0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
לכל מי שעדיין חי, תזהרו! בסוף תמותו!היום הכל מסרטן. האוויר, הקרינה מהמחשב, מהמיקרוגל, מטלפון סלולארי, אנטנות סלולאריות, עישון אקטיבי ופאסיבי, חומרים בבניה, אוכל...מי שחי בפחדים מכל הדברים האלה רק סובל. אכול ושתה כי מחר נמות!
אשכרה ככה..1+
השאלה מי מממן את המחקר....
זה לא משנה מי מממן, כמו שאמר אביר, אם האדם שקוע כל הזמן במחשבה על המוות הוא רק סובל במקום להנות מהחיים.הלוואי וזה יהיה הדאגות שלנו.. הצבע של הלחם..
המחקר הנוכחי ממש לא מעניין אותי, אלא אני מדבר על כל מני "מחקרים" אחרים כמו הקשר בין סלולרי לסרטן או סיגריות לסרטן.רק בשנה האחרונה קראתי מאמר או מחקר די הזוי שקובע שאין ממש קשר בין הסלולרי לסרטן (עכשיו נסה לנחש מי מימן את המחקר הזה).
שיפרסמו שסיגריות לא מסרטנות וכולנו נהיה מאושרים.
ברור אין סיבה שלא, אני כבר הולך להמציא סיפור מרגש על זוג בשנות ה-50 שרצו ילד וניסו הכול אפילו לחזור בתשובה ואז כשהם האמינו שאין סיכוי וכול טיפולי הפריות ניכשלו הם התחילו לעשן והופה יש להם כבר 9 ילדים.
בס''דאני מקווה שאתה לא מעשן שלמה חס ושלום.עישון גורם למות מיליוני אנשים כל שנה גם בגלל סרטן וגם בגלל התקפי לב. רוב האנשים לא מעשנים היום בעולם המערבי ואנשים בדרך כלל חיים עד גיל 78 או 79. כשרוב האנשים כן עישנו, אנשים רק חיו עד גיל 62 או 63.