לא נכון,זה מאוד מסקרן לדעת מה השורש שלך ומאיזה שבט אתה,זה יכול להסביר לך הרבה דברים על האופי שלך ועל הרצונות שלך,כמובן שלכולם מטרה אחת אבל גם השבטים היו מחולקים לתפקידים שונים.
לגביי העדות אין לי מושג מי הוא מי,אבל גם אני שמעתי מאיזה רב שדיבר על זה שהסביר שהאשכנזים הם משבט יוסף,בגלל שחלק גדול נראים מאוד יפים כפי שמתואר יוסף בתורה,אני אישית שולל את זה,כי למרות שחלק גדול מהם יפים ואין ספק בזה,זהו יופי אירופאי לכל דבר,מה שמעיד שהם צאצאים של גריי צדק,ולכן אין להם לפי דעתי קשר לשבט יוסף,לעומת זאת רוב האשכנזים נראים שמים לכל דבר,אז אין איזה משהו עובדתי שאפשר לאחז בו.
ואני לא אומר את זה מתוך גזענות אלה מתוך הבנה אישית.
לגביי האתיופים הם גם לא נראים שמים,מה שמעיד שהם צאצאים של שלמה ומלכת שבא,ושוב אני לא אומר את זה מתוך גזענות.
בהיסטוריה היהודית הקדומה היו הרבה אישים מרכזיים שנראו "אירופאים". דוד המלך היה אדמוני ובעיניו היו כל הצבעים שבעולם. כך לפי המקורות. הצבעים בשיער (שאתה מייחס רק לבני יפת) הם בגנים של עם ישראל עוד כשיצחק ילד את עשיו. בשיר השירים שלמה מדבר על קווצות שיער שחורות כעורב, אם היה צריך לציין את זה, מכאן שהיו כבר אז בעם ישראל צבעי שיער אחרים.
קצת היסטוריה (שוב אני חופר).
את עשרת השבטים הגלו מלכי אשור הרחק מזרחה ועירבבו אותם בכל מיני עמים אחרים. שכן זו הייתה דרכם של מלכי אשור על מנת לנתק קשר של עמים ממולדתם ולהפחית סיכויים למרד באימפריה. האימפריה שלהם החזיקה מעמד יפה עד למפלתו התמוהה של סנחריב בשערי ירושלים.
בארץ ישראל נשארה ממלכת יהודה הקטנה בשלטון בית דוד שריכזה סביב ירושלים את שבטי יהודה, בנימין וחלק משבט לוי.
כאשר יהודים עלו לארץ בימי עזרא ונחמיה רובם עלו מבבל.
כמעט כל היהודים שהיו בגלויות אירופה, הגיעו לשם עם הלגיונות הרומאיים בסוף תקופת בית שני. יהודים גלו מפאת הכיבוש או הובלו כעבדים עם אנשי השלטון הרומאים שבאו להתנחל בפרובינציות הכבושות. לפני אלף שנה חלה הגירה של יהודים מזרחה ממרכז אירופה והחלו ישובי יהודים בפולין ומזרח אירופה ובמשך הזמן גם לתוך רוסיה, עמוק אל תוך אסיה.
רוב יהודי צפון אפריקה הם מגולי ספרד ופורטוגל. מיעוטם חיו שם מימי הרומאים ובמצרים, מימי היוונים.
יהודי תימן מייחסים את עצמם לשבט יהודה ויש להם על מה להתבסס.
האתיופים נראים כבני גרים. לא סביר שהם בני שבט דן שהרי שבט דן גלה מזרחה על ידי האשורים ואתיופיה היא מעבר למצרים, אוייבתה הקדומה של אשור. אשור התכוונה להלחם במצרים לאחר שתחסל את המאחז האחרון בארץ ישראל, מה שלא קרה בסוף. כך שאפילו הבבלים לא כבשו את מצרים.
בצורה כזו אני לא מבין איך שבט דן שגלה לעמקי מזרח ממלכת אשור, דילג מערבה לאתיופיה.