0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
שהמתנחלים "יזעמו" רק על עצמם, כל מי שסומך על גופים ממלכתיים של מדינה אנטישמית סופו זהה.זה חדש להם שהמדינה משתמשת בהם ומפקירה אותם? שיקימו גופים עצמאיים ויפעלו כמדינה עצמאית לכל דבר.
אם תהיה מדינת יהודה אני כל כך עובר לשם אחרי התואר ועובד שם בתור מהנדס חשמל ואלקטרוניקה.
אני הומו קוקיסנל שאוהב כושים
קודם כל תצטרכו שיהיה שם חשמל ואלקטרוניקה פחחחח
אבל לערבושים הם עוזרים בכל הזדמנות. אפילו שולחים להם תרומות דם ואברים...
מזכירה לכם שרוב המתנדבים של מד"א הם "דתיים".אני בעד שכל יהודי גאה יעבור להתנחלות כשלהי וילחם על האדמות שלנו.
מד"א - ארגון טרור שתומך בערבים, הצטרף לצלב האדום ששיתף פעולה עם הנאצים בשואה. ואנחנו כועסים כשהוא מסתלק מיו"ש? עצוב.
אבל אין ליהודים ברירה אחרת, שלא תצטרך כמובן אבל אם ח"ו אתה נפצע לא תתקשר לאמבולנס?
בטח שיש ברירה. כמו שיש לנו ברירה בלי צה"ל וכמו שהייתה לנו ברירה בלי הבריטים. אם רק המתנחלים היו רוצים, היו מקימים ארגון הצלה טוב פי כמה.
אני בטוח שהם לא "דתיים" הם דתיים. ואני גם בטוח שהם עושים את העבודה לשם שמיים ולא כדי להיות חלק מהממלכתיות של המדינה הבולשביקית.
יש שם טכנולוגיה, אכן, אבל שימו לב שמרבית הטכנולוגיה שיש שם יוצרה בישראל, או מחוצה לה (לרוב מחוצה לה), ולכן, לא תסתדרו לבד בתור מדינה אלא אם כן תתרפסו לדרישותיה של מדינת ישראל והעולם.
אדיוט.מדינת יהודה תהווה את סופה של מדינת ישראל.יהודים רבים יבקשו להיות חלק מהמדינה היהודית היחידה בעולם, וכתגובת שרשרת יצטרפו עוד ועוד ערים ממה שמכונה ה"קו הירוק", עד שתישאר מדינת תל אביב בלבד (שתהיה מדינה רב גזעית כמו שהשמאל אוהב).
רק מקללים? או שאתם גם משתמשים בגושים החמודים האלה שה' ברא לנו בקצה הזרוע?