בס"ד
מאוד קשה לי להגיד שכן אבל זה הדבר הנכון
כמובן שאני מסכים איתך שצריך לפעול ביד קשה כנגד המתבוללות ושתהיה איזושהי דרך בטיפול הזה
אז אני מבין מדבריך שאת פנחס הכהן ע"ה צריך להאשים ברצח.
היא לא נמצאת איתו מבילבול או מטעות...אבל אני לא חושב שהיא מודעת בכלל לאן שהיא מכניסה את עצמה.
הבורות זה מה שמוביל אותה ואני לא חושב שאף אחד אי פעם הסביר לה איזו טעות היא עושה.
בכל מקרה, אני לא יודע מה הייתי עושה, אבל נראה לי שהמעשה הנכון הוא להציל אותה מהערבי אם היא הבינה את הלקח.
עצוב לדעת שיש עדיין יהודים שמרחמים על ייצורים כמו הפרוצה הזאת.
הרי היא בעצמה אומרת בסרטון שהמשפחה שלה עושה לה בעיות (אז איך אפשר לומר שלא הסבירו לה את חומרת המעשה שלה?).
אני הייתי משאיר אותה להירקב בכפר הערבי לכל ימי חייה, ואם מישהו רוצה לקרוא לי אכזר שיעשה כן (אני "אכזר" גאה בדיוק כמו שאני "גזען" גאה).
מוטב יהיה שלפני כל גינוני הרחמנות שיהודים דוגמת "יד לאחים" מרעיפים על הפרוצות הללו שיחשבו קודם על הוריהן של פרוצות מהסוג הזה (אני לא רוצה לחשוב אפילו מה עבר עליהם כשהם יודעים שבתם היא מופקרת, וילדה מחבלים לערבי), והכי חשוב - שירחמו על יהודים נוספים בארץ (כשאתה מחלץ פרוצה כזאת עם ילדים שהתחנכו כמוסלמים אתה מסכן קהילה שלמה של יהודים שצריכה לחיות ללא לדעת מי הם השכנים החדשים ש"יד לאחים" הנחיתו להם פתאום).