חדשות ודיונים > דיון כללי
באירופה ה"נאורה" נשים אירופאיות נאנסות על ידי מוסלמים באופן כמעט יום-יומי
דוקא_כך:
--- ציטוט של: GY על נובמבר 23, 2006, 08:28:48 ---בס"ד
ידידי דוקא_כך אינני מסכים איתך
האירופאים השלווים התמימים והתרבותיים והטהורים שאתה כל כך חרד להם יכולים להפוך כהרף עין למפלצות.
--- סוף ציטוט ---
זו בדיוק היתה הנקודה שלי---האירופאים לא רק שיכולים להפוך אלא בסופו של דבר הם אכן יהפכו למפלצות ויכלו במוסלמים שלהם את זעמם. אני מתנצל שלא ניסחתי את דברי בצורה מספקת.
--- ציטוט ---להזכירך, זה היה בלתי נתפש איך גרמניה: המדינה הנאורה והתרבותית והשלווה ביותר באירופה הפכה תוך פרק זמן של 3 שנים בלבד לשואה הגדולה ביותר שהיה לעם היהודי מעולם. לידם גם הערבים מתגמדים.
האיסלאם היום הוא כוח שעולה בתאוצה גדולה ולכן נתפש כאיום גדול ומיידי לישראל. הנצרות יורדת ולכן נתפשת כבעלת ברית נוחה לישראל, אבל הדברים אינם כך. מבחינתנו, שתי הדתות רצחו יהודים ומיררו את חייהם וגרמו לאבדן יהדות. במאה האחרונה האירופאים רצחו יותר יהודים מאשר המוסלמים.
בכל מקרה, זה לא עניין שלנו. לנו נוגע רק היהודים ומדינת ישראל וחשוב שנתמקד בזה.
GY
--- סוף ציטוט ---
מסכים 100%.
DJ Luminus:
--- ציטוט של: דוקא_כך על נובמבר 23, 2006, 01:05:54 ---
--- ציטוט ---לגבי הקתולים: למרות ששני האפיפיורים האחרונים הם אנשים פתוחים לדתות אחרות ומכבדי דתות אחרות,
--- סוף ציטוט ---
זאת בדיוק הבעיה. הם כיבדו ומכבדים את האיסלם...
--- ציטוט ---לגבי האוונגליסטים: מרטין לותר בתחילת דרכו אהב יהודים וניסה לקרב אותם, וכתביו הראשונים מלאי הערכה ליהודים וליהדות. אבל ברגע שהבין שלא יוכל להמיר את דתם הוא החל לשנוא אותם וכתביו המאוחרים מלאי שנאה ליהודים ואנטישמיות.
--- סוף ציטוט ---
בדיוק כמו מוחמד ימ"ש. נראה שכל ממציא של כת חדשה מרגיש מחויב להציע אותה ליהודים תחילה, וכמובן כשהוא נדחה על ידם, נפגע מדחייתם, ומחליט ליקום וליטור.
אני עוקב בתשומת לב אחרי מה שקורה באירופה מזה מספר שנים. המקור העיקרי שלי הוא
www.JihadWatch.org
אני מודע למצב הקשה בשוודיה, ולסכנה שנתונות בה בעיקר הנשים השוודיות. באירופה מתקיים מה שאמר הכתוב "יכך ה' בשגעון,בעוורון ובתמהון לבב" (שנאמר אמנם על בני ישראל, אבל תקף לגבי גוים שמתנהגים בצורה דומה), וכן, חוק הטבע שלימדונו חז"ל, "כל המרחם על האכזר, סופו להיות אכזר על הרחמן". השוודים ריחמו על "פליטים" מוסלמים, שכעת "מכירים טובה" בכך שמתאכזרים אל נשותיהם ובנותיהם של מארחיהם. השואה של יהדות אירופה תתגמד לעומת מה שמחכה לישמעאלים באירופה. בהונגריה כבר קם מנהיג כאריזמטי שרבבות תומכיו זועקים בראש חוצות "להפוך את הצוענים לסבון!" ברוסיה לאחרונה נעצרו מאות אנשים שעשו לינץ' בצ'צ'נים בעיירה קטנה. במערב אירופה, הלאומניות לובשת לכאורה ארשת יותר מתונה ותרבותית, אך הרגשות של פשוטי העם זהים לאלו של המזרח-אירופאים---כעס, מרירות כלפי המנהיגים הבוגדניים, והרצון לנקמה. קשה שלא להבחין בנחשול של לאומניות שעולה, גואה, ומאיים לשטוף את אירופה מכל העמדת הפנים של "תרבותיות" ו"סובלנות" מזויפים, בדיוק כמו שקרה במלחה"ע השניה. בעתיד הנראה לעין, אנחנו נזכה לראות את אדמת אירופה רוויה בדמם של עשרות מליוני ישמעאלים. נסתרות דרכיו של ה', כאשר הוא גורם לאויבינו לכלות את זעמם אחד נגד השני, ולהביא רווחה והצלה לעמנו, גם אם זה לא למעננו אלא למען שמו הקדוש שחיללנו בקרב הגוים...
