חדשות ודיונים > דיון כללי

באירופה ה"נאורה" נשים אירופאיות נאנסות על ידי מוסלמים באופן כמעט יום-יומי

<< < (2/3) > >>

GY:
בס"ד
אני לא מבין מה ההתרגשות הגדולה מזה שאונסים ברומניה או שנכנסים מוסלמים לשם. מבחינתנו כיהודים:  אין הבדל בין המוסלמים לנוצרים. שניהם שונאים יהודים ורוצחים אותם. חשוב שאנחנו נתמקד בבעיה שלנו עם הערבים ולא של כל העולם.
שכל העולם יפתור או לא יפתור את הבעיות שלו עם המוסלמים בכוחות עצמו. זה לא עניין שלנו ולא תפקיד שלנו.
חוץ מזה, אדון לומיס, נשים ברומניה זה לא דבר יקר או מסובך במיוחד. בערך 20 דולאר עולה אישה, ו 25 אם היא מתחת לגיל 13. הבעיה אחר כך זה להיפטר מהן כי אין למיסכנות האלו לאן ללכת. הן רוצות להישאר איתך לתמיד. צריך לשלם כפול במעון לנשים מוכות כדי שיסכימו לקבל אותן בחזרה...

GY

DJ Luminus:

--- ציטוט של: GY על נובמבר 21, 2006, 17:24:21 ---בס"ד
אני לא מבין מה ההתרגשות הגדולה מזה שאונסים ברומניה או שנכנסים מוסלמים לשם. מבחינתנו כיהודים: אין הבדל בין המוסלמים לנוצרים. שניהם שונאים יהודים ורוצחים אותם. חשוב שאנחנו נתמקד בבעיה שלנו עם הערבים ולא של כל העולם.
שכל העולם יפתור או לא יפתור את הבעיות שלו עם המוסלמים בכוחות עצמו. זה לא עניין שלנו ולא תפקיד שלנו.
חוץ מזה, אדון לומיס, נשים ברומניה זה לא דבר יקר או מסובך במיוחד. בערך 20 דולאר עולה אישה, ו 25 אם היא מתחת לגיל 13. הבעיה אחר כך זה להיפטר מהן כי אין למיסכנות האלו לאן ללכת. הן רוצות להישאר איתך לתמיד. צריך לשלם כפול במעון לנשים מוכות כדי שיסכימו לקבל אותן בחזרה...

GY

--- סוף ציטוט ---

אתה צודק בהחלט. אין לנו מה להתערב בבעיותיהם של אחרים. אני נתתי דוגמאות מאירופה על מנת שהגולשים בפורום יפנימו ויבינו את גודל הסכנה מהתפשטות הסרטן הערבי-מוסלמי הנאצי בארץ ישראל. ישראל שייכת רק ליהודים ולערבושים הנאצים האלה אין מה לחפש בה.

אתה טוען כי אין הבדל בין נוצרים למוסלמים וששניהם שונאים יהודים. לגבי המוסלמים אין ספק אבל לגבי הנוצרים זה לא נכון במאה אחוז (כמובן שיש הרבה אנטישמים ביניהם אבל זה בגלל שהם מפגרים). אני בעצמי נוצרי ואני תומך ביהודים וברב כהנא במאה אחוז, ולא מסיבות דתיות.

GY:
בס"ד
ידידי לומיס,
יש כמובן בין הנוצרים אנשים טובים מאד וחסידי אומות העולם, והרבה אנשים שתומכים בישראל וביהודים שיש לי הרבה כבוד ויחס חם אליהם. אני מניח שאתה ביניהם.
אבל הדת הנוצרית, בדומה למוסלמית היא דת מיסיונרית. הדת הזאת שונאת את מי שמסרב להמיר את דתו לנצרות.

לגבי הקתולים: למרות ששני האפיפיורים האחרונים הם אנשים פתוחים לדתות אחרות ומכבדי דתות אחרות, היה גם אפיפיור פיוס ה 12 שחי בתקופת היטלר והיה אנטישמי ושונא יהודים שעזר לנאצים לרצוח יהודים מתוך אמונה שאם לא ימירו את דתם עדיף שירצחו. היו רציחות יהודים והמרות דת בכפיה בתקופות אינקוויזיציה באירופה. הסיפור הנורא מכל היה של האנוסים בספרד ופורטוגל. התפילה היהודית הכי נוראה ביום כיפור: תפילת כל נדרי נכתבה על ידי האנוסים שנאלצו להישבע לנצרות ולהחרים את היהדות. עיקר התפילה הוא ביטול כל החרמות והשבועות.

