרק כא' הלכה י').

3. הראב"ד (רבי אברהם בן-דוד,? פרשן תלמוד) מנסה למתק את הגלולה המרה וטוען שמספיק להרעיב את האשה עד שזאת תכנע.

5. נשים הן גרגרניות, רכלניות, עצלניות וקנאיות (ברא' רבה, מ"ה) (פרוצות)". (פסחים דף ד עמוד ב')

ויש עוד כמה דברים משפילים מה שנקרא ביחס לנשים אישה שבוגדת בבעלה על פי ההלכה היהודית צריך להרוג אותה    דין אישה שאינה בת כהן שבגדה בבעלה היה מוות בחנק

ויש עוד דבר ששמעתי בזמן האחרון שלאישה אסור לשיר  מה רע בשרית חדד זהבה בן? זה מטורף וחולני להגיד שלאישה אסור לשיר

והרב הראשי של חולון פסק שלאישה אסור לנסוע באוטו  במדינות ערב המוסלמיות הכי קיצוניות לא פסקו דבר כזה  הרב הזה אברהם יוסף הוא יותר גרוע מהאסלאם הכי קיצוני אם הוא באמת פסק ככה עצוב

תסבירו לי למה היהדות מתייחסת לנשים ככה  אפשר להרביץ לאישה להרוג אישה שבוגדת בבעלה  להרעיב אותה עכשיו אני מתחיל להבין מאיפה היחס לנשים באסלאם מוחמד העתיק מהיהדות  הכל כולל היחס לנשים

חשבתי שביהדות זה שונה היחס לנשים  אני פשוט עצוב לדעת שזה ככה והיה עוד משהוא בתמונה של משפחת פוגל שנרצחה טישטשו את התמונה של האמא פוגל פשוט בושה ועצוב

אני אל יודע מה אתך, אבל כל משפחה חרדית שהכרתי נוכחתי לדעת שהגבר הוא די סמרטוט של אשתו.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #6 ב- : פברואר 12, 2012, 03:26:45 »
אוסיף על קודמי עוד ציטוטים שלא נאמרו משום שהעדפת להתמקד בחלקים שנועדו למנוע מרידות ופריצות של האשה כמו שקורה כיום.
גבר צריך להמלך באשתו לפני שפותח עסק או לפני כל החלטה חשובה.
גבר חייב לפייס את אשתו לפני קיום יחסי המין. כלומר, גבר שכופה את עצמו על אשתו עונשו גדול.
הרמב"ם פוסק שבעוד שאדם צריך לנהוג בפרנסתו בזהירות ולהוציא פחות ממה שידו משגת, הוא צריך לקנות לאשתו בגדים ומזונות ביותר ממה שידו משגת.
כשם שאסור לאשה להמנע מבעלה כדי להקניטו או להכעיסו או ללחוץ עליו שיעשה כרצונה, אסור לבעל למנוע את עצמו מאשתו כדי להכעיסה או לגרום לה כל צער אחר.
לחתן אסור לצאת למלחמה כי הוא צריך לשמח את אשתו לפחות שנה אחת.

בקיצור, יש גדרים, מקום ותפקיד. הכל נועד על מנת לשמור על צניעות ועל כבוד וסדר בתוך המשפחה ומחוצה לה. ובנות ישראל תמיד היו היהלום של המשפחה, ברווקותן ולאחר נישואיהן. אלה שנהגו ושמרו על צניעותן ועל שאר מצוות הדת, כובדו ונערצו ונשמרו בכבוד ובעדינות.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!