כתב נושא: איסלאם ונאציזם - הנה המוסלמים שאוהבים את היטלר (סרטון)  (נקרא 4829 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים. תוכלו להגיע לסרטון ביוטיוב כדי להגיב אם תלחצו פעמיים על הסרטון פה. זה רק יקח דקה. תודה.

מנותק ovadia

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
היי פסח . אני גר ביישוב ביהודה,ועובדים שם ערבים. אני מדבר איתם קצת בערבית ומנסה לענות להם על אמיתות התורה שלנו ועל שקר הקוראן. איזה טיפים אתה מייעץ לי לענות להם?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אל תענה להם. למה אתה צריך לענות להם? כדי שיתגיירו? כדי שימשיכו לרמות את עצמם בכל מקרה?
הדבר היחיד שצריך לספר להם זה שצבא יהושע עוד ישוב. ואנחנו מקווים שבמהרה בימינו.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
למרות שאני ימני ואני די קיצוני מתנגד לכל החזרת שטחים וכל השיחות "שלום" האלה כפי שקרה באוסלו וכו

באסלאם לפי מה שהבנתי אין צווי להרוג יהודים ההפך יהודים יכולים לחיות תחת שלטון אסלמי ולקבל הגנה אפילו אומנם יש תנאים משפילים שנקראים תנאי עומר אבל עדיין ראשים לחיות בחופשיות פחות או יותר תור הזהב של יהדות ספרד הייתה תחת שלטו ערבי מוסלמי

לדוגמא יש באיראן 25 אלף יהודים והם יכולים להחזיק אלכוהול דבר שמנוגד לאסלאם ויש עליו עונש חמור מאוד פשוט אנשי דת מוסלמים קיצונים מפרשנים את האסלאם לפי צרכים אישיים שלהם

תקנו אותי אם אני טועה....

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
לא רק שאתה טועה,אתה גם משקר .
א. היום שלו מחכים ביותר באיסלאם הוא :היום בו העץ והאבן יקראו להם לבוא ולערוף את ראש היהודי .
כמו כן הקוראן אומר שהיהודים הם השטן,בני הקופים והחזירים ,בקיצור,לא נחמדים במיוחד.
ב. במידה ואתה לא יודע , כבר היו יהודים שחיו תחת שלטון מוסלמי,ואתה יודע מה ? זה לא היה כזה נחמד.
אני אישית שמעתי סיפורים מסבתי איך שכל חג יהודי היו המוסלמים צועקים ברחובות :"אל יום נטבח אל יאהוד",היום נשחט את היהודים.
הם היו מתדפקים על דלתות היהודים,רוגמים אותם באבנים,ורק מחפשים יהודי קטן שיצא לטייל מחוץ לבית כדי לרחוץ בדמו.
בקיצור,איסלאם ? לא טוב ליהודים.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
קל לך לשקר ולהגיד שהמוסלמים או הקוראן קורא להרוג את כל היהודים אבל זה לא נכון בקוראן כתוב מה שאמרתי אומנם עם תנאי עומר המשפילים

בכל מקרה אם הערבים היו רוצים להשמיד אותנו הם היו עושים את זה ממזמן שרוב העם היהודי חי מאות שנים תחת האמפריה המוסלמית הגדולה

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
אני משקר ? אני נותן לך עובדות ואתה נותן לי את מה שכתוב בקוראן.
תסתכל מה קרה באמת.
הערכות מדברות על מיליון יהודים שנשחטו תחת שלטון האיסלם .
ואתה יודע מה , הם רצו מאוד לעשות את זה !
וגם הנאצים , וגם הפרסים,וגם עוד המון המון עמים לאורך ההיסטוריה,ברוך ה' הקב"ה הצילנו מידם.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני יודע הם היו זרם קיצוני באסלאם מהכתבים של הרמב"ם ידוע שאלה היו זרמים קיצונים מאוד בתימן ומרוקו ורצו לגרש או לחסל את היהודים

אבל הרמב"ם באותה בעצמו היה במצרים והיא הייתה מוסלמית וחיה שם קהילת יהודית גדולה גם של רבנים וגם של קראים 

בכל מקרה לא היה הכי "כיף" לחיות תחת שלטון האסלאם אבל בטוח יותר טוב מלחיות באירופה של אותה תקופה

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
באותה מידה אני יכול לתת לך מקרים שבהם קהילות יהודיות חיו בשקט ובשלום יחסי באירופה.
זה הכל תלוי בתקופות ובקריזות של הגויים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני יודע הם היו זרם קיצוני באסלאם מהכתבים של הרמב"ם ידוע שאלה היו זרמים קיצונים מאוד בתימן ומרוקו ורצו לגרש או לחסל את היהודים

אבל הרמב"ם באותה בעצמו היה במצרים והיא הייתה מוסלמית וחיה שם קהילת יהודית גדולה גם של רבנים וגם של קראים 

בכל מקרה לא היה הכי "כיף" לחיות תחת שלטון האסלאם אבל בטוח יותר טוב מלחיות באירופה של אותה תקופה

בס''ד

כשהעולם המוסלמי היה במלחמה מתמשכת עם העולם הנוצרי, המוסלמים נתנו למיעוט יהודי לחיות בארצותיהם. המוסלמים השתמשו בשכל היהודי ובכישרון היהודי כדי לעזור להם נגד האויב העיקרי שלהם - הנוצרים. היהודים היו מיעוט חסר כוח או ריבונות או צבא. היהודים היו שנואים על ידי המוסלמים אך הם לא היו האויב החשוב אז.

עכשיו אחרי הקמת מדינת ישראל בלב ליבו של העולם המוסלמי והעולם הערבי, כל המוסלמים רוצים רצח עם נגד היאהודים. כשישראל הקטנטונת שרדה וניצחה את כל העולם הערבי במלחמות ניסיות, זה משגע את כל המוסלמים. כעת כל המוסלמים רוצים נקמה - הם רוצים שואה נגד עם ישראל. לא פחות. וזה לא ישתנה. יש למוסלמים זיכרון ארוך - הם עדיין שוחטים מיליוני מהאחים שלהם על דברים שקרו לפני 1500 שנה.

אין שלום ואין דו קיום עם מוסלמים נאצים. רואים שהמוסלמים לא יכולים לחיות בשלום אפילו עם מוסלמים אחרים. על אחת כמה וכמה שהם לא יכולים לחיות בשלום עם היאהודים השנואים.

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בס''ד

כשהעולם המוסלמי היה במלחמה מתמשכת עם העולם הנוצרי, המוסלמים נתנו למיעוט יהודי לחיות בארצותיהם. המוסלמים השתמשו בשכל היהודי ובכישרון היהודי כדי לעזור להם נגד האויב העיקרי שלהם - הנוצרים. היהודים היו מיעוט חסר כוח או ריבונות או צבא. היהודים היו שנואים על ידי המוסלמים אך הם לא היו האויב החשוב אז.

עכשיו אחרי הקמת מדינת ישראל בלב ליבו של העולם המוסלמי והעולם הערבי, כל המוסלמים רוצים רצח עם נגד היאהודים. כשישראל הקטנטונת שרדה וניצחה את כל העולם הערבי במלחמות ניסיות, זה משגע את כל המוסלמים. כעת כל המוסלמים רוצים נקמה - הם רוצים שואה נגד עם ישראל. לא פחות. וזה לא ישתנה. יש למוסלמים זיכרון ארוך - הם עדיין שוחטים מיליוני מהאחים שלהם על דברים שקרו לפני 1500 שנה.

אין שלום ואין דו קיום עם מוסלמים נאצים. רואים שהמוסלמים לא יכולים לחיות בשלום אפילו עם מוסלמים אחרים. על אחת כמה וכמה שהם לא יכולים לחיות בשלום עם היאהודים השנואים.

חיים לגבי העבר אני לא יודע אני לא הייתי שם

לגבי היום אני יודע שהמוסלמים הם האויב העיקרי של העולם המודרני והמקדם והאוייב מספר 1 של העם היהודי

האסון הכי גדול לאנושות ולנאורות זה האסלאם המטורף והרצחני

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
למרות שאני ימני ואני די קיצוני מתנגד לכל החזרת שטחים וכל השיחות "שלום" האלה כפי שקרה באוסלו וכו

באסלאם לפי מה שהבנתי אין צווי להרוג יהודים ההפך יהודים יכולים לחיות תחת שלטון אסלמי ולקבל הגנה אפילו אומנם יש תנאים משפילים שנקראים תנאי עומר אבל עדיין ראשים לחיות בחופשיות פחות או יותר תור הזהב של יהדות ספרד הייתה תחת שלטו ערבי מוסלמי

לדוגמא יש באיראן 25 אלף יהודים והם יכולים להחזיק אלכוהול דבר שמנוגד לאסלאם ויש עליו עונש חמור מאוד פשוט אנשי דת מוסלמים קיצונים מפרשנים את האסלאם לפי צרכים אישיים שלהם

תקנו אותי אם אני טועה....
טועה גם טועה.

ללא מסלמי (לא רק יהודי) יש רק מעמד אחד באם יחלט שלא להתאסלם, הוא מעמד הדימי.
מעמד שבו הוא מושפל ובזוי ועליו לשלם את הג'זייה (מס גולגולת המוטל על לא מסלמי).
התנאים המשפילים והלוחצים הללו נועדו בסופו של דבר לגרום ל"כופר" לקרוס תחת הלחץ ולהתאסלם.
ישנם סברות שבזמן שלטון הממלוכים (לאחר הצלבנים) קהילות יהודיות רבות ברחבי המזרח התיכון לא יכלו להתקיים כלכלית ללא התרומה של יהודי שאר העולם (שתמכו בהם כלכלית משום שהמסים שהוטלו עליהם חנקו אותם).

באסלאם ישנו ציווי מפורש להרוג כופרים (ובעיקר יהודים), וכמו כן היהודים נחשבים לבני הקופים והחזירים וכמו כן ה"גאולה" באסלאם תהיה כאשר העצים והאבנים יפתחו את פיהם ויגידו למסלמי "הו מסלמי, הו עבד אללה, יש מאחוריי יהודי בוא והרוג אותו".

אכן דת של שלום ואחווה.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
היי פסח . אני גר ביישוב ביהודה,ועובדים שם ערבים. אני מדבר איתם קצת בערבית ומנסה לענות להם על אמיתות התורה שלנו ועל שקר הקוראן. איזה טיפים אתה מייעץ לי לענות להם?
אין לך שום עניין בלשכנע אותם.
אנו לא מסיונרים.

אבל כן צריך להחדיר להם שאותו אללה שהם מאמינים בו הוא לא האל שאנו מאמינים בו (שזו הטעות שכולם נופלים בה).
מדובר באליל שהערבים עבדו עוד לפני האסלאם. פשוט שינו (קיצרו) את שמו.
היו עשרות אלילים שהערבים עבדו בתקופת הג'הלייה (תקופת טרום האסלאם) והשם של רובם התחיל המילה "אל". המילה אללה פשוט היא קיצור של אחד מהאלילים הללו.

ה"אל" הראשי בתקופת הג'הלייה היה אל לאט (אל הירח) - הסברה אומרת ששמו של אללה הוא קיצור של שמו של אל זה (אני חושב שסמל הדת הזו מוכיח זאת).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!