כתב נושא: אני מתנגד למדינה ההלכה מתנגד קשות כנסו  (נקרא 4216 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק DoRel1213

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני יהודי מסורתי ואני מאוד את העם היהודי וארץ ישראל אבל אני נגד מדינת ההלכה מתנגד בתוקף ואני יסביר למה קודם כל שלא תבינו אותי לא נכון אני בעד לגרש את כל המוסלמים מארץ ישראל לכבוש את ארץ השלמה ושהיה שלטון יהודי אמיתי דמוקרטי

אני  מתנגד למדינת ההלכה בגלל שאם יעלו לשלטון דתיים זה תיהיה בעיה הם יתחילו להוציא חוקים נגד הדמוקרטיה יהדות ודמוקרטיה לא הולכים ביחד הרוב המכריע של העם היהודי הוא חילוני או מסורתי וכבר ראיתי דתיים שמוציאים פסקי ההלכה שאסור לאשה לנהוג

שמותר להרוג כובשי כיפות סרוגות שמזלזלים בתלמידי ישיבות וכל מיני שטיויות שאסור לאשה ללמד מעל לכיתה ד  יש את הכת הזאת של נשות הטלאיבן וזה גם פחד שיאפשרו להם  הם יתחילו להוציא חוקים נגד נשים וגברים

השלטון הדתי יעשה הפרדה  בן נשים לגברים באוטובוסים בכל מיני מקומות או שיתמכו בזה כמה שיותר ולפי דעתי אסור לעשות מדינת ההלכה על שאחרון היהודים יהפוך לדתי שומר מצוות מרצונו החופשי על פי ההלכה היהודית יהודי חייב להאמין בבורא עולם ולקבל עליו את המצוות מרצונו החופשי

הם יתחילו לאסור על תחבורה בשבת בכל הארץ הם יאסור על חנויות להיות פתוחות בשבת מסעדות וכו יאסרו גם על אנשים לנסוע בשבת אני בטוח בזה כל מיני חוקים מטורפים ואתם יודעים שאני צודק כל המשוגעים מבית שמש ומאה שערים ינצלו את המצב ועוד יותר ישגעו

הם יתחילו לאסור על נשים עבודות בממשלה בכנסת לעשות כל מיני הפרדות של מטורפים  ערוצים בטלויזה שיחשבו פריצות  הם יורידו אותם אגב בהמשך הם יאסרו גם על טלויזיה  לדתיים אין טלויזיה בבית אנחנו חיים בעידן המודרני המאה 21  

זה שאני לא שונא דתיים או את ההלכה ההפך אני והמשפחה שלי מסורתיים אני הולך ביום שיש-שבת לבית כנסת צם ביום כיפור שומר כשרות נגד התבוללות ואני בעד רוב הדברים של הרב מאיר כהנא השם יקום דמו לגרש את הערבים לכבוש את ארץ ישראל השלמה

גזר דין מוות למחבלים ולהראות לכל אומות העולם מיזה ישראל  ואני שונא שמאלנים בדם הם מתיוונים אבל אתם יודעים טוב מאוד שלא כדי מדינה ההלכה אם כל היהודים יחזירו בתשובה באמונה שלמה מרצון חופשי אני מדגיש חופשי שזה לא נראה לי מה שהוא יקרה

הרוב המכריע של העם היהודי רוצים להשאר מסורתיים והם מרוצים מזה ואני בטוח שרוב האנשים בפורום הזה הם יהודים מסורתיים

אבל אסור להפריד דת מהמדינה הגיור והנישואים חייבים להשאר בידי הרבנות הראשית

מנותק DoRel1213

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני מתנגד למדינה ההלכה מתנגד קשות כנסו
« להגיב #1 ב- : ינואר 15, 2012, 15:32:11 »
גג

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #2 ב- : ינואר 15, 2012, 16:19:18 »
מדינת הלכה במהרה בימינו אכי"ר :dance:
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 15, 2012, 18:44:23 »
מצד אחד אתה אומר שאתה בעד מדינה יהודית, מצד שני אתה אומר שיהדות ודמוקרטיה לא הולך ביחד.
אם בשביל מדינת הלכה אני צריכה לוותר על ה"דמוקרטיה" אז אני מוכנה. במדינת הלכה, שהיא מדינה יהודית, לא כל אחד יכול לעשות מה שמתחשק לו, אלא כל אחד הולך לפי חוקי התורה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 15, 2012, 20:57:35 »
מצד אחד אתה אומר שאתה בעד מדינה יהודית, מצד שני אתה אומר שיהדות ודמוקרטיה לא הולך ביחד.
אם בשביל מדינת הלכה אני צריכה לוותר על ה"דמוקרטיה" אז אני מוכנה. במדינת הלכה, שהיא מדינה יהודית, לא כל אחד יכול לעשות מה שמתחשק לו, אלא כל אחד הולך לפי חוקי התורה.

גם אם זה אומר שתשבי מאחורה באוטובוס, תלכי במדרכות אחרות, תשתמשי במעליות נפרדות וכ'ו?

מנותק hdrakon

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : ינואר 15, 2012, 22:26:52 »
צודק מי שרוצה לחיות לפי ההלכה הדתית שיעשה את זה בעצמו ! מדינה יהודית חופשית לכל אזרחיה היהודים בילבד!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #6 ב- : ינואר 16, 2012, 01:07:45 »
אני לא אתייחס לכל הנקודות שהעלית כאן (גם משום שדנו בזה אינספור פעמים בדיונים קודמים), אלא רק ל-2 משפטים שלך שפשוט הסתירה ביניהם זועקת.

ציטוט
שהיה שלטון יהודי אמיתי דמוקרטי
ציטוט
יהדות ודמוקרטיה לא הולכים ביחד

למעשה ענית בעצמך על השאלה שרבים שואלים את עצמם: האם יהדות ודמוקרטיה הולכים ביחד?

בסופו של דבר לא תהיה ברירה לעם ישראל והוא ייאלץ לבחור: יהדות או דמוקרטיה (משום ש-60 השנים האחרונות הוכיחו מעל לכל ספק ש-2 הדברים אכן אינם הולכים ביחד).

הסוגייה הזאת אף עלולה להביא לפירוד בין יהודים למתיוונים ולהקמת 2 מדינות בארץ ישראל (מדינת יהודה ומדינת יסראיל).

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #7 ב- : ינואר 16, 2012, 01:13:26 »
יהדות ודמוקרטיה באמת לא הולכים ביחד, דמוקרטיה זה המצאה בזויה.
אני בעד מדינת הלכה ומדינה יהודית, אבל נגד כפיה על יהודים. אני לא יכפה על יהודים לשמור שבת או ללכת עם כיפה, כמובן שיהיו חוקים ברורים ולא כל אחד יוכל לעשות מה שהוא רוצה כמו במדינה הזאת, אבל בגדול מי שאינו מעוניין להיות דתי שלא יהיה זה בעיה שלו.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : ינואר 16, 2012, 14:40:59 »
מדינה יהודית זה לא אומר שסוקלים באבנים כל מי שנוסע בשבת.
אפילו לא סוקלים באבנים כל עומו נאלח...
אבל במדינה יהודית מקומות עבודה וחברות ממשלתיות סגורים בשבת. במדינה יהודית לא מגדלים ולא מוכרים חזיר. במדינה יהודית לא מייבאים מליוני גויים ומסייעים להם להשאר ולהביא אף את קרוביהם. במדינה יהודית ליהודים יש עדיפות עליונה. ברור שעל פני מחבלים...
במדינה יהודית לא מכריחים חילונים לנסוע באוטובוסים נפרדים בתל אביב, אבל במדינה יהודית לא מכריחים חרדים לסבול את ה"דווקא" של נקבות פרוצות ושונאות דת שמתעקשות לשבת בין כל הגברים. במדינה יהודית, מכבדים את הדת היהודית שנשמרת במקום שרובו המוחלט חרדי. כמו המקומות שבהם הזכרת את קיומה של ההפרדה.
במדינה יהודית, מי שיאמר שצריך להרוג יהודים שלא בגדו, ישפט.
במדינה יהודית, מי שרוצה ללכת כמו בטאליבן, שיערב לו ויבושם לו. מי שיורק על ילדות, ישפט.

לסיכום. במדינה יהודית, החוק כחוק, אינו ההלכה. אבל הזהות היהודית של המדינה היא חוק. זכותם של אנשים לשמור את הדת היהודית היא ערך עליון. ומי שמבזה את קודשי ישראל העתיקים, צריך להשפט הרבה לפני שמישהו יורק על קברו המאוס של רבין, הקדוש החדש והשנוי במחלוקת...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 16, 2012, 14:51:51 »
גם אם זה אומר שתשבי מאחורה באוטובוס, תלכי במדרכות אחרות, תשתמשי במעליות נפרדות וכ'ו?

אתה יודע מה? כן.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #10 ב- : ינואר 16, 2012, 19:15:35 »
אתה יודע מה? כן.
אונה לך!

(הייתי חייב.. זה ממש התבקש)... :P :P :P
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
« להגיב #11 ב- : ינואר 16, 2012, 20:11:26 »
שחכת את התרופות אחמד?
בס"ד

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : ינואר 17, 2012, 18:28:12 »
אני חושב שלכל אחד יש פה הגדרה אחרת של מדינת הלכה.

הרב כהנא אמר שמה שהוא רוצה זו מדינה דמוקרטית ליהודים, ושהוא מקווה שיום אחד יהודים יחזרו בתשובה מרצון ואז תתקיים מדינת הלכה. אי אפשר לכפות מדינת הלכה. זו מלחמת אזרחים. ומלחמה שבה החילונים ינצחו ובגדול. (חרדים בקושי יוצאים לעבוד, אני בספק אם יצאו להפגין או להלחם)

ואביר הקרנפים מדינת הלכה זה בדיוק זה. מי שלא שומר שבת. אבנים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #13 ב- : ינואר 17, 2012, 18:45:03 »
שים לב שבהודעה שלי לא כתבתי מדינת הלכה אלא מדינה יהודית.
בעידן שבו אין סנהדרין בלשת הגזית, לא דנים אף אחד לסקילה. ואף אחד לא סוקל באבנים ללא דין ומשפט. מי שעושה את זה הם פרחחי שוליים מחרחרי ריב ומדון ואין דעת תורה ואף דעת הציבור נוחה מהם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #14 ב- : ינואר 17, 2012, 20:01:45 »
אין עונש מוות לפני שיחזרו סנהדרין.
צריך מדינה יהודית שכל יהודי בה יעשה מה שהוא רוצה מלבד לבגוד בדתו ובעמו.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״