כתב נושא: המילה ציונות מגעילה ודוחה אותי!  (נקרא 1932 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
המילה ציונות מגעילה ודוחה אותי!
« ב- : אוקטובר 31, 2011, 02:45:02 »
אני המום על המהפך שעשיתי מלפני שנה כהיותי "כהניסט ציוני" (כן כן המצאה ותוצר של בלבול)
והיום, ראיתי את הסרט "ציונים במיאמי" (שאפשר למצוא ביוטיוב ובאשכול נוסף שלי כאן)

ואני גאה להגיד שאני יהודי והמילה ציונות מגעילה אותי, מדינת ישראל מגעילה אותי, וביום העצמאות הקרוב אין חגיגות ואין נעליים. (אולי נעשה על האש עם חברים כי יש מבצעים על בשר אבל לא יותר).

זה הכל, פריקה רצינית.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 31, 2011, 02:51:27 »
המילה צינות לא מגעילה אותי אני חושב על ציון ולא מה מתבולל כזה או אחר אמר.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 31, 2011, 03:25:26 »
"המילה ציונות מקורה בשקר" מה הקשר ציון לציונות? הציונות הרי רצתה למשוך יהודים לארץ, ואיך אפשר למשוך יהודי מזרח ואירופה נאמנים ושומרי מסורת? חיפשו בסידור ומצאו את הברכה לייחול לשוב לציון.. וכל המילה ציונות השורש שלה זה שקר ותמריץ להבאת היהודים.

ממליץ לראות את ההמלצה.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #3 ב- : נובמבר 01, 2011, 22:21:40 »
הרי זה בדיוק מה שהשמאל הערל והמתבולל רצה להשיג (סלידה של יהודים ממושגים יהודיים).

העובדה שהם עיוותו מושג יהודי אינו אומר שצריך להניח להם לנצח.

ודרך אגב - הם מעוותים המון מושגים יהודיים אחרים: הרי לא נפסיק להשתמש בשם ישראל רק משום שהם קראו למדינה שלהם בשם ישראל, ובוודאי שלא נפסיק להשתמש במונח גר כדי לתאר גויים שהצטרפו לעם ישראל (רק משום שהערלים הארורים מעוותים את המושג גר ומנכסים אותו למליוני עובדי האלילים שכרגע בארץ).

אני יהודי גאה שמיישב את ציון (הלא היא ארץ ישראל), ולכן אפשר לקרוא לי גם ציוני, בדיוק כמו שאפשר לכנות אותי גם ישראלי (לא משום היותי אזרח המדינה ה"ציונית", אלא משום שאני צאצא של יעקב אבינו ששמו השני היה גם ישראל).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : נובמבר 01, 2011, 22:26:32 »
ציונות היא שם של תנועה פוליטית-אידיאולוגית אנטישמית, עיוות של המושג הקדוש ציון. במיוחד כמו יהודון
ויהודה. הגיוני לקשר בין ציונות לציון כמו שזה הגיוני להגיד שמצביעי קדימה לא נוסעים ברוורס.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 01, 2011, 22:31:32 »
הרי זה בדיוק מה שהשמאל הערל והמתבולל רצה להשיג (סלידה של יהודים ממושגים יהודיים).

ודרך אגב - הם מעוותים המון מושגים יהודיים אחרים: הרי לא נפסיק להשתמש בשם ישראל רק משום שהם קראו למדינה שלהם בשם ישראל, ובוודאי שלא נפסיק להשתמש במונח גר כדי לתאר גויים שהצטרפו לעם ישראל (רק משום שהערלים הארורים מעוותים את המושג גר ומנכסים אותו למליוני עובדי האלילים שכרגע בארץ).

אני יהודי גאה שמיישב את ציון (הלא היא ארץ ישראל), ולכן אפשר לקרוא לי גם ציוני, בדיוק כמו שאפשר לכנות אותי גם ישראלי (לא משום היותי אזרח המדינה ה"ציונית", אלא משום שאני צאצא של יעקב אבינו ששמו השני היה גם ישראל).

כל למילה בסלע  O0

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 01, 2011, 22:36:50 »

אמרת את כל מה שאפשר להגיד בנושא הזה- כל הכבוד  O0
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 01, 2011, 22:38:24 »
ציונות היא שם של תנועה פוליטית-אידיאולוגית אנטישמית, עיוות של המושג הקדוש ציון. במיוחד כמו יהודון
ויהודה. הגיוני לקשר בין ציונות לציון כמו שזה הגיוני להגיד שמצביעי קדימה לא נוסעים ברוורס.

תקרא את מה שrafoe כתב:

אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : נובמבר 06, 2011, 01:50:16 »
אני ציוני. נכסף ליום בו ציון תינשא בראש ההרים, משכן לה' אלוקי ישראל ואור לעולם כולו. בניין עולם, גאולה שלימה. ציונות.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!