יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

סיאנסים בצבא

<< < (9/15) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: underground על מרץ 25, 2007, 10:20:07 ---אם פעם אנשים היו מסוגלים להעלות מתים אז אתה לא חושב שגם היום יש אנשים שיכולים לעשות את זה?

אתה בא להגיד לי שאנשים בפותחים בקבלה לא יכולים לעשות את זה?

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
מעטים יודעים וכמו שצריך.

mr.z:

--- ציטוט של: underground על מרץ 25, 2007, 10:20:07 ---אם פעם אנשים היו מסוגלים להעלות מתים אז אתה לא חושב שגם היום יש אנשים שיכולים לעשות את זה?

אתה בא להגיד לי שאנשים בפותחים בקבלה לא יכולים לעשות את זה?

--- סוף ציטוט ---
במילה אחת - כן (אף אחד בימינו לא מסוגל לעשות זאת)
ואולי תביא לי הוכחה רצינית הפעם?

אוריינוש:
בס"ד
אני הבאתי לך הוכחה!=)

mr.z:

--- ציטוט של: אוריינוש על מרץ 23, 2007, 13:53:08 ---בס"ד
נכון! ברור שאפשר לעשות סיאנס אבל זה אסור ורק חכמי קבלה יכולים לעשות!וחוץ מזה הסרטון של סיאנסים בצבא אמיתי!אחד מהמספרים חבר של דוד שלי והוא מתפלל בבית הכנסת מגדל דוד בירושלים!!!!!!!וזה אמיתי לגמרי!!!!

--- סוף ציטוט ---
איפה למדנו שחכמי הקבלה יכולים בימינו להעלות מתים?
איפה למדנו שמותר למישהוא באופן כללי לעשות סיאנס?
והמספר הוא חבר של דודך? וכי יש בזה משהוא שמראה על אמינות העניין? (אולי הוא שיקר גם לו, הרי בסופו של דבר אם הוא שיקר בסרט לא  נראה שיש לו בעיה לשקר בשיחה רגילה).

אוריינוש:
בס"ד

--- ציטוט של: mr.z על מרץ 27, 2007, 06:45:16 ---
--- ציטוט של: אוריינוש על מרץ 23, 2007, 13:53:08 ---בס"ד
נכון! ברור שאפשר לעשות סיאנס אבל זה אסור ורק חכמי קבלה יכולים לעשות!וחוץ מזה הסרטון של סיאנסים בצבא אמיתי!אחד מהמספרים חבר של דוד שלי והוא מתפלל בבית הכנסת מגדל דוד בירושלים!!!!!!!וזה אמיתי לגמרי!!!!

--- סוף ציטוט ---
איפה למדנו שחכמי הקבלה יכולים בימינו להעלות מתים?
איפה למדנו שמותר למישהוא באופן כללי לעשות סיאנס?
והמספר הוא חבר של דודך? וכי יש בזה משהוא שמראה על אמינות העניין? (אולי הוא שיקר גם לו, הרי בסופו של דבר אם הוא שיקר בסרט לא  נראה שיש לו בעיה לשקר בשיחה רגילה).

--- סוף ציטוט ---
http://www.moriya.org.il/shut/print.asp?id=7062   -נווו הנה מישהו שאל על זה שאפשר להעלות מתים!ומותר לחמי קבלה גדולים למטרות קדושה לעשות סיאנס!
והוא לא משקר- למה לו לשקר?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה