כתב נושא: גנץ לחיזבאללה: אל לכם לבחון את כוחו של צה"ל  (נקרא 23017 פעמים)

0 משתמשים ו- 4 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
גנץ לחיזבאללה: אל לכם לבחון את כוחו של צה"ל
« להגיב #50 ב- : יולי 14, 2011, 22:02:03 »
אתה לא מבין את החשיבות של זה.

אם הרוב המוחץ יסרבו פקודה הגירושים לא יבוצעו

המצפון שלך לא היה מציק לך אם היית מגרש יהודים מביתם כדי לתת את אותם בתים לערבים ומשם ישגרו רקטות?

זה יותר חשוב מקריירה צבאית

בס"ד

ככה צריכה להיות תגובה של יהודי עם ערכים
ירין אני שואל אותך שוב אתה רוצה להתגייס בשביל להגן על המדינה או בשביל הנשק?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #51 ב- : יולי 14, 2011, 22:03:15 »
אני לא הסתתי נגד שירות בצה"ל (ואתה יכול לבדוק את זה), אלא פשוט חשוב לי שיהודים יידעו איפה הם הולכים לשרת (יותר מדי יהודים חושבים שהם מתגייסים לצבא יהודי).
ובינתיים מי שמכנה אחרים בשמות גנאי כמו נאצים הוא אתה.
מאיפה לך שאין לי בגרות מלאה?
למה אתה בכלל חושב שאתה יודע משהו עליי?

אתה חושב שאתה יודע הכל, אבל בעצם לא יודע כלום (כמו כל ילד טיפוסי).
אז תן לי להבין - אם תסרב להחריב יישוב יהודי, תשים את משפחתך ללעג?
מה הקשר?
אם אריאל שרון היה אומר לחיילים להסתער על האוייב ללא נשק הם היו צריכים לעשות את זה ללא שום שיקול דעת?
כן יש לך בעיות עם זה?אכפת לי מהמשפחה שלי אני לא רוצה לשבת בכלא בשביל לא להיות "בוגד"ואז לבזות את המשפחה שלי.את אריאל שרון תמיד שנאתי ואין מה לעשות חייבים למלא פקודות של ראש הממשלה דרך אגב על מה נשבעו בדיוק החיילים שכן סרבו לפקודות גירוש גוש קטיף?זה חיילים עלובים שהם חשבו שקרבי זה רק מלחמות מול האוייב הערבי.להגיד שצה"ל זה לא צבא יהודי וכו' גורם לאנשים לא ללכת לשרת שם ולכן אתה מסית, ומי ששולט בו כן יהודי רק עם דעות שונות משלנו בעניי אלוהים גם אתאיסט נחשב ליהודי רק בעולם הבא אותו אחד יקבל את העונש שמגיע לו.אם אתה באמת אוהב את הקב"ה ואת היהדות אני מציע לך לא לקרוא לשמלאנים גויים בוגדים הם כן גויים הם לא אין מה לעשות מי אנחנו שנשפוט אותם אם הם גויים או לא?רק אלוהים יכול לשפוט אותם ובעיניו עם עדיין יהודים כמו שאמרתי גם אתאיסט ובעולם הבא הם יקבלו את המכה, אני לא יודע אם באמת סרבת או לא כלומר אם היית קרבי בזמן גירוש גוש קטיף אבל אם סרבת אז שאלתי אותך אם יש לך בגרות מלאה כי בן אדם בלי אז לא אכפת לו לשבת בכלא לא אכפת לו שיהיה לו עבר צבאי בכלא ושלא ממלא פקודות, כי גם ככה מי מסתכל על בן אדם בלי בגרות בחיים בחוץ?רק עבודות שחורות.אני שמח שיש לך בגרות מלאה(ככה אתה אומר)והדעות שאתה מדבר על צה"ל ועל כל מי שקשור לכוחות הביטחון הן לא דעות של התנועה וזו כן הסתה נגד שירות בצה"ל,כל אחד והדעות שלו אבל לפעמם כדאי לשמור בלב ולא להוציא אותן בפומבי לכל העולם כי זה רק הורס את התנועה.אני לא מציע לך להיות כמו אלכס, נערה יהודית ורון בן מיכאל שהורסים בלי סוף את התנועה.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #52 ב- : יולי 14, 2011, 22:12:06 »
כן יש לך בעיות עם זה?אכפת לי מהמשפחה שלי אני לא רוצה לשבת בכלא בשביל לא להיות "בוגד"ואז לבזות את המשפחה שלי.את אריאל שרון תמיד שנאתי ואין מה לעשות חייבים למלא פקודות של ראש הממשלה דרך אגב על מה נשבעו בדיוק החיילים שכן סרבו לפקודות גירוש גוש קטיף?זה חיילים עלובים שהם חשבו שקרבי זה רק מלחמות מול האוייב הערבי.להגיד שצה"ל זה לא צבא יהודי וכו' גורם לאנשים לא ללכת לשרת שם ולכן אתה מסית, ומי ששולט בו כן יהודי רק עם דעות שונות משלנו בעניי אלוהים גם אתאיסט נחשב ליהודי רק בעולם הבא אותו אחד יקבל את העונש שמגיע לו.אם אתה באמת אוהב את הקב"ה ואת היהדות אני מציע לך לא לקרוא לשמלאנים גויים בוגדים הם כן גויים הם לא אין מה לעשות מי אנחנו שנשפוט אותם אם הם גויים או לא?רק אלוהים יכול לשפוט אותם ובעיניו עם עדיין יהודים כמו שאמרתי גם אתאיסט ובעולם הבא הם יקבלו את המכה, אני לא יודע אם באמת סרבת או לא כלומר אם היית קרבי בזמן גירוש גוש קטיף אבל אם סרבת אז שאלתי אותך אם יש לך בגרות מלאה כי בן אדם בלי אז לא אכפת לו לשבת בכלא לא אכפת לו שיהיה לו עבר צבאי בכלא ושלא ממלא פקודות, כי גם ככה מי מסתכל על בן אדם בלי בגרות בחיים בחוץ?רק עבודות שחורות.אני שמח שיש לך בגרות מלאה(ככה אתה אומר)והדעות שאתה מדבר על צה"ל ועל כל מי שקשור לכוחות הביטחון הן לא דעות של התנועה וזו כן הסתה נגד שירות בצה"ל,כל אחד והדעות שלו אבל לפעמם כדאי לשמור בלב ולא להוציא אותן בפומבי לכל העולם כי זה רק הורס את התנועה.אני לא מציע לך להיות כמו אלכס, נערה יהודית ורון בן מיכאל שהורסים בלי סוף את התנועה.
בס"ד

תסמוך עליי עדיף שהמשפחה שלך תתבייש בך בעולם הזה מאשר בעולם הבא,להפך המשפחה שלך(כולל הקב"ה) ישבחו אותך בלי סוף על כך שוויתרת על מה שאתה הכי רצית בשביל לא לגרש,רק שתדע שצדיקים אמיתיים הפכו להיות מה שהם היו בגלל וויתורים כאלו,השאלה היא האם אתה באמת מאמין בקב"ה באמונה שלמה או שאתה מאמין במה שנוח לך?אני בטוח שאתה יהודי צדיק ושומר מצוות,אני לא ישכנע אותך לעשות דברים שאתה לא רוצה,תחליט בעצמך

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #53 ב- : יולי 14, 2011, 22:16:17 »
זה חיילים עלובים שהם חשבו שקרבי זה רק מלחמות מול האוייב הערבי.

אז קרבי צריך להיות גם כנגד יהודים?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #54 ב- : יולי 14, 2011, 22:20:00 »
אז קרבי צריך להיות גם כנגד יהודים?
בס"ד

מי שהולך לקרבי אמור לדעת שזה לא רק מלחמות אלא גם פינוי הפגנות של שמאל וימין ואכן גם גירושים ר"ל של יהודים אז ברגע שאותם אנשים שסרבו הלכו לקרבי הם עלובים.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #55 ב- : יולי 15, 2011, 17:29:01 »
בס"ד

מי שהולך לקרבי אמור לדעת שזה לא רק מלחמות אלא גם פינוי הפגנות של שמאל וימין ואכן גם גירושים ר"ל של יהודים אז ברגע שאותם אנשים שסרבו הלכו לקרבי הם עלובים.

בכל מקרה אם אתה תגיע לגולני אני לא חושב שאם ח"ו יהיה עוד גירוש אתה תצטרך להשתתף בו
כי זה יותר עבודה של מ"צ ומג"ב ומשטרה רגילה

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #56 ב- : יולי 15, 2011, 18:23:07 »
בכל מקרה אם אתה תגיע לגולני אני לא חושב שאם ח"ו יהיה עוד גירוש אתה תצטרך להשתתף בו
כי זה יותר עבודה של מ"צ ומג"ב ומשטרה רגילה

בס"ד

אני אהיה שם בע"ה (אם לא יקרה ח"ו לגוף שלי או לבריאות שלי כלום עד אז)בגלל שיש לי עדיפות מכיוון שאבא שלי היה שם..
רשמתי שהמגבניקים הם ימנים ובכל זאת הם פינו וגירשו יהודים ולא חיילים מגבעתי נח"ל גולני וצנחנים.וגם בהפגנות מי ששם זה מג"ב בעיקר.
מג"ב כפופים למשטרה ובקיצור כל מה שמשטרה זה התפקיד שלהם..

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #57 ב- : יולי 15, 2011, 18:24:19 »
בס"ד

אני אהיה שם בע"ה (אם לא יקרה ח"ו לגוף שלי או לבריאות שלי כלום עד אז)בגלל שיש לי עדיפות מכיוון שאבא שלי היה שם..
רשמתי שהמגבניקים הם ימנים ובכל זאת הם פינו וגירשו יהודים ולא חיילים מגבעתי נח"ל גולני וצנחנים.וגם בהפגנות מי ששם זה מג"ב בעיקר.
מג"ב כפופים למשטרה ובקיצור כל מה שמשטרה זה התפקיד שלהם..

זה מה שאני אומר לא סביר שגולני ישתתפו בכזה דבר.. בהצלחה O0

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #58 ב- : אוקטובר 31, 2011, 03:02:52 »
בס"ד

לצערי לא אני לא אהרוס חיים צבאיים וישפיל ויבזה את משפחתי שהם גם כולם ימנים קיצוניים רק בשביל שאני לא יהיה "בוגד"וכמוני עוד הרבה מגבניקים וחיילים שפינו היו ימנים קיצוניים והם לא סרבו, מי שהיה באותה תקופה זה אריאל שרון ימח שמו וזכרו שר"י.מי שכן סרב זה אחד שחשב שקרבי זה רק מלחמות נגד הערבים.

בס''ד

מי שמגרש יהודים מאדמתם זה לא "ימני קיצוני" אלא בוגד ממש. בגלל בוגדים כאלה שרק חושבים על עצמם ואין להם לא אומץ ולא עקרונות, אנו מאבדים את כל המדינה ואת החלום של 4000 שנה ר''ל. מי שבוחר בקריירה צבאית על פני נאמנות לארץ ישראל ולעם ישראל זה רשע מרושע.