כתב נושא: טוב לשמוע את זה מחייל צה"ל ,ב"ה  (נקרא 2597 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
טוב לשמוע את זה מחייל צה"ל ,ב"ה
« ב- : נובמבר 23, 2011, 07:52:10 »
דעה: מכתב מלוחם שייטת
פורסם ב: 23/10/11, 19:52
אל תהפכו אותי לכלי שרת: אני לא רוצה שכל העולם יידע מי אני ומה שמי, בזמן שאף אחד לא זוכר איך קוראים לחייל שנהרג לידי.
אם חס ושלום, אגיע למצב בו ארגון טרור יחטוף אותי, בבקשה מכם: אל תעשו הפגנות, אל תתראיינו, אל תספרו כמה כואב לכם, אל תפיקו פסטיבלים ופסטיגלים בשמי. כל סוחר מתחיל יודע - ככה לא מורידים מחיר.

אני לא "הילד של כולנו". אני לוחם שנפל בשבי.

אל תהפכו אותי לכלי שרת: אני לא רוצה שכל העולם יידע מי אני ומה שמי, בזמן שאף אחד לא זוכר איך קוראים לחייל שנהרג לידי. לא רוצה שהתקשורת תעשה עליי סיבוב, לא רוצה להפוך לקרדום-לחפור-בו אג'נדות פוליטיות, משחקי כוח ומניפולציות.

לא רוצה להיות מדורת השבט ודלת הכניסה לקונצנזוס הישראלי. לא מוכן שהרעיון לשחרורי יהפוך לDOGMA  שאחריה אסור להרהר. לא רוצה שיסתמו את הפה לכל מי שמעז לחשוב אחרת. לא רוצה שכלי תקשורת ישתמשו בי כדי להעלות רייטינג, לא רוצה שזמרים יוציאו עליי מזמור כדי לשפץ את התוצאות שלהם בגוגל.
לא רוצה שתבואו להצטלם עם אבא שלי למזכרת בזמן שמשחררים אלפי רוצחים בשבילי. לא רוצה שתניפו דגלי כחול לבן בזמן שהאווירה כולה צווחת דגל לבן

אני לא בקבוק שמפו: אל תעשו לוגו מהתמונה שלי, אל תצרפו את הפרצוף שלי לפרופיל בפייסבוק, אל תסגננו מהצללית שלי סלוגן. אל תשכרו משרדי פרסום כדי לעצב את דעת הקהל ודעת מקבלי ההחלטות, אל תקימו צוות קריאייטיב, צוות אופטימיזציה, צוות שיווק, אל תקימו מטה, אל תעשו ישיבות עבודה עם בורקסים ומצגות, אל תעשו 'סיעור מוחות' ואל 'תיצרו סחף ציבורי', אל תבנו תקציב פרסום וחדירת שוק, אל תשרטטו אסטרטגיה, אל תפלחו את האוכלוסייה עם חתכים, גרפים וטבלאות. לא רוצה 'פאנל מומחים', לא רוצה כנסים, לא רוצה שיספרו את הימים שאני יושב, לא רוצה שקבלני דיכאון יעשו קריירה מהסיפור שלי.

אל תוציאו סיכות ודגלים ועניבות וחולצות, אל תעשו תהלוכות וצעדות והפגנות ודוכנים להחתמה בקמפוסים.

זה מוריד את הסיכוי שלי לצאת, זה זורה חול בעיניים של מקבלי ההחלטות. אני לא תוכנית ריאליטי: לא רוצה שתבואו להצטלם עם אבא שלי למזכרת בזמן שמשחררים אלפי רוצחים בשבילי. לא רוצה שתניפו דגלי כחול לבן בזמן שהאווירה כולה צווחת דגל לבן.

לא רוצה לראות רוצח בדם קר של שישה עשר אנשים משתחרר בחיוך, מעט שמנמן מכפי שהיה שנים ספורות אחרי שעשה למשפחות הנרצחים בפרצוף V בבית משפט. לא מוכן שמאות משפחות שקברו לא מזמן תינוקות, יתפוצצו מזעם ו"ייתפסו בציבור" כ"משביתי שמחות".

לא מוכן שילד שהלך לאכול פיצה עם אמא, אבא ושלושת אחיו - וחזר לבד, יצפה ברוצח אוכל בקלאווה בסוכת ניצחון 20 קילומטר ממנו. לא רוצה שרוצחים שמשתחררים למזרח ירושלים ייסעו ברכבת הקלה ביחד עם אחיינית שלי. לא רוצה שמשפחות שכל העולם קרס עליהן, תשמענה מהעיתון שההוא שהרג להם את הילד יוצא לקלאב מד בטורקיה. לא רוצה שהכאב שלהן יקבל מסגרת של שמינית עמוד קצת לפני הספורט, כי "זה יותר נכון דיווחית." הם כבר יודעים שהדם של הבנים שלהם זול, לא צריך לדרוך להם על הלב ולעשות קוואץ'. ממש מנחם אותי שהנשיא "חונן אבל לא סולח".

לא רוצה שלאינתיפאדה הבאה יקראו על שמי.

י', לוחם בשייטת

http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/9931
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #1 ב- : נובמבר 23, 2011, 13:10:45 »
חזק ויפה!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #2 ב- : נובמבר 23, 2011, 14:27:23 »
מה שהוא לא יודע שהשמאלנים יעשו את זה בכל מקרה כדי שחבריהם (רוצחי יהודים) ישתחררו.

לא חושב שעמוס עוז ודומיו יישבו בשקט כל עוד ברגותי ב"כלא".
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #3 ב- : נובמבר 24, 2011, 15:04:03 »
רשמית המכתב מיועד לטיפוסים האלה. אבל בעצם המכתב מיועד לעםהפשוט שתומך ברעש ובבלאגן כדי להחזיר בכל מחיר את החיילים. בכל מחיר.
אז הנה חייל טוב שמסביר לך שאין כזה דבר בכל מחיר. העם צריך להבין את זה. עמוס עוז עובר בטל.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #4 ב- : נובמבר 25, 2011, 10:05:14 »
אני במקום גלעד, הייתי מתבייש.
מ"לוחם" (עד כמה שאפשר להיקרא לוחם בצבא כמו צה"ל)  ל"ילד של כולנו" ..

בקיצור גזמו לו תביצים..  :old_grin:

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #5 ב- : נובמבר 25, 2011, 11:45:44 »
הוא נראה כמו אחד שלא חתם באפסנאות מלכתחילה. כלומר... לא מצוייד.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 28, 2011, 01:40:11 »
לא אשמתו של גלעד שליט ולא אשמת הוריו.
אני מאשים את המנהיגים הביזיוניים שלנו קודם כל שמתקפלים לקצת לחץ מהתקשורת, אחר כך את התקשורת.
ביזיון של מדינת ישראל שייזכר לעוד הרבה זמן.
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 28, 2011, 11:16:13 »
איך אפשר לא להאשים אותו ואת משפחתו על זה שהוא מוכן להקריב את כל העם במקום להעדיף למות למענו כמצופה מחייל?

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : דצמבר 01, 2011, 02:18:49 »
כי אי אפשר לשפוט משפחה במצב כזה.
מצד שני, כן מצופה מהמנהיגים שלנו לנהוג בהיגיון.
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.