אני לא מרגיש שאני חי במדינה יהודית,אני מרגיש שאני חי תחת שלטון רומאי או יווני,אם אנשי הימין האמיתי בארץ היו יותר מ80 אחוז מהמדינה ולא מתי מעט כמו שאנחנו עכשיו היינו מארגנים הפגנות ענק ואני בטוח שהתקשורת והממשלה הפשיסטית והשמאלנית היתה משנה את היחס ולא מתעסקת אתנו.בפועל מי ששלט ושולט בארץ זה השמאל שמדכא באכזריות את היהודים "שרחמנא ליצלן" גאים ביהדותם הוא מדכא אותנו על ידי אלימות הסתה ושטיפת מוח של ההמונים,היו הרבה התעללויות ביהודים על ידי אנשי שב"כ שהם שליחי דקטטורת השמאל הפשסטית,עקירת יהודי מביתם,ואלימות בלתי פוסקת כלפי אנשי הימין ומי שמעודד ואף יוזם את האלימות והדיכוי המתמשך כלפי הימין זו התקשורת ובג"ץ שבמקביל שוטפת את המוח ומסיתה כלפי היהודים במדינה כל יום ,שעה שעה בלי הפסקה ,ובגלל זה נשארנו רק קומץ קטן ,כי העם שטוף מוח ומאמין לשקרים והתעמולה של אנשי השמאל
אבל כל התוקפנות הדיכוי והאלימות שמרשים לעצמם אנשי דקטטורת השמאל להפעיל כלפי היהודים בארץ,הם בחיים לא היו מעזים ליישם אותה טקטיקה כלפי האוייבים שלנו שהם רבים במספר והרבה יותר מפחידים ומאיימים מאתנו
הם לא יעזו לפנות ישובים בדואים לא חוקים כמו שהם עוקרים יהודים מביתם כל הזמן,הם יסכימו לעשות משא ומתן עם ארגוני טרור ערבים ולתת להם שטחים ממדינתו הקטנה תמורת כלום,אבל אתנו הם לא ידברו אלא הכי הרבה יראיינו אותנו בצורה שתציג אותנו באור שלילי כאשר השאלות של המראיין השמאלן הפשיסט תמיד יהיו בנימה מתגרה ותוקפנית,ואת הערבי הטרוריסט הוא יראיין בשיא העדינות,ועוד יחייך ויאמר לו תודה רבה שהתראיינת