כתב נושא: וידאו:ערב רב בתחפושת יהודים מקללים את גדול הדור שטיינמן שליט"א  (נקרא 4216 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח

אני לא מבין איפה המשטרה ואיפה היהודים שגרים שם? ממה הם מפחדים? למה הם לא נכנסים באמ אמא של המטונפים האלו?

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
זה בכלל בארץ ?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הקטע שהם קיללו כן.
מי זה הרב שטיינמן ומה הסיבה שהם מקללים אותו?
אגב לפי הבתים זה לא נראה בארץ.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מי זה הרב שטיינמן ומה הסיבה שהם מקללים אותו?
אגב לפי הבתים זה לא נראה בארץ.
הוא הרב השני בהיררכיה הליטאית, אחרי הרב אלישיב. והוא ישיש שעבר כבר את גיל 96. הוא נחשב ליחסית מתון ותומך בחלק מהפרויקטים של השתלבות חרדים בלימודי חול ועבודה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני לא יודע אם יש רב שלא תומך בחרדים שמפרנסים את המשפחה.
כפי שהצגתי בשרשור "המדינה רוצה שינוי" רוב החרדים עובדים. הם מוכרחים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הוא הרב השני בהיררכיה הליטאית, אחרי הרב אלישיב. והוא ישיש שעבר כבר את גיל 96. הוא נחשב ליחסית מתון ותומך בחלק מהפרויקטים של השתלבות חרדים בלימודי חול ועבודה.

משהו מעניין שהרב שטיינמן שליט"א אמר בנושא ההשתלבות בעולם החילוני לאור ההסתה שיש כרגע:

http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%91-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%A3-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%9D-%D7%A2.html
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
הטענה היותר עניינית של המדינה היא לא על זה שהחרדים לא עובדים כי הרבה מהם עובדים כי פשוט קשה לקיים משפחה של 12 נפשות עם 2000 שקל בחודש אלא שהם עובדים בשחור וככה הכסף שהם עושים לא נכנס למדינה...
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הטענה היותר עניינית של המדינה היא לא על זה שהחרדים לא עובדים כי הרבה מהם עובדים כי פשוט קשה לקיים משפחה של 12 נפשות עם 2000 שקל בחודש אלא שהם עובדים בשחור וככה הכסף שהם עושים לא נכנס למדינה...
לא נראה לי שזו תופעה רווחת. אפילו אם החרדים היו רוצים לעבוד בשחור רובם לא בעלי עסק עצמאי קטן שזה באופן טיפוסי מי שיכול לעבוד בשחור.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
לא נראה לי שזו תופעה רווחת. אפילו אם החרדים היו רוצים לעבוד בשחור רובם לא בעלי עסק עצמאי קטן שזה באופן טיפוסי מי שיכול לעבוד בשחור.
זה ממש לא נכון, אפשר לעבוד בשחור גם בהיותך שכיר. החרדים עובדים בניקוי, בלימוד, בשיפוצים וכו', בהחלט עבודות שאפשר לקבל בהן את הכסף בשחור.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ולמה אתה לא מזכיר מעל 300 אלף(אולי כבר הגיעו לחצי מיליון) פולשים ממדינות שונות שעובדים כאן שחור?
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כי אצלם הבעיה האחרונה היא העבודה בשחור... הבעיות המרכזיות הן פלישה, התבוללות, פשיעה, אנטישמיות, התנחלות, זיהום הרחובות וכו'.

צבא יהושע עוד יחזור!