כתב נושא: בואנה אתם משוגעים חבל על הזמן  (נקרא 6544 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Brain

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בואנה אתם משוגעים חבל על הזמן
« ב- : דצמבר 01, 2011, 22:48:08 »
אנחנו גנבנו את השטחים של הפלסטינים ממש הרסנו להם את החיים אז הם הגיבו בטרור.. מה אתם הייתם עושים במקומם?? עכשיו הם אפילו מוכנים להתפשר ולהפסיק עם כל המלחמות אם רק נחזיר להם את הבית.. לא נמאס לכם לראות חיילים מתים למה אתם מתעללים בנו?? עאלק אכפת לכם מיהודים אם היה אכפת לכם לא הייתם הורסים את כל הסיכויים שלנו לשלום המיוחל

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : דצמבר 01, 2011, 22:53:34 »
Don't feed the crazy troll
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק Brain

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 01, 2011, 22:57:15 »
אני טרול פחחחח אני פה לפניך חחח יאללה מעכשיו אני המנהל!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #3 ב- : דצמבר 02, 2011, 01:16:33 »
אנחנו גנבנו את השטחים של הפלסטינים ממש הרסנו להם את החיים אז הם הגיבו בטרור.. מה אתם הייתם עושים במקומם?? עכשיו הם אפילו מוכנים להתפשר ולהפסיק עם כל המלחמות אם רק נחזיר להם את הבית.. לא נמאס לכם לראות חיילים מתים למה אתם מתעללים בנו?? עאלק אכפת לכם מיהודים אם היה אכפת לכם לא הייתם הורסים את כל הסיכויים שלנו לשלום המיוחל
בס''ד
לפני שהינך שואל שאלה כזו עליך לשאול את השאלות הבאות:

1) מיהם ''פלסטינים''?
2) ממתי הם הגיעו לכאן ובאלו נסיבות?
3) מתי הי'ה הסכם החלוקה הראשון ומה הוא כלל?
4) מי הפר את ההסכם ומה היתה מטרת ההפרה?
5) אם אכן ישנם כאלה המכונים ''פלסטינים'' מה הי'ה חלקם בשואה הנאצית ? והאם הם שיתפו פעולה ברצח של עשרות מליונים ומתוכם יותר משישה מליונים מהעם היהודי?
6) אם אכן הנ''ל שיתפו-פעולה עם הצורר הנאצי ,מדוע לא הובאו למשפט כפושעי-מלחמה?
אנא בדוק את העובדות הנ''ל והשב תשובות לעניין!
בתודה
                                                                                       הגולה בארץ :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 03, 2011, 18:55:05 »
תגיד לי שאתה צוחק...בבקשה (פותח האשכול).
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 03, 2011, 19:57:06 »
תענה לי בבקשה רק על שאלה אחת,אבל ברצינות,למה חזרת לפורום?
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : דצמבר 03, 2011, 19:57:55 »
תגיד לי שאתה צוחק...בבקשה (פותח האשכול).
הוא לא צוחק,הוא אחד השמאלנים שהתכתבו בעבר בפורום,הוא עזב לזמן מה,או שזרקו אותו(לא זוכר)ועכשיו הוא החליט לחזור.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #7 ב- : דצמבר 03, 2011, 20:02:29 »
הוא לא דן ברצינות, הוא סתם אדיוט שמנסה להרגיז פה אנשים. לא להתייחס.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק Brain

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : דצמבר 03, 2011, 21:00:00 »
אני לא דן ברצינות?? תחשבו שניה יא פסיכופטים זה נראה לכם נורמלי שאנחנו ב1967 פתחנו במלחמה סתם ככה בלי שיתגרו בנו וגנבנו תבית של מאות אלפי אנשים?? מה אתם מצפים מהם שהם יעשו? יקבלו את הכיבוש בפרחים? וזה עוד כמעט עשרים שנה אחרי שזרקנו מהבית מאות אלפי ערבים שחיו פה אלף שנה לפנינו בזמן שאנחנו היינו ברוסיה ובפולין ובמרוקו הם חיו פה ואנחנו גירשנו אותם רק בגלל שהם ערבים!!! אין לכם טיפה של מצפון? ואחר כך אתם עוד באים בטענות לחיילי צה"ל היקרים שמפנים את המתנחלים המכוערים האלה שחיים על חורבות ביתו של מישהו אחר...

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #9 ב- : דצמבר 03, 2011, 21:10:41 »
אני לא דן ברצינות?? תחשבו שניה יא פסיכופטים זה נראה לכם נורמלי שאנחנו ב1967 פתחנו במלחמה סתם ככה בלי שיתגרו בנו וגנבנו תבית של מאות אלפי אנשים?? מה אתם מצפים מהם שהם יעשו? יקבלו את הכיבוש בפרחים? וזה עוד כמעט עשרים שנה אחרי שזרקנו מהבית מאות אלפי ערבים שחיו פה אלף שנה לפנינו בזמן שאנחנו היינו ברוסיה ובפולין ובמרוקו הם חיו פה ואנחנו גירשנו אותם רק בגלל שהם ערבים!!! אין לכם טיפה של מצפון? ואחר כך אתם עוד באים בטענות לחיילי צה"ל היקרים שמפנים את המתנחלים המכוערים האלה שחיים על חורבות ביתו של מישהו אחר...
זה בדיוק העניין.

אני לא מצפה מהם שיקבלו את ה"כיבוש" בפרחים. אתה וחבריך מצפים מהם את זה.

אני מצפה מהערבים להכל - לטרור, רצח, אונס, ולכל מה שיש לתרבותם להציע נגד פולש זר.

אתה לעומת זאת מצפה מהם להשלים עם הכיבוש שלך את שייח מוניס ושאר הערים שלהם.

מו"ר הי"ד אמר לא פעם ש"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,32720.0.html
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,30646.0.html
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #10 ב- : דצמבר 03, 2011, 21:15:10 »
שאנחנו ב1967 פתחנו במלחמה סתם ככה בלי שיתגרו בנו וגנבנו תבית של מאות אלפי אנשים??

אתה רואה שאתה לא דן ברצינות.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק Brain

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : דצמבר 03, 2011, 21:25:37 »
זה בדיוק העניין.

אני מצפה מהערבים להכל - לטרור, רצח, אונס, ולכל מה שיש לתרבותם להציע נגד פולש זר.

מו"ר הי"ד אמר לא פעם ש"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".

וואלה תאמין לי אח שלי הקטן אני מודע לכל הסיפור של שייח' מוניס' וכ'ו אני מבין את זה ואני מקבל את זה!!! ואין לי בעיה עם הקונצפט של מדינת כל אזרחיה יהודים וערבים ורוסים וגרוזינים!! לכן אני רוצה לסיים את הכיבוש בעוד אתה רוצה רק להמשיך אותו ולהמשיך להשחית את החברה הישראלית!!

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : דצמבר 03, 2011, 21:50:30 »
זה בדיוק העניין.

חזק! לא הכרתי את המשפט הזה...אימצתי אותו.
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #13 ב- : דצמבר 03, 2011, 23:19:33 »
וואלה תאמין לי אח שלי הקטן אני מודע לכל הסיפור של שייח' מוניס' וכ'ו אני מבין את זה ואני מקבל את זה!!! ואין לי בעיה עם הקונצפט של מדינת כל אזרחיה יהודים וערבים ורוסים וגרוזינים!! לכן אני רוצה לסיים את הכיבוש בעוד אתה רוצה רק להמשיך אותו ולהמשיך להשחית את החברה הישראלית!!
גם אני רוצה לסיים את הכיבוש.

כיבוש וקולוניאליזם ערבי של יותר מ-1400 שנה בארץ ישראל.

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : דצמבר 03, 2011, 23:21:45 »
מה אתה עושה פה ישמאלני מטומטם סע לפורום חמאס או משהו יותר מתאים לך

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : דצמבר 05, 2011, 23:26:51 »
בואו ביחד נסיים את הכיבוש ונכין פצצת אטום שתשפיע רק על הערבים הנאצים O0 :dance:

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #16 ב- : דצמבר 08, 2011, 20:51:54 »
אנחנו כבשנו ופתחנו מלחמה בלי סיבה ב67?
אולי אתה עדיין עולל יונק. גם אני לא זקן מספיק. אבל סיפרו לי את הפחד שהיה לפני פרוץ המלחמה. את ההתרברבויות של נאצר איך יכבוש את תל אביב וישליך את כל היאהוד לים. תכננו להפוך פארקים ציבוריים לבתי קברות המוניים. פועלים ערבושים אמרו למעסיקיהם היהודים, אתם יודעים שעוד כמה ימים ניקח לכם את הבית, את האשה, את הבנות. רק דבר אחד תגידו לנו. איפה אתם רוצים להקבר?
אחרי שכל אחד ואחד במדינה הזו סיים לעשת במכנסיים, בקרביים מרוקנים ובלב כבד יצאו למלחמה. בחסד ה' יצאה מזה רווחה.
אם אתה כל כך מאשים את עצמך על שאתה חי, אתה יכול להתאבד. אני מבטיח לך, לא אמנע זאת ממך.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : דצמבר 09, 2011, 10:09:47 »
בראיין,חמודי תגיד לי משהו,אתה שמעת פעם אבות אבותינו,אברהם יצחק ויעקב שהיו פה ודרכו פה על האדמה שלנו בארץ ישראל שלנו! וחשוב להדגיש את המילים פה,אצלנו,ע-ל האדמחה שלנו הרבה לפני שהחרבושים ערבושים "היו" פה כטענתך.
שמעת על כך שהקב"ה הבטיח להם את הארץ הזאת ולכל עם ישראל, שמעת פעם על הנביאים,השופטים,ניסי חנוכה,בית המקדש הראשון,בית המקדש השני.

כל אלה היו פה והיו פה בארץ ישראל שלנו וכל זה שייך לנו,מה הערבים היו ובנו את ירושלים?? חס וחלילה! חברון-אברהם אבינו הלך שם על האדמה של העיר הזאת,אני לא יודע אם אתה יודע אפילו מה המשמעות של זה או מה שזה אומר לךן,אבל ב"גדה המערבית" של היום זה כל המקורות היהודים שלנו
דוד המלך ושאול המלך ושמואל הנביא ואליהו הנביא שהתהלך בחיפה על הכרמל בחיפה!
אולי אתה רוצה שגם ניתן להם חס ושלום את חיפה? הרי שזה גם מה שהם טוענים כל הזמן שגם חיפה לכאורה "שלהם" על סמך מה? שיביאו לי איזה הוכחות מהקוראן המסריח שלהם על הדברים שהם מקשקשים.

שופטי ישראל לחמו כאן,אלפי שנים לאן יהודים התפללו וחלמו אם לא על ירושלים ועל מקום בית המקדש והר המוריה(הר הבית) שהיום יש להם את המסגד המסריח שלהם שמה,  שימותו בעזרת ד'.
לנו הסמכות הבלעדית על המדינה שלנו,
אני מקווה שזה עכשיו יותר ברור לך
[gif[/img]

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
« להגיב #18 ב- : דצמבר 09, 2011, 15:57:48 »
תראה,יש לי דני אופציות בשבילך-
תתאבד עם חבל תלייה=59.99
תתאבד בירייה בראש=99.99
בס"ד

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
למה מאפשרים לו לכתוב
« להגיב #19 ב- : דצמבר 09, 2011, 22:18:18 »
אני מצפה מהמנהלים למחוק את ההודעות שלו ולחסום אותו לאלתר,מבחינתי הוא לא יהודי ,הוא מעדיף למצוא חן בעיני המוסלמים מאשר לתמוך בעם שלו ברגעיו הקשים,והעם היהודי הינו ותמיד היה במצב הכי קשה ושמאלנים כמוהו תמיד בעד מי שיותר חזק ומאיים(במקרה שלנו החזק והמאיים זה המילארד המוסלמים ששונאים אותנו לעומת הקומץ יהודים שיש בישראל)בגלל זה בתכנית השמאלנית "ארץ נהדרת" הם עשו סאטירה שמציגה את בשאר אל אסד כדמות ידידותית כאשר הוא עוד היה חזק ובגדולותו אך כשההמון הערבי הזועם קם נגדו(ולא מסיבות של דמוקרטיה כי גם הם שונאים יהודים אפילו יותר למעשה אחת הסיבות להתקוממות נגדו היא בגלל שהוא מהסס לתקוף את ישראל)השמאלנים הצבועים החליטו לשנות צד לצאת נגד אסד ולהתחבב עם ההמון הזועם החזק והמאיים בדיוק מאותם סיבות השמאלן שכתב את הפוסט כאן החליט להיות "גיבור" עלנו וילד טוב של "הערבים" כי המוטו של שמאלנים כמוהו זה "אני איתך בטוב ונגדך ברע"אני מתעב אנשים כמוהו שיחזור לחור ממנו הוא יצא

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
« להגיב #20 ב- : דצמבר 11, 2011, 16:49:45 »
איך רואים שאין לך מישהו שגר בירושלים בתקופה.
האנשים אל יצאו מהבית ואטמו את המסביב בשקי חול...
בתים עפו ברחובות מפגר.
שרץ! נבלה שכמוך...
בס"ד

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
למה מאפשרים לו לכתוב
« להגיב #21 ב- : דצמבר 11, 2011, 16:56:26 »
אני מצפה מהמנהלים למחוק את ההודעות שלו ולחסום אותו לאלתר,מבחינתי הוא לא יהודי ,הוא מעדיף למצוא חן בעיני המוסלמים מאשר לתמוך בעם שלו ברגעיו הקשים,והעם היהודי הינו ותמיד היה במצב הכי קשה ושמאלנים כמוהו תמיד בעד מי שיותר חזק ומאיים(במקרה שלנו החזק והמאיים זה המילארד המוסלמים ששונאים אותנו לעומת הקומץ יהודים שיש בישראל)בגלל זה בתכנית השמאלנית "ארץ נהדרת" הם עשו סאטירה שמציגה את בשאר אל אסד כדמות ידידותית כאשר הוא עוד היה חזק ובגדולותו אך כשההמון הערבי הזועם קם נגדו(ולא מסיבות של דמוקרטיה כי גם הם שונאים יהודים אפילו יותר למעשה אחת הסיבות להתקוממות נגדו היא בגלל שהוא מהסס לתקוף את ישראל)השמאלנים הצבועים החליטו לשנות צד לצאת נגד אסד ולהתחבב עם ההמון הזועם החזק והמאיים בדיוק מאותם סיבות השמאלן שכתב את הפוסט כאן החליט להיות "גיבור" עלנו וילד טוב של "הערבים" כי המוטו של שמאלנים כמוהו זה "אני איתך בטוב ונגדך ברע"אני מתעב אנשים כמוהו שיחזור לחור ממנו הוא יצא
שרץ,נבלה,שרלי ביטון ואנלפבתי גם.
אני! אתה השמאלן שבתים עפו באוויר בירושלים ב67 אתה אומר
שאנחנו לא בסדר?
אותי יחסמו,אולי אותך פסיכופת.
בס"ד

מנותק oriental jew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לא התכוונתי אליך!!!!!!!!!!!!
« להגיב #22 ב- : דצמבר 11, 2011, 18:06:39 »
שרץ,נבלה,שרלי ביטון ואנלפבתי גם.
אני! אתה השמאלן שבתים עפו באוויר בירושלים ב67 אתה אומר
שאנחנו לא בסדר?
אותי יחסמו,אולי אותך פסיכופת.
התכוונתי לבריאן זה שפתח את הנושא של הפוסט הזה,מה גרם לך לחשוב שהתכוונתי אליך??

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #23 ב- : דצמבר 12, 2011, 20:13:00 »
לא צריך להתרגז רבותי...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
« להגיב #24 ב- : דצמבר 12, 2011, 20:28:48 »
שרץ,נבלה! שרלי ביטון! חתכת אנלפבתי!
חמור (נתתי לך מחמאה  :laugh:),טמבל אתה כ"כ דביל ברמות שאין לתאר.
נבלה,אנחנו?!
ערבי נבלה. לך לך.
חתיכת חמור קטן ומסכן,ערבי מוסלמינאצי קטנטן ומסכן.
בס"ד