כתב נושא: מחבל חילוני פיצץ ילדה יהודיה בת 11  (נקרא 6526 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מחבל חילוני פיצץ ילדה יהודיה בת 11
« ב- : ינואר 02, 2012, 20:39:46 »
השפלה באוטובוס: צעיר חילוני בעט, איים וירק על ילדה חרדית
בת 11 ממשפחה חרדית מוכרת מירושלים, חוותה היום על בשרה את תוצאות ההסתה: צעיר חילוני קילל אותה וירק לעברה מספר פעמים. כשביקשה לרדת מהאוטובוס באחת התחנות, הצעיר בעט בה והמשיך לקלל ולאיים. הוריה הגישו תלונה למשטרה שהתייחסה לכך בחומרה. פרסום ראשון (חדשות)
חיים שקדי|ז' בטבת תשעב   18:05  02.01.12הדפסה
אילוסטרציה, למצולמת אין קשר לכתבה (צילום: פלאש 90)גל ההסתה החמור בכלי התקשורת נגד הציבור החרדי, ממשיך להניב מקרים קשים של תקיפת הציבור החרדי, והבוקר (שני) הקורבן לתקיפה היתה ילדה חרדית בת 11 בדרכה לבית הספר.

הילדה, ב', בת למשפחה חשובה בשכונת קטמון הישנה, בה מתגוררים זה לצד זה במשך שנים ציבור חרדי, דתי וחילוני, בדו קיום ובאווירה טובה.

מדי בוקר, היא נוסעת בשני אוטובוסים בדרכה לבית הספר 'בית יעקב', שנמצא בשכונת רוממה. בתחילה היא עולה על קו 4 שמגיע מ'מלחה', ובאמצע הדרך מחליפה אוטובוס לקו 49.

הבוקר, מעט לפני השעה 8, היא עלתה כהרגלה על קו 4, בדרך לבית הספר. בתחנה ברחוב 'קרן היסוד', עלה צעיר חילוני לאוטובוס, שהחל מיד לקלל ולגדף את הילדה הקטנה, וירק לעברה מספר פעמים.

לדבריה, הוא צעק לה שה"חרדים מקוללים", ושהם לא יסעו יותר באוטובוסים, ואף אמר לה "קללות שהיא לא מבינה", שפכי הנראה מדובר בניבולי פה מהזן הנחות והמסוכן.

מלבד זאת, איים עליה הצעיר החילוני כי הוא יודע שהיא חוזרת עם חברותיה בקו 49, ואף יודע באיזה שעה, והוא יחכה לה עם חבריו וייתן לה "מנת אפיים", כלשונו.

נהג האוטובוס ניסה להרגיע את הצעיר אך ללא הצלחה. הילדה נבהלה מאוד, ולאחר שאף אחד מנוסעי האוטובוס לא קם לסייע בעדה ולא עזר לה מול הצעיר התוקף, היא ביקשה מהנהג לרדת, אך הוא סירב בטענה שהוא עלול לקבל קנס. תוך כדי כך הצעיר המשיך לתקוף את הילדה, לקללה ולירוק לעברה.

בתחנה השנייה ברחוב קרן היסוד, היא ירדה מהאוטובוס תוך כדי בכיות מהפחד והבהלה, והצעיר המשיך בשלו ואף הספיק לתת לה בעיטה והעיף אותה מהאוטובוס.

"זה הגיע לשפיכות דמים"
ההורים שלה מיהרו להגיע אל המקום, ואספו אותה משם ברכבם. מאוחר יותר הם נגשו עמה אל תחנת משטרת מרחב מוריה, והגישו תלונה נגד התקיפה החמורה.

שמעון מוזס, אחד מעסקני השכונה ובנו של ח"כ מנחם אליעזר מוזס, אומר בשיחה עם "כיכר השבת" כי "מדובר בשכונה שקטה וטובה. הפעם זה הגיע לכדי שפיכות דמים, נראה שהדם החרדי הותר. לאחרונה נהיה טרנד לתקוף את החרדים".

"זה מקרה חמור מאוד, ויותר מכך מפחיד לחשוב שאף אחד מנוסעי האוטובוס לא קם לסייע לילדה, אלא נשארו לשבת כאילו ומדובר באיזה סרט דרמה", אומר מוזס.

לדבריו, המשטרה התייחסה בחומרה לתלונה שהוגשה והבטיחה לפעול בכדי לאתר את הצעיר החילוני התוקף.

שמעון מוזס, מוסיף ומספר כי הילדה בטראומה גדולה ואמרה שאינה מוכנה לנסוע יותר באוטובוס לבית הספר. לדבריו, "יש כאן מספר בנות שההורים נבהלו מהסיפור, וכבר מדברים פה לארגן הסעה פרטית שתיקח את הילדים לבית הספר, רק ככה נוכל לשמור עליהם".

"אמא של אחת הילדות סיפרה", מוסיף מוזס ומספר, "שלפני שבועיים מישהו התנכל לילדה של בת התשע, ומאז היא שמה לה טלפון בתיק, שכשהיא באוטובוס היא משוחחת איתה כל הדרך, וככה הילדה מרגישה שהיא בטוחה".

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #1 ב- : ינואר 02, 2012, 21:30:31 »
זה חמור ביותר והפושע הזה צריך להיענש במלוא החומרה! אבל מאידך יש לטפל ביד פלדה גם בפושעים המכונים "סיקריקים" שהם בדיוק הצד השני של המטבע.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #2 ב- : ינואר 02, 2012, 21:40:54 »
חבל שאף פעם לא יוצא לי להיות עד למקרים מהסוג הזה (אני נשבע שבאותו רגע הייתי מפרק את אותו בן עוולה מתיוון).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #3 ב- : ינואר 02, 2012, 21:43:50 »
חבל שאף פעם לא יוצא לי להיות עד למקרים מהסוג הזה (אני נשבע שבאותו רגע הייתי מפרק את אותו בן עוולה מתיוון).

1+

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 02, 2012, 22:06:00 »
rafoe, את אותו חרדי שירק על הילדה, לא היית מפרק?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #5 ב- : ינואר 02, 2012, 22:14:08 »
rafoe, את אותו חרדי שירק על הילדה, לא היית מפרק?
בהחלט.
אבל האם הוא באמת ירק עליה? (נוכח התעמולות והפרובוקציות האחרונות אני כבר לא כ"כ בטוח)
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ינואר 02, 2012, 22:19:19 »
בהחלט.
אבל האם הוא באמת ירק עליה? (נוכח התעמולות והפרובוקציות האחרונות אני כבר לא כ"כ בטוח)

הבנתי שמדובר בזרם מאוד ספציפי של חרדים, אני לא מבין למה חרדים משאר הזרמים לא נכנסים בהם.

מנותק zohar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : ינואר 02, 2012, 22:56:41 »
קודם כל הוא לא מחבל. ההגדרה שלו זה עבריין
מה שמעניין אותי זה מאיפה הומצא הסיפור הזה כי זה ממש לא הגיוני. חרדים ידועים באלימות שלהם איפה. החמולות היו באותו מקרה
אני מסכם בהמצאה תקשורתית בדיוק כמו ההמצאה על הילדה החילונית

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 02, 2012, 23:00:01 »
קודם כל הוא לא מחבל. ההגדרה שלו זה עבריין
מה שמעניין אותי זה מאיפה הומצא הסיפור הזה כי זה ממש לא הגיוני. חרדים ידועים באלימות שלהם איפה. החמולות היו באותו מקרה
אני מסכם בהמצאה תקשורתית בדיוק כמו ההמצאה על הילדה החילונית

זה הפרצוף האמיתי של שונאי החרדים. הבחור הזה כתב בהודעה פרטית למנהל הפורום שהוא מעריץ את היטלר.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #9 ב- : ינואר 02, 2012, 23:13:15 »
מה שאותו בחור עשה זו דוגמא קלאסית לשנאת חינם,סביר להניח שגם הוא אכל את ההסתה שכלי התקשורת השמאלנים החדירו בו..כך שיש הרבה גורמים ללהתנהגות הבזויה הזאת.אמרתי ואומר שוב,למטבע הזה יש שני צדדים! יש לטפל בחומרה רבה בפושעים שבשני הצדדים! אם זה מהצד "החילוני" ואם זה מהצד "החרדי".יש לרסן בדחיפות את אותם ארגונים אנטי יהודיים כמו "ישראל חופשית" וכן את חלק גדול מהתקשורת השמאלנית שמלבה את השנאה בין דתיים לחילונים,תבינו שהם עושים זאת כי הם מרגישים שהם אוטוטו נופלים ומפסידים,לכן הם כמו חיה פצועה מנסים להסית ולפגוע בכל מה שזר לתפיסת עולם.ומאידך יש גם לטפל בחומרה רבה באותם נבלים רשעים המתקראים "סיקריקים" וכן חלק גדול של נטורי קרתא אשר מגבים את אותם סיקריקים אשר משליטים טרור על כלל הציבור בכלל ועל רוב הציבור החרדי בפרט,אותם סיקריקים שר"י אף הגדילו לעשות ולא עלינו אמרו דברים מזוויעים על גדולי דור כמו הרב שטיינמן שליט"א(ומי שרוצה את הוידאו שישלח לי בפרטי),הם מאין גירסה של הטאליבן או משטר האאייתלולות באיראן להבדיל.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #10 ב- : ינואר 02, 2012, 23:26:33 »
אם הייתי שם >:( >:(
אני הרבה זמן מחכה לרגע הזה שמישהו יעשה דבר כזה לידי >:( >:( >:(
אנשים בלי בושה!!!
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #11 ב- : ינואר 03, 2012, 00:06:19 »
אני רואה כמה נקודות בהן המקרה הנוכחי חמור מהמקר של ההוא בבית שמש. גם אם כל מה שמספרים נכון.
לפי הסיפורים, ההוא בבית שמש ירק עליה. אולי אמר לה עוד משהו. זהו. עם כל זה שאני נגד זה, שאני חושב שצריך להעניש יצור עקום כזה, היה לו משהו להתלות בזה. כביכול, ואני חוזר ומדגיש: כביכול, הילדה הייתה לא צנועה.
ובפעם השלישית, כי אני יודע שאחרי כל ההדגשות שלי יקפצו יפי הנפש ויגידו שאיך אני מצדיק אותו. כ-ב-י-כ-ו-ל!. הוא לקח רעיון ועיוות אותו והקצין אותו למקום מאוד פסול. אבל היה שם משהו במקור. במקור.

במקרה שמביאים פה, בשרשור הזה, מגיע פרחח שאין לו קשר לכלום, ומחרף ומגדף ילדה שלא עשתה כלום ושלא פשעה בכלום, במילים שהילדה לא שמעה מעולם ולא מבינה אפילו מה הן. באמת ילדה תמה, ומכה אותה... מה לעזאזל?
אצטרף לריפו ואומר שאילו הייתי בסביבה, הבחור לא היה יוצא משם בריא.

יש פה נקודה חשובה שצריך לשים לב אליה ובה להבדיל בין המקרים בהם החרדים מרעישים, לבין המקרים בהם החילונים מרעישים.
אל תגידו "שני צדדם למטבע. בכל צד יש קיצוניים". הסרחון של הקיצונים החרדים בעניינים האלה, לא מגיע לסירחון של החילונים בעניין.

