כתב נושא: בכיר החמאס משה קצב נשלח לכלא  (נקרא 3490 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בכיר החמאס משה קצב נשלח לכלא
« ב- : נובמבר 10, 2011, 10:47:53 »
אותו קצב שתמך בגירוש נשלח לספק לנו קצת הנאה. מתפלל שיאנסו אותו שם

ביהמ"ש העליון: קצב נשלח ל-7 שנות מאסר
שופטי העליון, מרים נאור, עדנה ארבל וסלים ג'ובראן, קבעו פה אחד, כי אין הצדקה להתערב בהכרעת הדיו ובגזר הדין של בית המשפט המחוזי.
פרסום ראשון: 10/11/11, 09:07
חזקי עזרא

באדיבות הערוץ הראשון

שופטי בית המשפט העליון, מרים נאור, עדנה ארבל וסלים ג'ובראן, קבעו פה אחד, כי אין הצדקה להתערב בהכרעת הדין של בית המשפט המחוזי, אשר הרשיע את קצב בעבירת האונס.

השופטים דחו את טענות סנגורי קצב נגד עדותה של א' ממשרד התיירות, ביניהן הטענה לאליבי וטענת כבישת העדות, וכי הקלטות בהן נשמעת המתלוננת כשהיא משוחחת עם קצב אינן מוכיחות כי שיקרה בעדותה.

השופטים אף דחו את טענת סנגוריו של קצב, לפיה למרות הכחשתו המוחלטת של קצב היו יחסים בהסכמה בינו ובין המתלוננת, וציינו כי העדות של א' היתה אמינה ועל כן אין מקום לקבל את טענת ההגנה החלופית של הסנגורים.

למרות כל זאת קבע השופט ג'ובראן, כי "התקשורת האשימה את קצב למרות שעדיין לא נפסק דינו. אנו מסכימים כי התקשורת חצתה את הגבול ויש בכך כדי לפגוע בתהליך המשפטי. אין זה נכון שהיועץ המשפטי לממשלה ידבר על התביעה והוא נגרר אחרי התקשורת".

השופט ג'ובראן אף קיבל את טענתו של קצב, כי "שמו אותו על גרדום בכיכר העיר", אולם לדבריו, "אל לשכוח שמדובר באזרח מס' אחת של מדינת ישראל והיה צריך לדעת שהוא יעמוד באור הזרקורים", ולאור זאת קבעו השופטים כי אין מקום לקבל את הבקשה לבטל את כתב האישום מכוח ההגנה מן הצדק.

לעניין גזר הדין קבעו השופטים, כי "קצב מייצג את מדינת ישראל ועמד בראשה. עומדת לפנינו פרשה של ליקוי מאורות. מאז תחילת הפרשה קצב נפל ממעמדו נפילה קשה מאוד. עבירת האונס מחללת את כבודו של אדם ומבזה אותו. זוהי אחת מן העבירות הקשות במדינת ישראל".

השופט ג'ובראן ציין עוד, כי "אין ספק כי קצב לא ישוב למערכת הציבורית, אך עליו לשלם על מעשיו, אשר עליהם אךף לא הביע חרטה".

"על העונש להיות הרתעתי. אין ספק שקצב ומשפחתו עברו שבעה מדורי גיהינום מאז תחילת הפרשה. הכלל הוא שאין ערכאת ערעור נוהגת להתערב בעונש שנגזר על נאשם מלבד במקרים של סטייה חריגה ממדיניות הענישה. בית המשפט המחוזי לקח בחשבון את ההכחשה הגורפת של קצב, המערער הכחיש את המתלוננות ויצא במסע השמצות באולפני הטלוויזיה", אמר השופט.

קצב התפרץ מול השופט בשלב זה ואמר, "מעולם לא התראיינתי בשום טלוויזיה".

לאור כל הדברים הללו קבעו השופטים, כי "אין לשנות מגזר הדין, 7 שנות מאסר בפועל אינן מבטאות את כל חומרתם של מעשיו של משה קצב".

נזכיר, כי שלושת שופטי בית המשפט המחוזי בתל-אביב, ג'ורג' קרא, יהודית שבח ומרים סוקולוב, הרשיעו את נשיא המדינה לשעבר, משה קצב, בשתי עבירות אונס ובעבירת הטרדה מינית.

בנוסף הורשע קצב באישומים של מעשה מגונה והטרדה מינית בעובדת נוספת בבית הנשיא ובבת שירות לאומי שעבדה בבית הנשיא.

השופטים בבית המשפט המחוזי ג'ורג' קרא ומרים סוקולוב דנו את קצב לעונש של 7 שנות מאסר אל מול דעתה החולקת של השופטת יהודית שבח, אשר סברה כי המסע התקשורתי שהתנהל סביב משפטו מצדיק הקלה בעונשו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : נובמבר 10, 2011, 12:31:09 »
לא נראה לי שיאנסו אותו. הוא יישלח לכלא של צווארון לבן.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : נובמבר 10, 2011, 12:49:30 »
לא נראה לי שהוא אנס.
זה עלילות.
מתנקמים בו על שהעז להיות נשיא פרענק.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 10, 2011, 13:56:30 »
לא נראה לי שהוא אנס.
זה עלילות.
מתנקמים בו על שהעז להיות נשיא פרענק.
יצחק נבון גם "פרענק" ולא העלילו עליו כלום. מבחינתי בתור מי שבגד בעם ישראל מגיע לו הגזר דין שהוא קיבל ואני גם משוכנע שהוא כן תקף מינית נשים שונות. מבחינה טכנית ייתכן שהשופטים הגזימו כשהרשיעו אותו באונס במקום בעבירה קלה יותר, על סמך הראיות נגדו.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #4 ב- : נובמבר 10, 2011, 14:46:47 »
אני לא חושב שהוא עשה את הדברים. לדעתי שכנעו את הפוסטמות להעיד נגדו כאילו מה שקרה קרה באונס.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #5 ב- : נובמבר 10, 2011, 16:09:05 »
אני לא חושב שהוא עשה את הדברים. לדעתי שכנעו את הפוסטמות להעיד נגדו כאילו מה שקרה קרה באונס.
אני גם חושב. ואני בטוח ששמעון פרסקי שונא המזרחיים תפר לו תיק בגלל ש"פרענק" ניצח אותו במירוץ לנשיאות.
כמו שפרסקי 'סיים' את חיסול רעבין והכניס יהודי ל16 שנה בצינוק.

אבל בנינו, למי אכפת? מה זה 7 שנים על שיתוף הפעולה שלו בשואת קטיף?

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #6 ב- : נובמבר 10, 2011, 17:35:54 »
מה שאכפת לנו הוא שאותו חוסר צדק ועיוות דין שקיים בבתי המשפט שחרץ את דינו בלי שהוא אשם באמת, בסוף מגיע גם אלינו ומעוות את דינם של יהודים בכל מאבק שלהם בפולשים ובמחבלים.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 10, 2011, 21:25:21 »
בס''ד

ראשית כל, הוא פושע גירוש גוש קטיף. על זה מגיע לו כל עונש אפשרי גם בעולם הזה וגם בעולם הבא. הוא עשה את הכל לעזור למשטר שרון יש''ו לבצע את הגירוש הנורא.

שנית, אין לי ספק שהוא אשם גם בפשעים המיניים. נכון שהערב רב שונא את המזרחיים אבל קצב הוא בוגד למזרחים בפרט וליהודים בכלל. אז הממסד מוכן להשתמש במזרחים בוגדניים כדי לקדם את המטרה המרושעת שלהם.

חבל שהוא יהיה ב"כלא" שיהיה כמו בית מלון. אבל אפילו זה יהיה קשה לו אחרי שהיה מפונק כל כך הרבה שנים בתור פוליטיקאי מושחת. אולם ה"כלא" שלו בעולם הבא יהיה הרבה יותר מתאים לו. והוא יקבל הרבה יותר משבע שנים בעולם הבא.

בקיצור ימח שמו וזכרו.

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
« להגיב #8 ב- : נובמבר 12, 2011, 20:15:45 »
בס''ד

ראשית כל, הוא פושע גירוש גוש קטיף. על זה מגיע לו כל עונש אפשרי גם בעולם הזה וגם בעולם הבא. הוא עשה את הכל לעזור למשטר שרון יש''ו לבצע את הגירוש הנורא.

שנית, אין לי ספק שהוא אשם גם בפשעים המיניים. נכון שהערב רב שונא את המזרחיים אבל קצב הוא בוגד למזרחים בפרט וליהודים בכלל. אז הממסד מוכן להשתמש במזרחים בוגדניים כדי לקדם את המטרה המרושעת שלהם.

חבל שהוא יהיה ב"כלא" שיהיה כמו בית מלון. אבל אפילו זה יהיה קשה לו אחרי שהיה מפונק כל כך הרבה שנים בתור פוליטיקאי מושחת. אולם ה"כלא" שלו בעולם הבא יהיה הרבה יותר מתאים לו. והוא יקבל הרבה יותר משבע שנים בעולם הבא.

בקיצור ימח שמו וזכרו.
הוא לא ימות כבר בכלא? הוא בן 70 אז או שהוא יתאבד (בכלא) או שהוא ימות שם.

שיהיה לו סרטן סופני בראש ואימרו אמן.
בס"ד