0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אני לא חושב ,שזה נכון לעשות סרטון על טעויות של חיילים במיוחד אם הם נהרגו אני מקווה שאם כבר, ההרוגים הם שמאלנים. שלא שאני בעד גיוס אבל עדין יש פיגועים שצה"ל סיכל
אני אוהב איך כל פעם שצה"ל מנצח אז הקב"ה ניצח אבל כשצה"ל מפסיד אז החיילים נאצים אנטישמים ושאר השטויות שאתם פולטים בכל הזדמנות, בכל מלחמה יש הרוגים בכל מלחמה יש אבידות בכל מלחמה יש פשלות, צה"ל צבא חזק, החזק ביותר במזרח התיכון.
ילדים בני 16 עם אבנים ומקלות מנצחים טנקים עירקיים = צה"ל ניצח.מחסום שלם של צה"ל נשחט על ידי ערבי עם קרבין מיושן = צה"ל הצבא החזק ביותר במזרח התיכון.אין על יכולת השכנוע העצמי של הצה"ליסטים
השאלה היא לא "איפה היינו ללא צה"ל", אלא "איפה היינו היום עם צבא יהודי אמיתי" (תפעילו את הדמיון).
חבוב, מנהג אבותינו בידינו.כשעם ישראל שמרו את התורה, הניצחו בלי שאף אחד יפצע. כמו בקריעת ים סוף. כמו בכיבוש יריחו. כמו בכיבוש הבשן, הגלעד וארץ מדיין. אבל כשעכן מעל בחרם נפלו יהודים בקרב על העי (יש מדרש שאומר שזה היה יהודי אחד שהיה שקול כמו הרבה יהודים).יש מנהיג לבירה. ומפלס החטאים שלנו הוא שקובע.
לא אני ולא אתה יודע מה החשבונות של הקב"ה, מתי אנחנו "צדיקים מספיק" ומתי לא, אז תן לצה"ל את הקרדיט שמגיע לו.
איזה קרדיט מגיע לו? על כך שגירש יהודים מבתיהם? על כך שמכה אותם? על כך ששומר על ערבים נאצים? על כך שהוא הורס יהודים רוחנית?העיקר לגייס כל אחד, לא חשוב אם הוא מתאים או לא מתאים. אם זה לא היה גיוס חובה, כמה אנשים היו מתגייסים לשם?
בדיוק כמו שאת מייחסת את הנצחונות של צה"ל לאלוהים, אני יכול לייחס את הגירושים שצה"ל מבצע (ואני ממש לא מצדיק אותם) לאלוהים. צה"ל גירש יהודים והדבר הזה הוא כתם שלא יימחק לעולם. אבל גם צה"ל ניצח מלחמות ששום צבא אחר לא היה מנצח וגם זו עובדה. מסכים איתך שגיוס חובה הוא אידיוטי, אבל זה לא הנושא. אם הצבא היה מקצועי, אני מבטיח לך שהיו מספיק חיילים קרביים ואני הייתי אחד מהם.
איך אתה יכול לייחס משהו מעל הטבע (ששת הימים ושאר המלחמות) לארגון צבאי שאז אפילו לא היה צבא מאומן ומחומש.קל וחומר לארגון שהוא כגוף - אנטישמי לכל דבר.
על סמך מה אתה קובע ש6 הימים ושאר המלחמות היו דברים על טבעיים?
די נו.. אתה ציני נכון?
לא, תחכים אותי.
להחכים אותך? תכנס לויקיפדיה תבדוק רק מה היו הפרשי הכוחות בין הצדדים.. עזוב את התחמושת, הנסיון הצבאי, התמיכה הגלובאלית, השטח הגאוגרפי וכ'.
היו עוד צבאות בהסטוריה שהיו להם נצחונות דומים ואפילו יותר גדולים.
וואלה? בכל דור ודור? הם בטח גם שרדו יציאת מצרים מלחמות בני ישראל, חורבן בתי מקדש ושואה לא? נו.. עכשיו תורך להחכים אותי.