כתב נושא: אריתראים בשירות המדינה-חברי הפורום תומכים בהשארתם כמובן ללא יכולת בחירה!  (נקרא 5761 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כיצד עובדת השיטה?!

1:חברי הפורום ואזרחי המדינה עובדים קשה.

2:המדינה מחייבת את האזרחים לשלם מיסים למדינה.

3:לאחר שאזרח משלם למדינה המדינה משלמת חלק מהכסף לרשויות המקומיות.

4:הרשות המקומית מפתחת ומשפצת את העיר.

5:המדינה מחייבת את הרשויות המקומיות לבצע מכרז לעבודות,הקבלן שמציע את הכי מעט כסף זוכה במרכז העבודה.

6:הקבלן פונה לחברת כוח אדם על מנת לגייס עובדים זולים וללא התייבות לעובדים(תוצר העבדות של ביבי הכלב).

7:החברה הקבלנית מגייסת עובדים חסרי השכלה על מנת לשלם להם שכר יסוד ואפילו פחות מזה,ובכך להתעשר.

8:בשנים האחרונות החברות הקבלניות התחילו לגייס פולשים מאפריקה שיש להם אישור שהייה בארץ,ולצערי לרובם הגדול יש בגלל הערב רב.

9:והשלב האחרון אתם רואים את הערים מוצפות בעובדים פולשים,בעיקר מאריתראה-מה שנקרא פולשים בחסות המדינה!!!  >:(

ובכך כל אזרחי מדינת ישראל וכל חברי הפורום תומכים ללא רצונם בהשארת והצפת מדינת היהודים בפולשיםםםםםם זרים  >:(  

ועוד המדינה המחורבנת הזאת טוענת שהיא דמוקרטית ונותנת לרוב המכריע להחליט מה יהיה במדינה,אז זהו שלא!! המיעוט ההרסני שולט כאן לצערי.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
המסקנה שיוצאת מכל זה היא לא לשלם מיסים למדינת ישראל
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
המסקנה שיוצאת מכל זה היא לא לשלם מיסים למדינת ישראל

צודק,אבל הבעיה שאתה לא יכול,במיוחד עם אתה עובד כשכיר,כי מחלקת השכר מפרישה למדינה את המיסים ולך אין ממש אפשרות למנוע את זה.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
השמאל הפשיסטי שולט עלינו חבל מאוד שנתנו להם להשתלט עלינו בצורה כזו עכשיו הם הורסים את העם ואת המדינה

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
השמאל הפשיסטי שולט עלינו חבל מאוד שנתנו להם להשתלט עלינו בצורה כזו עכשיו הם הורסים את העם ואת המדינה

הבעיה היא שלמרות שיש פיתרון הוא לא מעשי בשלב הזה,או ליתר דיוק הפיתרון הוא לא מהיר ודורש זמן רב עד שרוב העם יבין שהוא חי

בתוך בועה הרסנית שהשולטים בה מנסים להחריב הכל.

אם יש פיתרון מהיר שיכול לשנות את פני השטח אני אשמח לשמוע,למרות שאני לא מאמין שבאמת אפשר לשנות מהיום למחר,במיוחד שרוב

העם מתעסק במתי הולכים לקניון מה נקנה שם ואם נכנס למקדולנס או לסיניספיד.

ואני אומר לך את זה כאחד שעובד בתל אביב,האנשים שם חיים בעולם אחר,כאילו הם חיים בחוץ לארץ ומנותקים מהמציאות המסוכנת של

ישראל.

אפילו שתל אביב מוצפת בזרים הם מצאו שיטה להרגיע את עצמם,הם מסתכלים על תל אביב "כעיר מפותחת" שמקבלת את כולם ללא הבדלים

כאילו "עיר החופש העולמית" לפי הגדרתו של אחר שאני מכיר שם.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
הפתרון הוא מהפכה יהודית בארץ ישראל מהפכה שתשים קץ לשלטון הדקטטורי הזה

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד
הפתרון הוא מהפכה יהודית בארץ ישראל מהפכה שתשים קץ לשלטון הדקטטורי הזה

אני באותה דעה ואני אומר אותה כבר הרבה זמן...הבעיה שאין לנו איך לעשות מהפיכה.
אנחנו קומץ קטן מדי ובלי ממון וקשרים.
השמאל שולט כמעט בכל עמדות המפתח.
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני באותה דעה ואני אומר אותה כבר הרבה זמן...הבעיה שאין לנו איך לעשות מהפיכה.
אנחנו קומץ קטן מדי ובלי ממון וקשרים.
השמאל שולט כמעט בכל עמדות המפתח.
בס"ד
רוב העם הוא ימני ושונא את השמאל הקיצוני וזה רק בתוך הקו הירוק
הבעיה היא שהשמאל הקיצוני יוצר ניתוק בין המתיישבים ביהודה ושומרון לבין העם בתוך הקו הירוק