לגבי האוונגליסטים: מרטין לותר בתחילת דרכו אהב יהודים וניסה לקרב אותם, וכתביו הראשונים מלאי הערכה ליהודים וליהדות. אבל ברגע שהבין שלא יוכל להמיר את דתם הוא החל לשנוא אותם וכתביו המאוחרים מלאי שנאה ליהודים ואנטישמיות.
GY

דוקא_כך:

--- ציטוט ---לגבי הקתולים: למרות ששני האפיפיורים האחרונים הם אנשים פתוחים לדתות אחרות ומכבדי דתות אחרות,
--- סוף ציטוט ---
זאת בדיוק הבעיה.  הם כיבדו ומכבדים את האיסלם...

--- ציטוט ---לגבי האוונגליסטים: מרטין לותר בתחילת דרכו אהב יהודים וניסה לקרב אותם, וכתביו הראשונים מלאי הערכה ליהודים וליהדות. אבל ברגע שהבין שלא יוכל להמיר את דתם הוא החל לשנוא אותם וכתביו המאוחרים מלאי שנאה ליהודים ואנטישמיות.
--- סוף ציטוט ---

בדיוק כמו מוחמד ימ"ש.  נראה שכל ממציא של כת חדשה מרגיש מחויב להציע אותה ליהודים תחילה, וכמובן כשהוא נדחה על ידם, נפגע מדחייתם, ומחליט ליקום וליטור.

אני עוקב בתשומת לב אחרי מה שקורה באירופה מזה מספר שנים.  המקור העיקרי שלי הוא
www.JihadWatch.org
אני מודע למצב הקשה בשוודיה, ולסכנה שנתונות בה בעיקר הנשים השוודיות.  באירופה מתקיים מה שאמר הכתוב "יכך ה' בשגעון,בעוורון ובתמהון לבב" (שנאמר אמנם על בני ישראל, אבל תקף לגבי גוים שמתנהגים בצורה דומה), וכן, חוק הטבע שלימדונו חז"ל, "כל המרחם על האכזר, סופו להיות אכזר על הרחמן".  השוודים ריחמו על "פליטים" מוסלמים, שכעת "מכירים טובה" בכך שמתאכזרים אל נשותיהם ובנותיהם של מארחיהם.  השואה של יהדות אירופה תתגמד לעומת מה שמחכה לישמעאלים באירופה.  בהונגריה כבר קם מנהיג כאריזמטי שרבבות תומכיו זועקים בראש חוצות "להפוך את הצוענים לסבון!"  ברוסיה לאחרונה נעצרו מאות אנשים שעשו לינץ' בצ'צ'נים בעיירה קטנה.  במערב אירופה, הלאומניות לובשת לכאורה ארשת יותר מתונה ותרבותית, אך הרגשות של פשוטי העם זהים לאלו של המזרח-אירופאים---כעס, מרירות כלפי המנהיגים הבוגדניים, והרצון לנקמה.  קשה שלא להבחין בנחשול של לאומניות שעולה, גואה, ומאיים לשטוף את אירופה מכל העמדת הפנים של "תרבותיות" ו"סובלנות" מזויפים, בדיוק כמו שקרה במלחה"ע השניה.  בעתיד הנראה לעין, אנחנו נזכה לראות את אדמת אירופה רוויה בדמם של עשרות מליוני ישמעאלים.  נסתרות דרכיו של ה', כאשר הוא גורם לאויבינו לכלות את זעמם אחד נגד השני, ולהביא רווחה והצלה לעמנו, גם אם זה לא למעננו אלא למען שמו הקדוש שחיללנו בקרב הגוים...

GY:
בס"ד
ידידי דוקא_כך אינני מסכים איתך
האירופאים השלווים התמימים והתרבותיים והטהורים שאתה כל כך חרד להם יכולים להפוך כהרף עין למפלצות. להזכירך, זה היה בלתי נתפש איך גרמניה: המדינה הנאורה והתרבותית והשלווה ביותר באירופה הפכה תוך פרק זמן של 3 שנים בלבד לשואה הגדולה ביותר שהיה לעם היהודי מעולם. לידם גם הערבים מתגמדים.
האיסלאם היום הוא כוח שעולה בתאוצה גדולה ולכן נתפש כאיום גדול ומיידי לישראל. הנצרות יורדת ולכן נתפשת כבעלת ברית נוחה לישראל, אבל הדברים אינם כך. מבחינתנו, שתי הדתות רצחו יהודים ומיררו את חייהם וגרמו לאבדן יהדות. במאה האחרונה האירופאים רצחו יותר יהודים מאשר המוסלמים.

בכל מקרה, זה לא עניין שלנו. לנו נוגע רק היהודים ומדינת ישראל וחשוב שנתמקד בזה.
GY

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה