כתב נושא: המדינה מאפשרת לסודנים להסתנן לפה  (נקרא 2259 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
המדינה מאפשרת לסודנים להסתנן לפה
« ב- : דצמבר 01, 2011, 15:05:52 »
זה שהמדינה לא עושה כלום על מנת לעצור את השטף המאסיבי של הסודנים להשתחל לכאן זה כבר ברור ,אבל גרוע מכך המדינה שלנו עוד מעודדת את התופעה המסוכנת והשלילית הזו בכך שלפחות 90% אחוז מהמסתננים שנעצרים לא נשלחים בחזרה לגבול סיני אלא עוברים מעין "תהליך גיוס" שבו מנפיקים להם תעודה ובסוף אוספים אותם בנגלות לתוך עומק שטחי ישראל באמצעות אוטובוסים
הנה סרטון שחושף איך המדינה קולטת מרצונה החופשי את המסתננים
« עריכה אחרונה: דצמבר 01, 2011, 16:47:39 על ידי oriental jew »

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : דצמבר 01, 2011, 15:09:53 »
ביזיון...מה יש להגיד?
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הנה סרטון קטן
« להגיב #2 ב- : דצמבר 01, 2011, 16:00:43 »

« עריכה אחרונה: דצמבר 01, 2011, 16:33:41 על ידי oriental jew »

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הם הרי תמיד מטיפים לנו שאנחנו גזענים ,אז הנה הוכחה שהם הגזענים האמיתים(למרות שאני חושב שזה מיותר להוכיח מה שברור לכל בר דעת)
מה קורה שסודנים מתרחצים בבריכה של הצפונבונים(קחו בחשבון שזה הוצג בערוץ 10 ולכן אתם מקבלים רק טעימה קטנה וחלקית ביותר כי תגובות רבות נוספות של גזענות של צפונבונים כלפי הסודנים הם הסתירו והקדישו רק דקות ספורות לכתבה,בניגוד לכתבות של התעללות בערבים להם הם מקדישים כמעט את כל זמן השידור במשך שנים)

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אם משהו יכול לצרף את הסרטון האמיתי המקורי
« להגיב #4 ב- : דצמבר 01, 2011, 16:32:00 »
אני מחפש את הסרטון האמיתי של הסודנים בבריכה בצפון תל אביב כפי שצולם על ידי אנשי הימין ולא של התקשורת השמאלנית הגזענית והבוגדנית כפי שאני הבאתי
כי אני לא יכול לסבול את העריכה של התקשורת שחותכת קטעים רבים ומסתירה את הקטעים הרבים בהם היו תגובות גזעניות כלפי האפריקאים מצד אותם מתרחצים של האליטה האשכנזית הבורגנית והשמאלנית בנוסף המוזיקה רקע שהם הוסיפו והכותרת של ה"פרובקוציה" מאוד מעצבן אותי אז אם יש למשהו את הסרטון המקורי ולא כפי שהוצג על ידי אנשי שמאל או התקשורת הניאו נאצית אני מאוד אשמח לראות

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 01, 2011, 19:16:37 »
לדעתי צריך להעביד את הפולשים בעבודות כפיים מפרכות כדי שא' יחזירו את העלות של שהותם וסילוקם חזרה לאפריקה, וב' כדי שלא ישאר להם כח לצאת לאנוס עלמות יהודיות.

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : דצמבר 01, 2011, 19:23:07 »
לדעתי צריך להעביד את הפולשים בעבודות כפיים מפרכות כדי שא' יחזירו את העלות של שהותם וסילוקם חזרה לאפריקה, וב' כדי שלא ישאר להם כח לצאת לאנוס עלמות יהודיות.
אני מציע את הפתרון היותר בנאלי,פשוט לגרש אותם בחזרה לחור שממנו הם באו,ופעם הבאה שהם מנסים לחצות את הגדר פשוט לירות בהם למען יראו ויראו
אגב למה הם לא עוצרים במצרים?למה הם ממשיכים לישראל?זה לא ברור שמצרים כמו כל מדינה שפויה לא מאפשרת להם להסתנן לשטחה ומאמללת את חיי המסתננים ומצד שני שמחה להעביר אותם בכוונה תחילה לשטחנו?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #7 ב- : דצמבר 08, 2011, 23:21:34 »
אני חוזר ואומר. להוקיע כל אחד שמעסיק כושים. להתנהג מגעיל לכושים. שירגישו נחותים, מושפלים ו...רע. ומשמר הגבול או צה"ל כשרואים אותם מסתננים, שיתקעו בהם צרורות. כמו שעושה כל משמר הגבול נורמלי במקומות אחרים. למשל, גבול ארה"ב מקסיקו.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ארה"ב זו בהחלט מדינה של נאצים
« להגיב #8 ב- : דצמבר 09, 2011, 22:51:38 »
אני חוזר ואומר. להוקיע כל אחד שמעסיק כושים. להתנהג מגעיל לכושים. שירגישו נחותים, מושפלים ו...רע. ומשמר הגבול או צה"ל כשרואים אותם מסתננים, שיתקעו בהם צרורות. כמו שעושה כל משמר הגבול נורמלי במקומות אחרים. למשל, גבול ארה"ב מקסיקו.
ארה"ב כמעט ולא מאפשרת לאף אחד להגר אליה,ואלו שכן מצליחים להגר אליה ולקבל ויזה זה רק בזכות שהם משכילים ומצליחים בעלי תועלת רבה או שהם לבנים אירופאים וארה"ב שואפת להשאר מדינה לבנה ולחזק את הדמוגרפיה של האדם הלבן(האירופאי) בארה"ב ,לאירופאי לבן יאשרו מיד להכנס,אבל יהודי ישראלי שינסה לעבוד שם יכניסו אותו לכלא עם רוצחים ואנסים,או במקרה הטוב ישללו ממנו את האפשרות לבקר בארה"ב לכל החיים

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 10, 2011, 20:18:11 »
נמאס לי מהאריתראים האלה,בכל מקום שאני נוסע בדרום אני רואה אותם בכמויות,אפילו הם התחילו להתגורר בקרית מלאכי(שזה לא פורסם בתקשורת,הידועים בתקשורת זה אילת ארד,אשדוד,ובאר שבע),אפילו לעיר שלי שנחשבת לעיר מכובדת במרכז,הם כבר ממתינים שיאספו אותם  לעבודה על המדשאות היפות(משהו שלא היה לפני שנה).

בתכלס ואני לא צוחק הם מזכירים יתושים במראה שלהם,אבל גם מאוד דומים לתיקנים גדולים שיצאו מהביוב והתחילו לטפס על הבניינים בכמויות,בא לי להקיא מהם ובאמת...
למרות שאני כל כך רוצה לראות את הערבים עפים מכאן,דווקא כשאני רואה את הפולשים האלה אני יוצא מדעתי כל פעם מחדש,פשוט משתגע מהמצב הקיים ומזה שלא עוצרים אותו.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו