כתב נושא: רב האוליגרכים יאשיהו פינטו ערך חגיגת הוקרה לפואד איבן סאעדאללה  (נקרא 6029 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גם כן רב.

http://www.themarker.com/news/1.1529868

מפגש חגיגי לכבוד של ח"כ בנימין (פואד) בן אליעזר (העבודה), שהחלים מדלקת ריאות חריפה, ערך במוצאי שבת הרב יאשיהו פינטו במלון הילטון בתל אביב. "ראיתי כבר את הלבן בשמיים, חשבתי שזהו", אמר בן אליעזר בהתרגשות באירוע, "ואז, ביום הרביעי, ישב ליד מיטתי הרב פינטו, בכה והתפלל כל הלילה, ולמחרת פקחתי את עיני. צריכים למות כדי לדעת שאנשים אוהבים אותך".

הרב פינטו, המכונה "הרב של הטייקונים" משום שבכירים במשק מגיעים אליו לקבלת ייעוץ, בירך את בן אליעזר ואמר: "שנאת חינם מאיימת על קיומנו כעם". בסיום הברכות הזמין את המשתתפים העיתונאי יוסי אליטוב, חבר מועצת הרשות השנייה, לסיים כתיבת ספר תורה לכבודו של בן אליעזר.

בין החוגגים בלטו 25 שרים וחברי כנסת בהם שר האוצר, יובל שטייניץ; שר החוץ, אביגדור ליברמן; שר השיכון והבינוי, אריאל אטיאס; סגן שר הבריאות, יעקב ליצמן; וכן ח"כ שאול מופז ויו"ר האופוזיציה, ח"כ ציפי ליבני, שהושבה ביציע הנשים. באירוע נכחו גם יו"ר חברת החשמל לשעבר, מוטי פרידמן מבריינסטורם, הבדרן אלי יצפאן, ודובר צה"ל לשעבר, אבי בניהו.

מי שבלט בערב היה איש העסקים אילן בן דב, בעל השליטה בחברות פרטנר וטאו השקעות, שנראה משוחח עם שטייניץ ובן אליעזר. לבן דב ולרב פינטו קשר הדוק: בראיון שהעניק לפני חודש לערוץ 2 אמר הרב על בן דב כי הוא "איש מיוחד העושה למען החברה" והוסיף כי הפתרון לבעיות המבנה המשק הישראלי אינו טמון ברדיפת בעלי הון.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2011, 17:06:16 על ידי zelhar »

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
הרב יאשיהו פינטו עושה רק טוב לעם ישראל! :old_afro: הוא צדיק יסוד עולם נראה לי שהוא הנכד של הבאבא סאלי הרב אבוחצירא הקדוש עליו השלום!
« עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2011, 16:25:47 על ידי jewlover and arabhater »
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
סתם באבא. הוא תומך נלהב של מפלגת קדימה ושל רבין.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
פואד: אאבק למען שחרור ברגותי
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/170301

יאשיהו פינטו: "כל הצרות של עם ישראל - בגלל רצח הקדוש רבין"
http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%91-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%95-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%A8%D7%A6%D7%97-%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%9F.html

כפי שאמר רון - עוד באבא שמאלני, נבער מדעת, חומד כספים ותאב לתשומת לב של סלבריטיז מבית היוצר של ש"ס.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
הרב יאשיהו פינטו עושה רק טוב לעם ישראל! :old_afro: הוא צדיק יסוד עולם נראה לי שהוא הנכד של הבאבא סאלי הרב אבוחצירא הקדוש עליו השלום!
חומץ בן יין.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חומץ בן יין.
בס"ד
חס וחלילה אל תדברו עליו ככה הוא צדיק

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

יאשיהו פינטו: "כל הצרות של עם ישראל - בגלל רצח הקדוש רבין"

בס"ד
הוא לא אמר את המילה "קדוש" זאת הוספה שלך

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
הוא לא אמר את המילה "קדוש" זאת הוספה שלך

ברור שפינטו סוגד לו. אל תשחק אותה מוח קטן.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עוד "רב". שה' ישמור אותנו מכל הרשעים האלה.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ברור שפינטו סוגד לו. אל תשחק אותה מוח קטן.
בס"ד
רק אתה יודע לקשור בין משמעויות שונות אפילו כשאין כל קשר חח

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
רק אתה יודע לקשור בין משמעויות שונות אפילו כשאין כל קשר חח

הרב פינטו: "הצרות - בגלל רצח רבין"

אין כל קשר. צודק.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הרב פינטו: "הצרות - בגלל רצח רבין"

אין כל קשר. צודק.
בס"ד
זה לא אומר שהוא סוגד לו

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
זה לא אומר שהוא סוגד לו

הוא אומר שהצרות שקמות עלינו זה בגלל שרבין "נרצח". וזה מפי "רב" שכביכול מדבר ע"פ התורה.
עכשיו תגיד לי שאסור לקלל או להוציא לו שם רע אלא רק לא להסכים איתו, הוא טועה ובלה בלה בלה..

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הוא אומר שהצרות שקמות עלינו זה בגלל שרבין "נרצח". וזה מפי "רב" שכביכול מדבר ע"פ התורה.
עכשיו תגיד לי שאסור לקלל או להוציא לו שם רע אלא רק לא להסכים איתו, הוא טועה ובלה בלה בלה..
בס"ד
תגידי מה את רוצה?!אני אמרתי שאין שום קשר בין דבריו לזה שיוסף בנימין אמר זהו!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
תגידי מה את רוצה?!אני אמרתי שאין שום קשר בין דבריו לזה שיוסף בנימין אמר זהו!

אבל יש קשר!
מי שאומר שהצרות קמות עלינו בגלל המוות של הרוצח האנטישמי רבין שמסר שטחים ודם של יהודים לאויבים, הוא סוגד לו.
אתה מגן על מישהו שאומר שהיה אסור להרוג את רבין, אתה מבין את זה נכון?

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אבל יש קשר!
מי שאומר שהצרות קמות עלינו בגלל המוות של הרוצח האנטישמי רבין שמסר שטחים ודם של יהודים לאויבים, הוא סוגד לו.
אתה מגן על מישהו שאומר שהיה אסור להרוג את רבין, אתה מבין את זה נכון?
בס"ד
אני לא מגן אני אומר שאסור לבזות אותו כמו כל תלמיד חכם למרות שהוא טועה ועכשיו לענייננו את ויוסף אוהבים להוציא דברים מהקשרם וכל ילד בכיתה ג שלומד הבנת הנקרא יגיד לך את זה אז אני לא אנסה להוכיח לך את הקשר תשאלי את אחיך הקטן(אם יש לך) ותשאלי אותו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ג'ו לובר. אתה לא צריך לרוץ להגן על כל מי שיש שלושה אנשים שקוראים לו רב. גם לישו היו תלמידים שקראו לו רב ואף משיח.
ל"רב" אליאור כהן ייחסו את אותם הכוחות שמייחסים לפינטו. רק שפינטו הצליח ות ואוחז בכיסו אנשים חזקים יותר...

אדם שבולט בכך שהוא רב של עשירים, הדבר אומר דרשני. ואם פתאום הוא טורח באופן מיוחד למען אנשים שהפרוטה מצויה בכיסם והכסא מצוי תחת ישבנם, הדבר אומר דרשני.
ואם אחרי כל זה, הוא מקדש את שמו של רוצח יהודים ורשע גדול רק כדי להחניף לפוליטיקאים ולאנשי העסקיםהמקושרים אליהם, שבאו לחלות את פניו, אני בז לו.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ג'ו לובר. אתה לא צריך לרוץ להגן על כל מי שיש שלושה אנשים שקוראים לו רב. גם לישו היו תלמידים שקראו לו רב ואף משיח.
ל"רב" אליאור כהן ייחסו את אותם הכוחות שמייחסים לפינטו. רק שפינטו הצליח ות ואוחז בכיסו אנשים חזקים יותר...

אדם שבולט בכך שהוא רב של עשירים, הדבר אומר דרשני. ואם פתאום הוא טורח באופן מיוחד למען אנשים שהפרוטה מצויה בכיסם והכסא מצוי תחת ישבנם, הדבר אומר דרשני.
ואם אחרי כל זה, הוא מקדש את שמו של רוצח יהודים ורשע גדול רק כדי להחניף לפוליטיקאים ולאנשי העסקיםהמקושרים אליהם, שבאו לחלות את פניו, אני בז לו.
בס"ד
אני מנסה למנוע ביזוי רבנים לא בגלל שקרואים להם רבנים ועובדה שאני לא פועל כך כלפי אבינר ושרלו
הרב פינטו הוא צדיק ועושה הכל לשם שמים
ולמה אתה קורה לי גו לובר?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הכינוי שלך הוא ג'ו לובר אנד ערב היטר..
תסביר לי איך הקדוש הזה מתעלק רק על מי שיכול לסדר לו טובות הנאה ולא על העניים והאביונים כמו שנודעו כל צדיקי ישראל בכל הדורות ?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!