--- סוף ציטוט ---
לדעתי השואה הבאה תהיה דווקא נגד האירופאים על ידי המוסלמים הנאצים ולא ההיפך. אינני מאמין כלל שיהיו ממש פוגרומים נגד הערבים באירופה. האירופאים האנטישמים ימח שמם וזכרם היו גיבורים על יהודים שלא יכלו להגן על עצמם, שכל מה שהם רצו היה לחיות בשלום ושלווה לצד שכניהם הנוצרים, ורצחו בדם קר 6 מיליון מתוכם. הפעם האירופאים יתגלו בשיא פחדנותם מול הערבים האלימים והרצחניים.
ובנוגע למקרי אונס, שכחתי לציין מקרה אונס נוסף שהתרחש ביער סמוך לכרמיאל לפני חודש, ובו יהודיה בת 21 מכרמיאל נאנסה באופן ברוטאלי על ידי שלושה ערבים נאצים. היא נאלצה לעבור שני ניתוחים באזור הוגינה. משום מה בתשכורת הישראלית הערבים האלה לא כונו "ערבים" אלא "בני מיעוטים".
הנה הקישור לכתבה:
http://news.msn.co.il/news/CriminalLawCourt/Criminal/200610/20061025115659.htm
דוקא_כך:
--- ציטוט ---לדעתי השואה הבאה תהיה דווקא נגד האירופאים על ידי המוסלמים הנאצים ולא ההיפך. אינני מאמין כלל שיהיו ממש פוגרומים נגד הערבים באירופה. האירופאים האנטישמים ימח שמם וזכרם היו גיבורים על יהודים שלא יכלו להגן על עצמם, שכל מה שהם רצו היה לחיות בשלום ושלווה לצד שכניהם הנוצרים, ורצחו בדם קר 6 מיליון מתוכם. הפעם האירופאים יתגלו בשיא פחדנותם מול הערבים האלימים והרצחניים.
--- סוף ציטוט ---
אתה באמת חושב ככה? קשה לי להאמין. המדיניות הנוכחית של אירופה מוכתבת לא על-ידי פשוטי העם אלא על-ידי אליטות עם אידאולוגיה של קולקטיביזם, בין אם לניניזם ובין אם פאביאניזם. עלייתו של היטלר לשלטון היתה דמוקרטית, כמו גם עלייתו לשלטון של מוסוליני. בעתיד הנראה לעין אני מאמין שפאשיזם יחזור לאירופה. השאלה היא מתי זה יקרה. האם זה יקרה כשמוסלמים יהוו 30-40% מאוכלוסית אירופה ויוכלו להלחם בתגובה, ולמעשה לפתוח במלחמת "אזרחים" (אני לא מחשיב את המוסלמים לאזרחים,אפילו אם הם נחשבים אזרחים באופן רשמי, ואני בטוח שכמוני חושבים רוב האירופאים)? או האם מנהיגים פאשיסטים יעלו לשלטון בעתיד הקרוב, כאשר המוסלמים הם עדיין מיעוט, ויוכלו ליישם "פתרון סופי" לבעיה המוסלמית בלי התנגדות משמעותית מהמיעוטים המוסלמים שיהיו חלשים מכדי להגן על עצמם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה