כתב נושא: איפה היינו בלי צה"ל?  (נקרא 8574 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
איפה היינו בלי צה"ל?
« להגיב #25 ב- : ספטמבר 21, 2011, 11:20:55 »
אני לא שולל את ה', אני מאמין בו בדיוק כמוך. אבל אני לא משייך כל הצלחה של צה"ל כנס, וכל כשלון שלו ל"חיילים אנטישמים פחדנים" כמו שנהוג פה בפורום.

אתה צודק, לא כל נצחון של צה"ל הוא נס. כל רגע שעם ישראל עדיין חי ועוד מחזיק במדינה (!!!!) זה נס אלוקי.
ושנינו יודעים את זה, ואין צורך לפרט למה מי מה ואיך, המיליארד מוסלמים יכולים בהליכה למחוק אותנו מפה, ותאמין לי שהכור המסכן בדימונה זה לא מה שמפחיד אותם.
כנ"ל הנוצרים ימח שמם.

ואני לא יודע מה עם כולם, אני לא צוחק על חיילים שנהרגים, אבל אני כן מסכים עם זה שאם צה"ל לא היה מתנהג כגוף אנטישמי ופחדני שקושר לחיילים שלו את הביצים, לא היו מתים חיילים ולא היה סרטונים ביוטיוב של חייל מילואים "גיבור" בורח מילד "פלסטיני" שעצר להרים אבן.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
איפה היינו בלי צה"ל?
« להגיב #26 ב- : ספטמבר 21, 2011, 11:26:02 »
אתה צודק, לא כל נצחון של צה"ל הוא נס. כל רגע שעם ישראל עדיין חי ועוד מחזיק במדינה (!!!!) זה נס אלוקי.
ושנינו יודעים את זה, ואין צורך לפרט למה מי מה ואיך, המיליארד מוסלמים יכולים בהליכה למחוק אותנו מפה, ותאמין לי שהכור המסכן בדימונה זה לא מה שמפחיד אותם.
כנ"ל הנוצרים ימח שמם.

ואני לא יודע מה עם כולם, אני לא צוחק על חיילים שנהרגים, אבל אני כן מסכים עם זה שאם צה"ל לא היה מתנהג כגוף אנטישמי ופחדני שקושר לחיילים שלו את הביצים, לא היו מתים חיילים ולא היה סרטונים ביוטיוב של חייל מילואים "גיבור" בורח מילד "פלסטיני" שעצר להרים אבן.

אני לא חושב שכל שניית קיום שלנו היא נס אלוקי, ולא כל פעם שאנחנו מצליחים לקום להשתין זה נס אלוקי, ולא כל פעם שאנחנו נותנים בראש לאויב שלנו זה נס אלוקי. יש אצלינו אמיצים ויש אצלינו פחדנים בדיוק כמו בכל עם אחר. אני האחרון שיגיד שצה"ל מושלם, הייתי משנה בו 1001 דברים, אבל בין לקרוא לחיילי צה"ל נאצים (למרות שלפי הסרטון שראיתי במגרון,זו הגדרה די מתאימה לחיילים הספציפיים הללו) תן קצת קרדיט לעצמך ולעם שלך ולצבא שלך. כן אלוהים יכול להביא להצלחה ולהביא לכשלון אבל לא אני ואני די בטוח שגם לא אתה, מדברים איתו ישירות ככה שעדיף לך לעשות את המאמץ וכשאתה מצליח, תן לעצמך, לצבא שלך, קרדיט על זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
איפה היינו בלי צה"ל?
« להגיב #27 ב- : ספטמבר 21, 2011, 11:30:48 »
אני נותן המון קרדיט (ולפעמים יותר מדי) לפעולות גיבורות (שכבר לא רואים בדורנו כמעט..) וגם לחיילים אם צריך.
ואני לא מכליל את כל חיילי צה"ל כנאצים, חלק גדול מהחברים שלי חיילים והם משרתים בקרבי ואני יודע שרוב החיילים הם לא שונים בדיעותהם מהדעות שלי ושל כולם כאן בפורום.
לעומת זאת, צה"ל כגוף = אנטישמי. חיילי הגירוש והמלשינים והסייענים = נאצים. מי שיאמר אחרת הוא פשוט מדחיק את האמת.
לכל דבר בעולם יש כמה שותפים, כמו שבאדם יש 3 שותפים (בורא עולם, וההורים) ככה גם למלחמות ישראל. גם בתקופת משה רבינו היה צבא (הלוואי וצה"ל היה מגיע לרבע מהעפר שהם דרכו עליו) אבל מה הצבא הזה היה שווה בלי סיוע אלוקי במשך כל דקה ושניה עד לימנו?

נראה לך הגיוני לתת קרדיט בלעדי על הכל או חלק מהדברים לצה"ל בלבד? ועוד עם המדיניות המטומטמת והבזויה שלו שעדיף להכנס ולסכן חיילים כדי לא לפגוע באזרחים? או שאולי אתה מתכוון למדיניות "האיפוק" ?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
איפה היינו בלי צה"ל?
« להגיב #28 ב- : ספטמבר 21, 2011, 11:37:02 »
אני נותן המון קרדיט (ולפעמים יותר מדי) לפעולות גיבורות (שכבר לא רואים בדורנו כמעט..) וגם לחיילים אם צריך.
ואני לא מכליל את כל חיילי צה"ל כנאצים, חלק גדול מהחברים שלי חיילים והם משרתים בקרבי ואני יודע שרוב החיילים הם לא שונים בדיעותהם מהדעות שלי ושל כולם כאן בפורום.
לעומת זאת, צה"ל כגוף = אנטישמי. חיילי הגירוש והמלשינים והסייענים = נאצים. מי שיאמר אחרת הוא פשוט מדחיק את האמת.
לכל דבר בעולם יש כמה שותפים, כמו שבאדם יש 3 שותפים (בורא עולם, וההורים) ככה גם למלחמות ישראל. גם בתקופת משה רבינו היה צבא (הלוואי וצה"ל היה מגיע לרבע מהעפר שהם דרכו עליו) אבל מה הצבא הזה היה שווה בלי סיוע אלוקי במשך כל דקה ושניה עד לימנו?

לא אני ולא אתה יודעים כמה אלוהים "היה צריך לכופף את החוקים" בשביל נצחון כזה או אחר או להפך, בשביל כישלון כזה או אחר. ועדיין לא הוכחת לי ששת הימים היא נס.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
איפה היינו בלי צה"ל?
« להגיב #29 ב- : ספטמבר 21, 2011, 11:38:01 »
אני לא חושב שכל שניית קיום שלנו היא נס אלוקי, ולא כל פעם שאנחנו מצליחים לקום להשתין זה נס אלוקי, ולא כל פעם שאנחנו נותנים בראש לאויב שלנו זה נס אלוקי. יש אצלינו אמיצים ויש אצלינו פחדנים בדיוק כמו בכל עם אחר. אני האחרון שיגיד שצה"ל מושלם, הייתי משנה בו 1001 דברים, אבל בין לקרוא לחיילי צה"ל נאצים (למרות שלפי הסרטון שראיתי במגרון,זו הגדרה די מתאימה לחיילים הספציפיים הללו) תן קצת קרדיט לעצמך ולעם שלך ולצבא שלך. כן אלוהים יכול להביא להצלחה ולהביא לכשלון אבל לא אני ואני די בטוח שגם לא אתה, מדברים איתו ישירות ככה שעדיף לך לעשות את המאמץ וכשאתה מצליח, תן לעצמך, לצבא שלך, קרדיט על זה.
בס"ד
תחשוב כמה מוסלמים מקיפים אותנו בשניה הם יכולים חלילה להתאיד ולבוא עלינו כולל האוייב שמבפנים ובמשך שישים שנה הם לא עושים את זה ההגיון אומר שהם היו אמורים לעשות זאת כבר ממזמן כל העולם הערבי והמוסלמי היה אמור להלחם כנגדינו
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
איפה היינו בלי צה"ל?
« להגיב #30 ב- : ספטמבר 21, 2011, 11:38:41 »
לא אני ולא אתה יודעים כמה אלוהים "היה צריך לכופף את החוקים" בשביל נצחון כזה או אחר או להפך, בשביל כישלון כזה או אחר. ועדיין לא הוכחת לי ששת הימים היא נס.

שמע אתה לא בחור טיפש, ברור לי שאתה יודע טוב מאוד למה ששת הימים היא נס.
תשאל סבא או סבתא איך הכשירו פארקים וגני שעשועים לבתי קברות, ואיך אדולף רבין התמוטט - וכל זה רק בתקופת ההמתנה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
איפה היינו בלי צה"ל?
« להגיב #31 ב- : ספטמבר 21, 2011, 11:46:31 »
אגב, הינה בדיוק עכשיו פורסמה כתבה לנושא שלנו (טרי טרי מהתנור):
http://www.mako.co.il/pzm-magazine/army-stories/Article-427238ec9c7ff21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

שוב, לא שאני מצדיק או חלילה צוחק \ מזלזל על חיילים שנהרגו או מחדלים.
אבל תבין שצבא שאז (וגם היום..?) כ"כ קטן ולא מיומן, הצליח כביכול לעשות לבדו קייטנה מכל מדינות ערב לא יכול להיות צבא רגיל שפועל רק על חיילים ונשק, חייב להיות פה משהו מעל הטבע.
ולא אני היחיד שאומר את זה - לא מעט מוסלמים נוצרים ושאר המפלצות (וכמובן מחקרים רבים ומאמרים בנושא) מודים בעצמם שההשרדות של העם היהודי היא מעל הטבע.

אבל כמובן היהודים זה עם של כוחי ועוצם ידי, ואחרי ששת הימים קיבלנו את מלחמת יום כיפור.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
איפה היינו בלי צה"ל?
« להגיב #32 ב- : ספטמבר 21, 2011, 11:49:21 »
אני עף עכשיו לישון אז נמשיך את הדיון בערב או מחר ב"ה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
איפה היינו בלי צה"ל?
« להגיב #33 ב- : ספטמבר 21, 2011, 12:09:35 »
שמע אתה לא בחור טיפש, ברור לי שאתה יודע טוב מאוד למה ששת הימים היא נס.
תשאל סבא או סבתא איך הכשירו פארקים וגני שעשועים לבתי קברות, ואיך אדולף רבין התמוטט - וכל זה רק בתקופת ההמתנה.

ששת הימים היה ניצחון מוחץ, וכן ברור לי שלאלוהים יש יד בדבר, אבל להגיד "אלוהים ניצח לנו את המלחמה" זה לא נכון. החיילים נצחו אותה, החיילים שהיום בהישמע פקודת הסתער מהססים, אז לא היססו. החיילים שאז ירו כדי להרוג היום מתייעצים עם עו"ד לפני שהם מעיזים לדרוך את הנשק. לא אלוהים ניצח לנו את המלחמה, האומץ של החיילים ניצח את המלחמה. וזה בדיוק מה שחסר לנו היום, אומץ.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
איפה היינו בלי צה"ל?
« להגיב #34 ב- : ספטמבר 21, 2011, 14:07:14 »
אנחנו יודעים שמגלגלים זכות על ידי זכאי וחובה על ידי חייב. אם מישהו נדרס ומת זה בגלל שאלוהים שפט אותו למיתה. זה לא מוריד מאשמתו של הנהג הדורס.
אם חייל ביצע פעולת גבורה והצליח, הוא זכאי לקרדיט על כך. רק שלא יסחף להלך חשיבה של כוחי ועוצם ידי.

לכן אנחנו מכבדים את הגיבורים שהגנו ונלחמו והצליחו. אנחנו בזים לעלובים שגירשו והיכו ופרעו. ואנחנו לא שוכחים שהכל משמיים. אז שאף אחד לא יקח על עצמו יותר מדי קרדיט.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
איפה היינו בלי צה"ל?
« להגיב #35 ב- : ספטמבר 21, 2011, 16:30:53 »
בס"ד
בזכות המסירות נפש של החיילים שמוכנים למסור נפש בעד עמם וארצם הקב"ה עושה ניסים(גם בזכות זה ושאר המצוות)
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!