חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
אנחנו אוהבים אותך חיים בן פסח.
הקול השפוי:
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 03, 2006, 19:20:14 ---
--- ציטוט של: הקול השפוי על דצמבר 02, 2006, 23:04:06 ---אני נורא לשמוע את חיים למרות שלא בהכל אנחנו מסכימים, כמו שהוא בעצמו ציין באחת מהפעמים, המילה יהודונים לא ממש אהובה עלי.
--- סוף ציטוט ---
אני גם פעם לא אהבתי לשמוע את השימוש במילה הזו שח"כ צבי הנדל
השתמש בה לתאר את שגריר ארה"ב בישראל דן קרצר, עד מהרה למדתי להבין
עד כמה מתאים הכינוי הזה לאנשים שנושאים אותו - מדובר ביהודים פתאטים חדורי שנאה עצמית,
וחרדת נטישה שיעדיפו לבעוט ביהודי כדי לשמח נוצרי - אלה הם ידידי י-ה-ו-ד-ו-נ-י-ם.
יהודונים זה אותם בעלי תחנות רדיו יהודים שסירבו לתת לחיים לשדר בזמן שהנוצרים כן,
זה היהודונים שרודפים כהניסטים בזמן שנוצרים מצטרפים אליהם, וכו' וכו'...
--- סוף ציטוט ---
זה שישראל היא "דמוקרטיה" זה לא חדש. כל אוויל יכול לקרוא את הפסיקות של בגץ בשנים האחרונות כדי לראות איזה "דמוקרטיה" נאורה יש לנו בארץ.
אבל, המילה יהודון מעלה לי קונוטציות רעות. אני חושב שבימינו המילה שמאלני לא פחות גרועה מכל כינוי גנאי אחר.
כינוי מעליב יותר יכול להיקרא למשל , אחיו של ביילין, תומכיו של טיבי, או הפאה של גדי סוקניק. תבחרו מה מתאים לכם.
mashras:
אתם דור חצוף, ואתם שוחטים הרבה פרות קדושות, אבל וזה בסדר. חז"ל לימדו אותנו שהגאולה תבוא בדור שתהיה בו הרבה "חוצפתא"
דוקא החוצפנים יביאו את הגאולה.
חוץ, מזה אני גם חושב שצריך להזהר בכבודם של תלמידי חכמים, מי שבקיא בש"ס בפוסקים ומשנה ובתלמוד כמו הרב עובדיה יוסף (או כסף בשבילכם), צריך להזהר בכבודו. זו דעתי.
בכל שאר הבוגדים שאינם תלמידי חכמים, אין צריך לנהוג בכבוד, ואפילו מצווה לזלזל בהם.
עז77:
--- ציטוט של: הקול השפוי על דצמבר 03, 2006, 22:52:10 ---
--- ציטוט של: הקול השפוי על דצמבר 02, 2006, 23:04:06 ---אני נורא לשמוע את חיים למרות שלא בהכל אנחנו מסכימים, כמו שהוא בעצמו ציין באחת מהפעמים, המילה יהודונים לא ממש אהובה עלי.
--- סוף ציטוט ---
עד כמה מתאים הכינוי הזה לאנשים שנושאים אותו - מדובר ביהודים פתאטים חדורי שנאה עצמית,
--- סוף ציטוט ---
זה שישראל היא "דמוקרטיה" זה לא חדש. כל אוויל יכול לקרוא את הפסיקות של בגץ בשנים האחרונות כדי לראות איזה "דמוקרטיה" נאורה יש לנו בארץ.
אבל, המילה יהודון מעלה לי קונוטציות רעות. אני חושב שבימינו המילה שמאלני לא פחות גרועה מכל כינוי גנאי אחר.
כינוי מעליב יותר יכול להיקרא למשל , אחיו של ביילין, תומכיו של טיבי, או הפאה של גדי סוקניק. תבחרו מה מתאים לכם.
--- סוף ציטוט ---
יש הבדל גדול בין שמאלן לבין יהודון.
ישנם שמאלנים אוהבי ישראל, יש דבר כזה, נדיר אבל יש,
מדובר באנשים טובים ביסודם שטעו בדרך - הכוונה שלהם טובה והם יעזרו ליהודי אם אפשר.
ויש יהודונים, יהודונים זה כל המלשינים למינהם, כל אלה שמגישים תביעות על פשעי מלחמה נגד ישראלים בבית הדין בהאג,
כל היהודים האלה שיחמירו שבעתיים עם יהודי אך ורק משום שהוא יהודי - אלא יהודונים, והכוונה יהודון היא ל"יהודי" צבוע ששונא יהודים בתוך תוכו,
זה יהודי שחולם להיות אהוד בקרב משפחת העמים - ורחמנא ליצלן אם תסתכלו על הממסד שלנו הממשלה ובתי המשפט, רובם ככולם יהודונים.
ליעד:
כל הכבוד לך המשך כך.
הקול השפוי:
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 04, 2006, 05:34:22 ---
--- ציטוט של: הקול השפוי על דצמבר 03, 2006, 22:52:10 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
יש הבדל גדול בין שמאלן לבין יהודון.
ישנם שמאלנים אוהבי ישראל, יש דבר כזה, נדיר אבל יש,
מדובר באנשים טובים ביסודם שטעו בדרך - הכוונה שלהם טובה והם יעזרו ליהודי אם אפשר.
ויש יהודונים, יהודונים זה כל המלשינים למינהם, כל אלה שמגישים תביעות על פשעי מלחמה נגד ישראלים בבית הדין בהאג,
כל היהודים האלה שיחמירו שבעתיים עם יהודי אך ורק משום שהוא יהודי - אלא יהודונים, והכוונה יהודון היא ל"יהודי" צבוע ששונא יהודים בתוך תוכו,
זה יהודי שחולם להיות אהוד בקרב משפחת העמים - ורחמנא ליצלן אם תסתכלו על הממסד שלנו הממשלה ובתי המשפט, רובם ככולם יהודונים.
--- סוף ציטוט ---
כיום כשזו כבר מלחמת קיום, בעיני כל מי שתומך בצד השני, דהיינו שמאלנים, ראוי לגנאי.
רק היום היה לי ויכוח אם מישהו הודי, שמאלן, שסיפר לי שהמדינה הזו היא דריסת רגל של ארהב במזרח התיכון
וזה היה אקט כוחני להקים אותה והאצל הלחי וההגנה היו ארגוני טרור.
כשניסיתי להסביר לו שהאויב שלנו זה האויב הנאצי בגלגול אחר הוא התחיל עצבן ולהשתמש בכוח וקול גבוה
כדי להסביר לי שגם הצד השני חושב שאני נאצי ובעצם אין שום הבדל. לא הצלחתי להשחיל מילה אני לא משתמש בכוח לכפות את דעותיי.
השורה התחתונה היא שכמו שציינתי קודם, תופעות כאלו ואחרות מאפיינות את השמאל כיום ומי ששמאלני הוא מי שמתנגד לכל מה שישראל עושה כולל ההגנה העצמית שלה ושולל את זכות קיומה.
ארורים הם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה