אני לא הסתתי נגד שירות בצה"ל (ואתה יכול לבדוק את זה), אלא פשוט חשוב לי שיהודים יידעו איפה הם הולכים לשרת (יותר מדי יהודים חושבים שהם מתגייסים לצבא יהודי).
ובינתיים מי שמכנה אחרים בשמות גנאי כמו נאצים הוא אתה.
מאיפה לך שאין לי בגרות מלאה?
למה אתה בכלל חושב שאתה יודע משהו עליי?
אתה חושב שאתה יודע הכל, אבל בעצם לא יודע כלום (כמו כל ילד טיפוסי).
אז תן לי להבין - אם תסרב להחריב יישוב יהודי, תשים את משפחתך ללעג?
מה הקשר?
אם אריאל שרון היה אומר לחיילים להסתער על האוייב ללא נשק הם היו צריכים לעשות את זה ללא שום שיקול דעת?
כן יש לך בעיות עם זה?אכפת לי מהמשפחה שלי אני לא רוצה לשבת בכלא בשביל לא להיות "בוגד"ואז לבזות את המשפחה שלי.את אריאל שרון תמיד שנאתי ואין מה לעשות חייבים למלא פקודות של ראש הממשלה דרך אגב על מה נשבעו בדיוק החיילים שכן סרבו לפקודות גירוש גוש קטיף?זה חיילים עלובים שהם חשבו שקרבי זה רק מלחמות מול האוייב הערבי.להגיד שצה"ל זה לא צבא יהודי וכו' גורם לאנשים לא ללכת לשרת שם ולכן אתה מסית, ומי ששולט בו כן יהודי רק עם דעות שונות משלנו בעניי אלוהים גם אתאיסט נחשב ליהודי רק בעולם הבא אותו אחד יקבל את העונש שמגיע לו.אם אתה באמת אוהב את הקב"ה ואת היהדות אני מציע לך לא לקרוא לשמלאנים גויים בוגדים הם כן גויים הם לא אין מה לעשות מי אנחנו שנשפוט אותם אם הם גויים או לא?רק אלוהים יכול לשפוט אותם ובעיניו עם עדיין יהודים כמו שאמרתי גם אתאיסט ובעולם הבא הם יקבלו את המכה, אני לא יודע אם באמת סרבת או לא כלומר אם היית קרבי בזמן גירוש גוש קטיף אבל אם סרבת אז שאלתי אותך אם יש לך בגרות מלאה כי בן אדם בלי אז לא אכפת לו לשבת בכלא לא אכפת לו שיהיה לו עבר צבאי בכלא ושלא ממלא פקודות, כי גם ככה מי מסתכל על בן אדם בלי בגרות בחיים בחוץ?רק עבודות שחורות.אני שמח שיש לך בגרות מלאה(ככה אתה אומר)והדעות שאתה מדבר על צה"ל ועל כל מי שקשור לכוחות הביטחון הן לא דעות של התנועה וזו כן הסתה נגד שירות בצה"ל,כל אחד והדעות שלו אבל לפעמם כדאי לשמור בלב ולא להוציא אותן בפומבי לכל העולם כי זה רק הורס את התנועה.אני לא מציע לך להיות כמו אלכס, נערה יהודית ורון בן מיכאל שהורסים בלי סוף את התנועה.