הסבר:
כשמפרסמים חרדי שצעק על נקבה באוטובוס, זה אוטובוס של חרדים. כמעט כולם, או אפילו כולם חרדים. רק פוסטמה פרובוקטיבית אחת עלתה לשם וקיבלה הרבה פחות ממה שמגיע לה.
חילונים מתנכלים לחרדים בכל מקום. חילונים מגיעים למקומות של חרדים, במיוחד, כדי להתנכל להם. הפרובוקציה של הפוסטמה באוטובוס הייתה התנכלות של החילוניה לחרדים, במקום של חרדים.
ראיתם חרדים מגיעים לחילונים באמצע הרחוב ודופקים להם מכות סתם כי הם חילונים או מפריעים להם לאכול שווארמה לא כשרה באמצע תחנה מרכזית של תל אביב ?

צאו מהסרט. גם המקרים שהם כביכול התנכלות של חרדים, זה התנכלות של חילונים. הזעם הגדול של התקשורת הוא על שהחרדים לא סופגים את זה בשקט כמו שהם סופגים תמיד הכל בשקט.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #12 ב- : ינואר 03, 2012, 00:27:42 »
אני רואה כמה נקודות בהן המקרה הנוכחי חמור מהמקר של ההוא בבית שמש. גם אם כל מה שמספרים נכון.
לפי הסיפורים, ההוא בבית שמש ירק עליה. אולי אמר לה עוד משהו. זהו. עם כל זה שאני נגד זה, שאני חושב שצריך להעניש יצור עקום כזה, היה לו משהו להתלות בזה. כביכול, ואני חוזר ומדגיש: כביכול, הילדה הייתה לא צנועה.
ובפעם השלישית, כי אני יודע שאחרי כל ההדגשות שלי יקפצו יפי הנפש ויגידו שאיך אני מצדיק אותו. כ-ב-י-כ-ו-ל!. הוא לקח רעיון ועיוות אותו והקצין אותו למקום מאוד פסול. אבל היה שם משהו במקור. במקור.

במקרה שמביאים פה, בשרשור הזה, מגיע פרחח שאין לו קשר לכלום, ומחרף ומגדף ילדה שלא עשתה כלום ושלא פשעה בכלום, במילים שהילדה לא שמעה מעולם ולא מבינה אפילו מה הן. באמת ילדה תמה, ומכה אותה... מה לעזאזל?
אצטרף לריפו ואומר שאילו הייתי בסביבה, הבחור לא היה יוצא משם בריא.

יש פה נקודה חשובה שצריך לשים לב אליה ובה להבדיל בין המקרים בהם החרדים מרעישים, לבין המקרים בהם החילונים מרעישים.
אל תגידו "שני צדדם למטבע. בכל צד יש קיצוניים". הסרחון של הקיצונים החרדים בעניינים האלה, לא מגיע לסירחון של החילונים בעניין.

הסבר:
כשמפרסמים חרדי שצעק על נקבה באוטובוס, זה אוטובוס של חרדים. כמעט כולם, או אפילו כולם חרדים. רק פוסטמה פרובוקטיבית אחת עלתה לשם וקיבלה הרבה פחות ממה שמגיע לה.
חילונים מתנכלים לחרדים בכל מקום. חילונים מגיעים למקומות של חרדים, במיוחד, כדי להתנכל להם. הפרובוקציה של הפוסטמה באוטובוס הייתה התנכלות של החילוניה לחרדים, במקום של חרדים.
ראיתם חרדים מגיעים לחילונים באמצע הרחוב ודופקים להם מכות סתם כי הם חילונים או מפריעים להם לאכול שווארמה לא כשרה באמצע תחנה מרכזית של תל אביב ?

צאו מהסרט. גם המקרים שהם כביכול התנכלות של חרדים, זה התנכלות של חילונים. הזעם הגדול של התקשורת הוא על שהחרדים לא סופגים את זה בשקט כמו שהם סופגים תמיד הכל בשקט.

את אבא שלי תקפו בלי סיבה רק בגלל שהוא עבר עם המונית שלו ביום העצמאות כשדגלון תלוי על המכונית...תקפו אותו וגרמו נזק למונית,אל תיתמם! יש פלג אלים ובזוי שמתרכז בעיקר במאה שערים שפועל באלימות כנגד כל מי שלא כמותו.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #13 ב- : ינואר 03, 2012, 01:46:41 »
איפה הוא עבר???
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #14 ב- : ינואר 03, 2012, 01:51:00 »
מאה שערים נראה לי...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #15 ב- : ינואר 03, 2012, 14:10:46 »
זה מה שניסיתי להסביר.. אפילו הקיצוניים הדבילים שתקפו את אבא שלך, לא הלכו לתל אביב כדי לתקוף אותו. זה היה בשכונה שלהם. מקום שבכל המדינה הוא סמל לדוסים שרופים רצח...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #16 ב- : ינואר 03, 2012, 17:31:49 »
זה מה שניסיתי להסביר.. אפילו הקיצוניים הדבילים שתקפו את אבא שלך, לא הלכו לתל אביב כדי לתקוף אותו. זה היה בשכונה שלהם. מקום שבכל המדינה הוא סמל לדוסים שרופים רצח...
מי "הרב" שמגבה את החלאות האלו?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #17 ב- : ינואר 03, 2012, 18:08:39 »
אני לא יודע אם אפילו הסאטמר רעבע או הרבנים של נטורי קרתא מעודדים כזו תוקפנות...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #18 ב- : ינואר 03, 2012, 19:48:23 »
סעטמר עוד אפשר להבין,אבל נטורי קרתא? זה לא אלו שתומכים באש"ף ומצדדים ביאסר ערפאת שר"י? הרי המנהיג שלהם בארץ משה הירש שר"י היה השר לעניני יהודים ברשות הפלסטינאצית.

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
« להגיב #19 ב- : ינואר 03, 2012, 22:37:07 »
גבר אני ישמח מאוד אם תביא לי את הקישור לכתבה!!!
תודה מראש צדיק!
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #20 ב- : ינואר 03, 2012, 23:33:52 »
תהיה בטוח שרוב נטורי קרתא לא ילכו ללחוץ יד לרוצחי יהודים. זה כמה חולי נפש.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
« להגיב #21 ב- : ינואר 05, 2012, 16:19:25 »
גבר אני ישמח מאוד אם תביא לי את הקישור לכתבה!!!
תודה מראש צדיק!
לוחם_יהודנ??
אתה מחקה את אלי.
בס"ד

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
« להגיב #22 ב- : ינואר 06, 2012, 14:59:45 »
לוחם_יהודנ??
אתה מחקה את אלי.
לא יודע אחי חחחחח ראית את השם שלך.... חשבתי על לוחם יהודה וזה מה שיצא...
אני ישנה אם זה מפריע....
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
« להגיב #23 ב- : ינואר 06, 2012, 17:33:18 »
בע"ה
אני חושב שזה שעשה את זה צריך להיענש במלוא החומרה!
אני הייתי שובר לו את העצמות במקום,הוא מבייש את החרדים.
זה לא שאני בצידם,אבל גם את זה שירק על הילדה החילונית הייתי מפרק.
יש את הסיקריקים שהם מטילים איימה ברחובות,ממש ג'יהאד!.
זה חילול השם נוראי לבוא לילדה בת שמונה ולגרום לה פחדים בגלל
שהיא לא הייתה חרדים,הילדה שירקו עליה הייתה דתייה.
אבל גם ככה לילדה החרדית,גם היא מסכנה וגם היא קיבלה טראומות.
אני הייתי מעניש את שניהם באותה מידה.
בס"ד

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #24 ב- : ינואר 08, 2012, 00:11:35 »
אתה לא יכול להעניש במידה שווה זה שירק וזה שירק וקילל ובעט...

צבא יהושע עוד יחזור!