כתב נושא: האם השמאלני גלעד שליט שווה יותר מהגיבור יונתן פולארד? - סרטון חדש שלנו  (נקרא 12010 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

הוא גם אמר שהוא רוצה לשחרר את כל ה"אסירים" הערבים - קרי את כל המחבלים המרצחים הנאצים.
הוא היה מוקף בחמאסניקים ומצרים נאצים
הוא חשש לחייו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כמו שכבר אמרו פה, עם ישראל שילם מחיר יקר בשביל להחזיר אותו הבייתה. מחיר יקר מאוד. עם כזה מחיר, לא צריך לחפש לתת לו הנחות.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כמו שכבר אמרו פה, עם ישראל שילם מחיר יקר בשביל להחזיר אותו הבייתה. מחיר יקר מאוד. עם כזה מחיר, לא צריך לחפש לתת לו הנחות.
בס"ד
אין שום קשר בין הדברים
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק zohar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
א.
ראיתי סרטון של חיים ולאחר מכן את כל הסרטונים שלו.  בהתחלה צחקתי כי זה היה מוזר שהוא חושף את עצמו בצורה כזאת בפומבי לאחר מכן התחברתי לצורת המחשבה שלו
ב. התחברתי לפורום כדי לייעץ לחיים
ג. חיים אתה מדבר כאילו התנועה  שלך היא כבר מפלגה אז תתעורר כי היא לא.
ד. אני לא תומך בגלעד בולשיט ולא באף החלטה של הממסד מבחינתי החלפת שבוים זה אחד באחד.
ה. אם הצדיקים בשטחים שומרים עלינו ואני בעצמי הצלתי ומנעתי את הריגתם במו ידי. הצלתי אותם מדקירת סכין ומרצח תינוקת תוך כדי סיכון חיי למה זה הופך אותי.
ובאותם אני מתכוון לבודדים מבין יושבי השטחים כגון מעלה אדומים.
ו. איפה אתה היית אדון חיים וכל האנשים הצדיקים שבפורום הזה כשאני ישבתי בישוב איתמר ושמרתי על הישוב
איפה היית כשנכנסתי לקבר יוסף תוך כדי זריקת אבנים
איפה איתם  כשתפסתי פושעים על עונשם
איפה הייתם

מנותק zohar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
איפה הייתם כשהודו לי ולחברי באריאל בתפוח במעלה מכמש מעלה אפריים כוכב יאיר אם אני לא טועה איפה אתם הייתם שהודו לי על שאני שומר עליהם
אז על תזין לי תמוח שהם שומרים עלי
אני היחיד ששמרתי

מנותק zohar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אם במעלה אפריים  תפוח כוכב יאיר
איתמר
אריאל   וישובים זהים מחברון ועד ג'נין
הודו לי ולחברי על כך שהצלתי אותם ממוות מי אתה שתגיד לי שהם שומרים עלי ולא אני עליהם
הצבא שלנו לא כובש אלו השטחים שלנו דרך אגב  הצבא שלנו שומר על הצדיקים האלה ולא ההיפך הצבא בנוי מנערים צעירים שנלחמים על המולדת כדי שאמא תירדם בלילה בשקט כדי שהצדיקים בחברון לא ירמסו על ידי ההמון

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
איפה הייתם כשהודו לי ולחברי באריאל בתפוח במעלה מכמש מעלה אפריים כוכב יאיר אם אני לא טועה איפה אתם הייתם שהודו לי על שאני שומר עליהם
אז על תזין לי תמוח שהם שומרים עלי
אני היחיד ששמרתי
בס"ד
אחי אין בעיה שתביע את הדעה שלך רק ללא מילים גסות

מנותק zohar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
וחיים לפני שאתה קובע מראש על דעת עצמך שאני שמאלני  מסריח ותתקוף תרגיע את עצמך אתה בארהב סובל אני מבטיח לך שאנחנו סובלים יותר אנחנו ואק לנו יש את הזכות להתלונן זה אני ששומע את התפילה המחורבנת שלהם כל בוקר זה אני שנלחמתי בהם ולא בתפילות זה אני משפחתי השכנים שלי הם אלו שסובלים אז על תתנסה עלי הבנתתתתתתת

מנותק zohar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
סבבה הפנמתי בלי מילים גסות מרוב שהוא עיצבן אותי שכחתי שזה פורום דתי ברובו

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
סבבה הפנמתי בלי מילים גסות מרוב שהוא עיצבן אותי שכחתי שזה פורום דתי ברובו
בס"ד
אפילו אם זה לא היה פורום דתי ברובו
וחיים לפני שאתה קובע מראש על דעת עצמך שאני שמאלני  מסריח ותתקוף תרגיע את עצמך אתה בארהב סובל אני מבטיח לך שאנחנו סובלים יותר אנחנו ואק לנו יש את הזכות להתלונן זה אני ששומע את התפילה המחורבנת שלהם כל בוקר זה אני שנלחמתי בהם ולא בתפילות זה אני משפחתי השכנים שלי הם אלו שסובלים אז על תתנסה עלי הבנתתתתתתת
חיים הוא אדם עניו הוא אף פעם לא מתנסה אפילו אם זה נראה לך כלפי חוץ

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

א. זוהר, בלי מתנחלי יהודה ושומרון, היינו בגבולות של עשרה קילומטרים - גבולות התאבדותיים. לכן הגיבורים ביו''ש הם הם שמגינים על כל עם ישראל. כי אם בוגדי הערב רב (כולל אלופי צה''ל) יצליחו ליצור מדינה "פלסטינית" כמו הבוגדים האלה מבטיחים לעשות, תהיה סכנה ממשית של עוד שואה ח''ו. וזה לא רק חיים בן פסח ה"קיצוני" שאומר את זה - כל מנהיגי ישראל אמרו את זה בעבר. גולדה מאיר אמרה שיהודי שתומך בנסיגה לגבולות האלה "בוגד". אבא אבן השמאלני הקיצוני קרא לגבולות האלה "קווי אושוויץ". אפילו יצחק רעבין ושמעון פרס הבטיחו כשחתמו על הסכמי אוסלו שתהיה לערבים "אוטונומיה" ולא ריבונות ביהודה ושומרון כי הם אמרו אז שהם מבינים שמדינה "פלסטינית" תסכן את קיומה של ישראל. כולם יודעים שהמתנחלים ביו''ש הם המכשול היחיד להקמת מדינה ערבית מוסלמית טרוריסטית נאצית בלב ליבה של ארץ ישראל עם ירושלים כבירתה. אז אתה חייב להודות לגיבורים ביו''ש כל רגע שאתה נושם.

ב. לא רק שצה''ל לא מגן על גיבורי יו''ש אלא צה''ל הוא דוקא האיום הגדול ביותר לישובים האלה. בוגדי הערב רב (התשקורת, הבג''צ, הממשלה, החברות הגדולות וכו') לא יכולים לגרש 300,000 מתנחלים בעצמם. בלי צה''ל, לא יהיה גירוש המוני. המשטרה לא מסוגלת לבצע גירוש בסדר גודל כזה. ראינו כבר בגירוש מגוש קטיף שלא יכלו לעשות את זה בלי צה''ל. כל המחבלים הערבים וכל הצבאות הערביים לא הצליחו לגרש את היהודים מחבל עזה ומצפון השומרון - רק צה''ל הצליח לבצע את הפשע הבלתי נסלח הזה. אותו דבר בימית בסיני - רק צה''ל היה מסוגל לגרש אלפי יהודים משם לפני 30 שנה בערך. צה''ל זה גוף של רובוטים שעושים כל מה שהערב רב המתייוון אומר לו לעשות - זאת אומרת שצה''ל הוא הכלי הקטלני ביותר של השמאל הקיצוני שמכתיב לצבא ושנותן את הפקודות דרך שר ה"בטחון" והתשקורת והבג''ץ וכו'.

ג. אם צה''ל היה עוזב ואם היו נותנים למתנחלים להתחמש באמת, המצב הבטחוני היה הרבה הרבה יותר טוב. אך בוגדי הערב רב לא יעשו את זה. הם מתכוונים לגרש מעל 100,000 מתנחלים שגרים בצד הלא נכון של החומה שהם בונים - כדי לאפשר נסיגה ישראלית מ97% של יו''ש חס ושלום. זו התאבדות לאומית.

ד. צה''ל רודף אחרי הגיבורים הגדולים ביותר ביו''ש כמו נעם פדרמן, נוער הגבעות וכו'. צה''ל מתנכל לגיבורי יו''ש כל הזמן כדי להגן על הערבים המוסלים הנאצים.

ה. אם היו נותנים לך פקודה לגרש יהודים, מה היית עושה? למלא את הפקודה או לסרב?

ו. הגבתי לך כמו שהגבתי כי הצטרפת לפורום ומיד התייחסת אלינו בזילזול. אתה לא מכיר אותנו ואתה מיד מזלזל. הייתי בבתי הכלא האלימים ביותר של ארה''ב במשך חמש וחצי שנים - לעניות דעתי לא היית שורד באותם בתי כלא לא חמש וחצי שנים, אולי לא חמש וחצי דקות.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

זוהר, אחרי שעניתי לך ככה כי מיד התחלת לתקוף אותנו בהודעה הראשונה שלך, אני גם רוצה לתת לך הזדמנות לשנות כיוון. תוכל לחלוק עלינו פה אבל אם תזלזל בנו, תקבל תשובה בהתאם.

ברוך הבא לפורום.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
האם השמאלני גלעד שליט שווה יותר מהגיבור יו
« להגיב #37 ב- : אוקטובר 27, 2011, 00:21:51 »
ג'ו לובר וודאי שיש קשר בין הדברים.
אם היו קונים את חירותו של שליט במחיר זול או אפילו מחיר מפולפל במקצת, אבל הוגן, מילא. זו חובתנו להשיב אותו הבייתה.
אבל אדם שנפל בשבי בגלל רשלנותו שלו, שוחרר במחיר חסר תקדים שכבר גורם לאנשים להפגע ועוד יגרום לאנשים למות (אני מתפלל שלא), חייב המון המון לחברה שספגה כל כך הרבה כדי לקנות לו את חירותו. במצב כזה, תירוצים כאלה הם ביזיון והנחות שלא מגיעות לו.
המעט שהוא יכוללעשות, כדי למזער נזקים שנגרמים בגלל השחרור שלו, זה להצהיר על תמיכה, להבהיר לעולם כולו עם איזה נחשים יש לנו עסק וכמה אנחנו צריכים להזהר מהם ולהשמיד אותם.

זוהר.
אתה אולי שמרת על ישובים כייל שמגן על ישובי הספר. סיימת את השירות ושבת הבייתה. האנשים האלה חיים שם כל חייהם על נשיהם וטפם. בגופם ובמשפחתם הם מהווים מגן אנושי לך ולמשפחתך. מגן אנושי שלא מסתיים לאחר תקופה של שירות חובה, אלא נמשך כל החיים וכל זה בגלל אידיאל. אנשים שעושים את זה למרות רדיפות של הממסד וחיילי צהל. שרוב השמירה שלהם זה לשבת עם הרובה, ליילד מחבלות, לאבטח שוד של יהודים בידי ערבים וגם להירדם בשמירה כדי שיוכלו להיחטף ולהפדות בעד אלפי מחבלים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zohar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה
תודה רבה