0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
יש כמה, פרטי וגם למטרות עבודה (שיווק וכדומה). אבל אני לא מכור לזה כמו כל הנוער המושפע שחושב 80 פעם לפני שהוא משגר סטאטוס כאילו זה מינימום נאום שלו מול כל המדינה..
הי! סטאטוס זה נורה חשוב לנו! כמו שלכם חשוב לברך לפני שאוכלים ענבים חחחח
באמת יש לכם את הברכה הזאת לפני ענבים:ברוך אתה השם (ראיתם אני מתחשב בדתיים) אלוהינו מלך העולם בורה פרי העץ אמן! ויתברכך שמו של ה' אמן! ויאמר כי אמרת להם לברך אמן! וכו'מגילת אסתר לפני כל דבר ויש לי מורים דתיים בבית ספר אז תמיד שאחנו אולכםי הם מכריחים אותנו לברך... הם מפגרים
תגיד, אתה מברך על המים שאתה שותה ביחד עם התרופות?
לא,אין לי תרופות ואני חילנויוהנה הסבר על חילוניות:הכי שווההכי כיףהכי נורמליהכי מגניבואתה לא מברך על שטויותוהם הכי נורמלים להיות דתי זה משעמממםועדיף להיות בפייסבוק בשבת מאשר להתפלל \בקיצר להיות דתי זה חרא
ואתה מברך על התחבושות ששמים לך אחרי שאני ירביץ לך?
אתה מדבר על ה"חילוניות" כאילו הספקת לעשות משהו בחיים שלך חוץ מחיבוק באוויר..די בבקשה לא אל תרביץ לי בחייאת אם היה לי בהישג יד אקדח זה לא היה נגמר טוב
אתה מדבר על ה"חילוניות" כאילו הספקת לעשות משהו בחיים שלך חוץ מחיבוק באוויר..חוץ מלהיות אלוף ישראל לשעבר בשחייה לזכות בעשרות מדליות בתחרויות בווינגייט ולהגיע פעמיים בשנה לאליפות הארץ בשחייה,לא עשיתי כלוםדי בבקשה לא אל תרביץ לי
בחייאת אם היה לי בהישג יד אקדח זה לא היה נגמר טוב
אני בחרתי ב"כן, ברור". ובבקשה אתם תפסיקו לריב אנחנו לא בחצר ביה"ס.
תפסיק כבר לשחק אותה הבוגר האחראי.
אז תפסיקו לריב אם אתם רוצים לריב תעשו את זה בהודעות פרטיות
מי בדיוק שואל אותך חתיכת אדיוט?
עוד פעם אתה קורא לי אידיוט? אתה לא חושב שזה מתחיל להתיישן?
למה אתה אבא שלי שתיתן לי פקודות? תפסיק לחשוב שאתה המפקד של כולם כאן אידיוט