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה לא חוקי להעסיק פולש זר שלי רשיווהרשיות צריכות לקנוס עסקים שמעסיקים את הפולש. אם נתייחס ברצינות לעברה הזו זה כבר לא יישתלם להעסיק את הפראים הקניבלים האלה והם יאלצו לחפש עבודה ביבשת אחרת.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
זה לא חוקי להעסיק פולש זר שלי רשיווהרשיות צריכות לקנוס עסקים שמעסיקים את הפולש. אם נתייחס ברצינות לעברה הזו זה כבר לא יישתלם להעסיק את הפראים הקניבלים האלה והם יאלצו לחפש עבודה ביבשת אחרת.
בס"ד
למה ביבשת אחרת שילכו לגור בירדן מה רע?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
למה ביבשת אחרת שילכו לגור בירדן מה רע?
עבר הירדן זו ירושה שלנו, אסור להם להתיישב שם. וגם כידוע הערבים הם לא בדיוק מסבירי פנים למסתננים כושים.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
עבר הירדן זו ירושה שלנו, אסור להם להתיישב שם. וגם כידוע הערבים הם לא בדיוק מסבירי פנים למסתננים כושים.
בס"ד
לבינתים עדיף שהם יתיישבו שמה מאשר שיחיו איתנו כאן מצדי אפשר להעיף אותם לסוריה או ללבנון

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
צריך לפעול למניעה של חלוקת אישורי עבודה. יותר מדי זרים מקבלים אישורי עבודה ויותר מדי יהודים מובטלים.
כמו כן צריך לדווח על כל בעל עסק שמעסיק עובדים שמסכנים את הסביבה כמו כושים שיכולים לאנוס ולגנוב ולפגוע ביהודים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
צריך לפעול למניעה של חלוקת אישורי עבודה. יותר מדי זרים מקבלים אישורי עבודה ויותר מדי יהודים מובטלים.
כמו כן צריך לדווח על כל בעל עסק שמעסיק עובדים שמסכנים את הסביבה כמו כושים שיכולים לאנוס ולגנוב ולפגוע ביהודים.
בס"ד
למי לדווח?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
כל עוד זה כאלה עם אישורי עבודה זה בסדר. כי בשניה שנגמר להם הזמן הם חוזרים הביתה. הבעיה זה המסתננים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לא. ברגע שנגמר להם הם מחדשים או הופכים לשב"חים. ולמה בכלל לתת להם אישורי עבודה?

למי לדווח? יש משטרת ההגירה, משרד העבודה.. יש המון גורמים שמעוניינים לקנוס את אלה שמעסיקים עובדים בלתי חוקיים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לא. ברגע שנגמר להם הם מחדשים או הופכים לשב"חים. ולמה בכלל לתת להם אישורי עבודה?

למי לדווח? יש משטרת ההגירה, משרד העבודה.. יש המון גורמים שמעוניינים לקנוס את אלה שמעסיקים עובדים בלתי חוקיים.
בס"ד
אתה באמת בטוח שהם יעשו משהו בקשר לזה?

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

זה לא יעזור,כי ברגע שיבואו לעצור אותו ולגרש אותו,אותו פולש יבקש מקלט כאילו הוא בסכנת חיים גם אם הוא בכלל מהפיליפינים או מהודו שאין שם בכלל מלחמה,ובגלל השהשמאל הוא זה ששלוט במדינה הם יקבלו מקלט עם כל התנאים הסוצאלים שאתה וההורים שלך בחיים לא הייתם מקבלים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אולי הוא יבקש מקלט. אולי יתנו לו מקלט. אבל המעסיק שלו יקבל קנס. זה קורה המון. אנשים שמעסיקים עובדים בלתי חוקיים מקבלים קנסות גדולים.
אז אולי הפולש קיבל מקלט, אבל אנשים ילמדו לא להעסיק את הפולשים.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בימים הראשונים של פסטיבל האוהלים כבר ציינתי שהקומוניזם שאליו שואף השמאל הערל והמתבולל הוא בין היתר כדי לממן את הביטוח הרפואי ואת הלימודים של ילדי הפולשים הזרים (של כולם בלי יוצא מהכלל).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!