חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

אנחנו אוהבים אותך חיים בן פסח.

<< < (5/12) > >>

eran:
ורק שתידע לך אנשים כמוך מוציאים שם רע על כל מה שהרב כהנא נלחם עבורו!

דוקא_כך:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 03, 2006, 12:40:25 ---אתה לא כהניסט, ואם הרב כהנא הי"ד היה שומע אותך הוא היה משתיק אותך ללא כל ספק, ולכן גם אני מוחה בך, אין בה ולא קצת יראת כבוד, ה' ירחם!

--- סוף ציטוט ---
אני לא מסכים עם דעתך שאני לא כהניסט (למרות שיכול להיות שאתה צודק), אבל אני כן מסכים עם זה שאילו הרב הי"ד היה שומע אותי הוא אכן היה גוער בי ומשתיק אותי.  הרב תמיד רחש כבוד, בפרטיות ובפומבי, לתלמידי חכמים, כולל אנטי-ציונים וכל מיני מזויפים קטני אמונה מבולבלים אחרים.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 03, 2006, 12:42:50 ---ורק שתידע לך אנשים כמוך מוציאים שם רע על כל מה שהרב כהנא נלחם עבורו!

--- סוף ציטוט ---
יכול להיות, ואני מקווה מאוד שאתה טועה.  אני מעריך את עמדתך ועמידתך על עקרונותיך.

עז77:

--- ציטוט של: הקול השפוי על דצמבר 02, 2006, 23:04:06 ---אני נורא לשמוע את חיים למרות שלא בהכל אנחנו מסכימים, כמו שהוא בעצמו ציין באחת מהפעמים, המילה יהודונים לא ממש אהובה עלי.

--- סוף ציטוט ---

אני גם פעם לא אהבתי לשמוע את השימוש במילה הזו שח"כ צבי הנדל
השתמש בה לתאר את שגריר ארה"ב בישראל דן קרצר, עד מהרה למדתי להבין
עד כמה מתאים הכינוי הזה לאנשים שנושאים אותו - מדובר ביהודים פתאטים חדורי שנאה עצמית,
וחרדת נטישה שיעדיפו לבעוט ביהודי כדי לשמח נוצרי - אלה הם ידידי י-ה-ו-ד-ו-נ-י-ם.

יהודונים זה אותם בעלי תחנות רדיו יהודים שסירבו לתת לחיים לשדר בזמן שהנוצרים כן,
זה היהודונים שרודפים כהניסטים בזמן שנוצרים מצטרפים אליהם, וכו' וכו'...

דוקא_כך:

--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 03, 2006, 19:20:14 ---
--- ציטוט של: הקול השפוי על דצמבר 02, 2006, 23:04:06 ---אני נורא לשמוע את חיים למרות שלא בהכל אנחנו מסכימים, כמו שהוא בעצמו ציין באחת מהפעמים, המילה יהודונים לא ממש אהובה עלי.

--- סוף ציטוט ---

אני גם פעם לא אהבתי לשמוע את השימוש במילה הזו שח"כ צבי הנדל
השתמש בה לתאר את שגריר ארה"ב בישראל דן קרצר, עד מהרה למדתי להבין
עד כמה מתאים הכינוי הזה לאנשים שנושאים אותו - מדובר ביהודים פתאטים חדורי שנאה עצמית,
וחרדת נטישה שיעדיפו לבעוט ביהודי כדי לשמח נוצרי - אלה הם ידידי י-ה-ו-ד-ו-נ-י-ם.

יהודונים זה אותם בעלי תחנות רדיו יהודים שסירבו לתת לחיים לשדר בזמן שהנוצרים כן,
זה היהודונים שרודפים כהניסטים בזמן שנוצרים מצטרפים אליהם, וכו' וכו'...

--- סוף ציטוט ---
מסכים אתך 100 אחוז.  באזני קהל מאזינים אמוני אפשר להשתמש במושגים "מתיוון" או "ערב רב", אבל קהל חילוני לא יודע ולא יבין מושגים אלו, והמושג החילוני שהכי קרוב אליהם הוא "יהודון", שהוא למעשה מתבולל קיצוני אכול שנאה עצמית (לכן המלה "מתבולל" בפני עצמה לא מספיקה).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה