כתב נושא: מדינת ישראל: תג מחיר - פשע נגד הציונות  (נקרא 1610 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מדינת ישראל: תג מחיר - פשע נגד הציונות
« ב- : נובמבר 13, 2011, 09:39:54 »
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/228578

אחלה תגובה:

16. לכל יפי הנפש אם הכיפה הסרוגה ,שריד תפס אותכם בביצים,תג מחיר
מה תגידו על זה? היהדות אומרת עין תחת עין ושן תחת שן ,הקם להורגך השכם להורגו. והציונות אומרת להגיש את הלחי השניה .אל תשכחו שריד תופש אותכם בביצים מנסיון עבר אתם תצאו נגד היהדות ולא נגד הציונות כי אתם חבורת של חולי נפש פסיכופטים עם רגשי נחיתות מול זבל ציונאצי אנטישמי אין לכם אלוהים בגלל זה דורכים עליכם סמרטוטים סמכנו עליכם שתנהיגו את היהודים במקום זה אתם משתרכים כמו עובדי אלילים אחרי עגל הציונות הבוז לכם אנשים חולים בנפשם. איך אמר מרדכי לעת הזאת חיכינו הישועה תבוא ממקום אחר.  ומיכם לא ישאר זכר.
נגד הציונות, (13/11/11)

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : נובמבר 13, 2011, 12:01:42 »
בוא נגיד את זה ככה,אין לך מה להתרגש מהאנשים כמו שריד והמגיב בכתבה שם מסיבה אחת פשוטה שאתה יודע אותה והוכחה לכך היא שהשנה גם משפחת רבין החליטה לא להגיע לפסטיבל.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : נובמבר 13, 2011, 13:51:36 »
שריד מייחס את דבריו למורשת רבין. בהחלט, על פי מורשת רבין צריך לחמש את האויב ולשתף איתו פעולה נגד יהודים. זו מורשת רבין. על פי מורשת רבין הזו, כל מי שנלחם באוייב ולא מוכן לבגוד ביהודים ובאלוקי ישראל, מבצע פשע!
או בפשטות, כפי שאבא שלי, החרדי, נהג לומר בילדותי, ואני בשנות נעורי הצעירות זלזלתי בכך י חשבתי שרבין היה איזה איש מופת וגנרל מהולל. רבין היה רשע. שם רשעים ירקב.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!