גזירת שמד בשבילנו אולי... העובדה העצובה/עלובה היא שאם לא היה צבא הם היו מתים כרגע.
אני לא יודע אם אתה התגייסת או לא, אבל אני הייתי בצבא והקרבתי 3 שנים מהחיים בתנאים לא הכי כיפים בעולם כדי להגן על יהודים טובים - לא על אנשים שחושבים שלהגן על אחרים זו "גזירה". חלאס!!! מצדיקים פה את החרדים האלה יותר מדי וזה מתחיל לעצבן אותי. כל יהודי שלא מוכן להגן על יהודים כאשר הוא מסוגל - הוא בוגד ולא פחות! בנוגע לעבודה שלהם כבר חפרתם, הם מקבלים סעד עד הצוואר. תינוק אחד - צ'ק אחד, שני תינוקות - שני צ'קים, עשר תינוקות - פנקס צ'קים! כמובן זה לא מונע מהם לעבוד בשושו בלי לספר למדינה - רמאים.
אני באמת לא מבין איך אתם מעזים להגן על אנשים כאלה...
גזירת שמד. כתוב שבשעת השמד כולם ריכים לההרג ולא לעבור על המצווה הכי קטנה. בצבא מעבירים יהודים על דתם ועל דעת קונם. בכל מדינה נורמלית היום, מכבדים כל דת ולא מכריחים איש לעבור על דתו. בצבא נורמלי, לא מכריחים דתיים שהתגייסו למרות כל החששות ונסיון העבר המר, לעבור על דתם. ואני חייב להבהיר, החששות הם לא מהתנאים הלא נוחים או מסכנות הצבא. החששות הם מסכנות הדת שיש בצבא האטום ושונא הדת הזה שבו עושים דווקא לדוסים.
אילו הצבא היה מכבד את הדת, הדתיים היו מתגייסים הרבה יותר.
מעצבן אותך שמצדיקים את החרדים? אותי מעצבן שכל ילד שמגדיר את עצמו "אדם חושב", חושב רק מה שהתקשורת מאכילה אותו בכפית... צ'ק אחד.. שני צ'קים.. פנקס צ'קים.. תרגע. אתה מוזמן לעיין בשרשור הזה. פה דנתי עם גולש אחר בנושא. צריך להצמד לעובדות ולא לבלופים המנופחים שהתקשורת מאכילה אותך.
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,34394.0.htmlתערב עליך דרכך למעמד האדם החושב...