כתב נושא: חרדים שמתנהגים כמו גרמנים נאצים-פשוט לא יאמן,לא פלא שגוג ומגוג מתקרב  (נקרא 3432 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני פשוט מזועזע,כחלק ממלחמה פנימית של חרדים על דיור,נכנסו חסידי גור לבית של מי שהם מגדירים כאוייב שפכו נפט על אישתו ועל התינוקת שלו בת חצי שנה והדליקו אש,אין מילה יותר מתאימה מאשר גרמנים נאצים!
הם אוסף של ערב רב שמחופשים ליהודים וחיים על חשבון היהודי,הם אלה שגורמים לסיכסוכים ומרחיקים יהודים מהדת אלה הם שגורמים לאנשים לשנאת חינם בין חילונים לחרדים,צריך לשלוח יסמניקים שיפוצצו להם את הצורה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4143640,00.html

אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חרדים כאלה זה עוד סילוף של היהדות
אני לא מבין למה הם לא עוזרים לנו ביו״ש להקים מאחזים
« עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2011, 21:40:08 על ידי MrMaor100 »

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חרדים זה עוד סילוף של היהדות

לא נכון,במקור התנועה הזאת היא תנועה חיובית,ובזכות התנועה הזאת היהדות עדיין קיימת והציונות הסוצאליסטית מתחילה לחלוף מן

העולם,אם הם לא היו קיימים אז ממזמן הרצל היה מצליח במזימה שלו להפוך את כולם לנוצרים.

הבעיה שבתוך תוכם ישנם קבוצות שלא באמת מעניין אותם היהדות אלה הכוח והשליטה,ובכך הם מפוררים את המעט שנשאר כאן מתנועה

החרדית המקורית וחבל שזה ככה.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
שוב ושוב עולה פה הנושא של חסידי גור.
כפי שנטורי קרתא מפורסמים בחיבתם לשונאי ישראל, חסידות גור מפורסמת באלימות הרבה של אנשיה ובמעשי הבריונות שהם מבצעים השכם והערב בדורסנות רבה כלפי כל מי שלא מתאים להם.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
ראיתי תכתבה, הם ברי טיפול לא פחות מערבים.
במקרה שלהם ספציפית אני מאחל להם בהצלחה בשריפת תינוקות קרטא.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הנקודה היא שהם לא שורפים את התינוקות של נטורי קרתא כי נטורי קרתא בוגדים בעם ישראל.
הם פוגעים באנשים שלא מרקדם בהתלהבות סביב האדמו"ר הבריון של חסידות גור. ראש השודדים והבריונים.
מה שאומר שהם יכולים לפגוע בכל אחד, והם כבר עשו את זה ופגעו בהמון יהודים טובים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הנקודה היא שהם לא שורפים את התינוקות של נטורי קרתא כי נטורי קרתא בוגדים בעם ישראל.
הם פוגעים באנשים שלא מרקדם בהתלהבות סביב האדמו"ר הבריון של חסידות גור. ראש השודדים והבריונים.
מה שאומר שהם יכולים לפגוע בכל אחד, והם כבר עשו את זה ופגעו בהמון יהודים טובים.

הם גיבורים גדולים רק על יהודים חרדיים, שינסו להכנס ל"רחוב החילוני"...

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
מישהו מוכן להסביר לי על הקטע הזה של חסידי גור?ראיתי כתבה עליהם והם חיללו שבת בשביל לפוצץ מישהו..(הזוי)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מישהו מוכן להסביר לי על הקטע הזה של חסידי גור?ראיתי כתבה עליהם והם חיללו שבת בשביל לפוצץ מישהו..(הזוי)

זה לא רק גור אבל בדר"כ זה סכסוכים פנימיים על שטויות, פשוט זה נובע מהשנאה העזה כלפי האחר..... חסידים ליטאים סאטמרים וכ'...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
רק גור מתנהגים כמו כנופיית פשע ודורסים באלימות את כולם. רק גור.
ומי שמכה יהודים ודורס ופוגע בכל מי שבא לו, למה שלא יחלל שבת? שבת זו לא המצווה היחידה בתורה.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
רק גור מתנהגים כמו כנופיית פשע ודורסים באלימות את כולם. רק גור.
ומי שמכה יהודים ודורס ופוגע בכל מי שבא לו, למה שלא יחלל שבת? שבת זו לא המצווה היחידה בתורה.
תגיד יש הסבר הגיוני להתנהגות שלהם או שהם סתם מסובבים..? אפילו לנטורי קרתא יש"ו יש הסבר הגיוני (להגיון אנטישמי וחולני אבל עדיין.......)

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לרוב כבוד האדמו"ר שלהם זה תירוץ. לפעמים תרוצים אחרים. זה לא משנה את העובדה שהם חסידות אלימה של בריונים שצריכים ריסון ודחוף.

צבא יהושע עוד יחזור!