0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
מותר? אני לא יתפלא אם זה מצווה!מוחמד ההומו יש"ו היה הערבי הכי בהמתי ומסריח שאנס ילדות ואת הכבשים של השכנים
נפלנו עם הגרועים שבגרועים.
בס"דשמעתי פעם שאיזשהו אייתוללה או חומייני התיר את זה...ככה זכור לי חחחחחחחח זה מה שהוא בעצמו עושה עם הגמלים שלו עכשיו אני מבין למה טיבי נוסע הרבה לחוץ לארץ
ה' ירחם עלינו,נפלנו עם הגרועים שבגרועים.בא לי להקיא מהסרטון הזה.אני מתפלל כל יום שיבוא משיח בן דוד מיד!! ואנו היהודים האמיתיים נהיה חייליו של המשיח ונשחט ונטבח את כל הישמעאלים פראי האדם האלה יש"ו!!
איחס אפילו בצחוק זה מגעיל .. גועל נפש איסלם דת של בהמות מסריחות אין להם אפילו כבוד לדת שלהם בעצמם.. אצלינו בעיר הם באים לפעמים בורחים מהכפרים שלהם כדי לשתות בירות ויין (עוטפים את היין בעיתון כדי שלא יראו) כמו בני זונות באים ועושים תחרא שלהם פה ואז חוזרים לכפר.. בהמות מסריחות בעעע
זה באמת קיים בהלכה המוסלמית.לא מזמן היתה כתבה בYNET על איזה סודאני שאנס את הגמל או הכבשה של השכןשלו והאנשי דת(המוסלמים) פסקו שהוא צריך להיתחתן עם החיה
הם גם מקיימים יחסי מין עם מתים
מסכנה הכבשה
בס"ד"ארבעה מתחרט עליהן הקב"ה שבראם, ואלו הן: גלות, כשדים, וישמעאלים, ויצר הרע". (סוכה נ"ב ב')
בס"דהעם הבבלי. הגלות היא עונש שה' גזר עלינו. מטרתה הייתה לתקן אותנו. בסוף, היא רק קילקלה - הפכנו לגלותיים. ולכן הקב"ה מתחרט על יצירתה.
בס"דהם היו רשעים ואכזריים מאוד, ותחת המלך נבוכדנאצר החריבו את בית המקדש הראשון ושלחו אותנו ל"גלות בבל" ל-70 שנה.