טילי חץ? חחחחחחחחחח איזו בדיחה! כמה טילים כאלו יש לישראל? 3-4?
כיפת ברזל ההמצאה הגאונית לא הצליחה להדוף חתיכות ברזל מלאות באשלגן וסוכר.. ועוד הם קוראים להם רקטות.
אני לא מזלזל בכיפת ברזל, זו המצאה גאונית אבל מיותרת.. למה למגן במקום לתקוף? לירות 2 מיירטים בשווי 200 אלף שקל על כל חתיכת ברזל מעופפת שיוצאת מהרצועה? לאן הגענו?
וכמו שאמר אביר הקרנפים, אתה לא נלחם פה מול אירן לבד.
יש לך את צבא אירן + משמרות המהפכה, יש לך את עזה עם כל הארגונים שבה + לבנון (כל זה לבד משבית לך את המדינה טוטאלוס) תוסיף למערכה את טורקיה, וע"פ התסריט שלי גם את סוריה ואת מצרים (גם אם מצרים לא תתערב היא ללא ספק תתמוך ותחמש את השאר) תוסיף לזה את ערביי ישראל הסרטן שבתוכנו שיפגינו ויקשו על כוחות הבידחון לעשות את שלהם.. ואם נגיע למצב כזה שכולם עלינו כמו בששת הימים (רק פי כמה וכמה יותר עוצמתי) אז אני מאמין שגם ירדן ואפילו מדינות כמו סודן וכל מדינה מוסלמית תחליט לא לפספס את ההזדמנות להשמיד את היהודים במזרח התיכון וכמובן כולם יצטרפו לחגיגה.
על מי נסמוך? על אמריקה? פחח.. על טילי חץ? פחח.. עד שהם יהיו מוכנים.. וגם אז כמה יהיה לנו? 4-5? הם ישמרו רק לפצצות גרעיונות, ואנחנו בנתיים נספוג את המטח האין סופי של הרקטות והטילים מאיראן וכל מה שיעוף מלבנון ועזה..
מה אתה חושב שאם נתקוף באירן זה יעזור? אני לא אומר לא לתקוף, להפך! אבל אם רוצים שזה יהיה פקטיבי ויעיל רק מתקפה גרעינית ו\או מתקפה משולבת (חיל אוויר,טילים בליסטים, צוללות גרעין) תוכל לעזור.
אחרת אתה רק תעכב בשנה שנתיים את הפיתוח ובנתיים תספוג את כל המחסנים של אירן על תל אביב.. ימח שמם למדו מההיסטוריה, הכור שלהם מפוזר ללפחות 11 מקומות שונים, תקיפה באיראן זה לא עירק.. לפחות 500 מטוסים יצאו לתקיפה (אם ברוב טיפשות הממשלה יחליטו במטוסים) וחצי מהם לא יחזרו (הרוסים יש"ו חימשו את האיראנים בטילי יירוט ומכ"מים משוכללים במיוחד).
בקיצור מה שאני חושב שיהיה פה - תוהו ובוהו, נגמרו הימים של פעם, זה משחק שונה לחלוטין. טנקים ותותחנים לא יעזרו לך, זאת מלחמה של נטו טילים חיל אוויר ואולי גם צוללות... (גם חיל אוויר ספק גדול).
בוא נסכם את כל הדיון הזה ב2 מילים: יאמה ברדאק !
אם לא יבוא המשיח במהרה בימנו בע"ה, אני מניח שהמדינה תשתמש ב'ברירת שמשון' וזה יהיה סופה של המדינה בארץ ישראל.
לישראל ע"פ כל המידע שהודלף והופץ בשנים האחרונות - יש ארסנל אטומי בקנה מידה כזה שהופך אותה לאחת מ3 מעצמות הגרעין הגדולות בעולם.
בדימונה לא משחקים דוקים, יש לנו פצצות אטום, פצצות טרמו אטום, ראשי נייטרו אטום ויש אומרים שגם 1 פצצת מימן (נשק יום הדין

) אבל ישראל כ"כ מטומטמת שהיא נותנת לכל העולם המוסלמי לדרוך ולעשות ממנה צחוק במקום להשתמש במה שהיא מייצרת. וכמובן כמו שאופייני למדינה הציונית גם בשעת הדוחק שיפלו טילים על כל פיסת שעל בארצנו הקדושה, ישראל "תתיעץ" עם "ידידתינו" הטובה - ארה"ב הנאצית, והיא כמובן לא תאשר שימוש בנשק גרעיני מחשש ל"התלקחות גרעינית" ואנחנו נחטוף על חשבון הטמטום של המדינה האנטישמית.