כתב נושא: לו אנחנו היינו בשלטון (בעזרת השם בקרוב מאוד) - שאלה חשובה..  (נקרא 1961 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק eshamir

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמיתי שמאמין שאין שום פשרות במאבק עם האויב
    • האתר לכל יהודי
שלום לחברי הפורום,
כל יום אני נהנה יותר להיכנס לכאן ולשמוע את האמת.
יש לי שאלה מאוד בעייתית וחשובה:
לאור התופעה המכוערת של נישואי ערבים ויהודיות,
ישנם הרבה "ילדי תערובת" (ע"פ ההלכה הם יהודים לכל דבר)
אני יודע שחשוב מאוד לעודד הגירה ערבית מארץ הקודש!
אבל איך נטפל בילדי התערובת האלה?
מצד אחד הם יהודים.. איך נוכל לעודד אותם לעזוב?
מצד שני הם גדלו אצל האויבים ועצם המחשבה שהם נולדו מערבי מעוררת גועל אצל כל יהודי אמיתי..
וחלקם בוודאי שונאי ישראל שמאמינים באיסלאם.

נוצר מצב של עצם שתקועה בתוך הגרון, אי אפשר לבלוע ואי אפשר להקיע אותה.
כיצד ניתן לפתור בעייה זו (חשוב פיתרון ריאלי!! שלא נוגד את ההלכה ודת משה וישראל שרואה בהם יהודים מלאים)
"צָרוֹר אֶת הַמִּדְיָנִים וְהִכִּיתֶם אוֹתָם"‏" (‏במדבר כ"ה, יז‏) – "כִּי צֹרֲרִים הֵם לָכֶם בְּנִכְלֵיהֶם אֲשֶׁר נִכְּלוּ לָכֶם" (שם, יח). מכאן אמרו חז"ל: אם בא להרגך - השכם להרגו".

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
ברוך הבא לפורום!
בקשר לשאלתך צריך לחנך אותם מחדש איך שעד עכשיו מטפלים בהם ככה להמשיך לטפל בהם
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ברוך הבא לפורום יהודי יקר!
 :dance:

אני מסכים עם ארבהייטר, הם צריכים חינוך יהודי

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אממ.. שמע אין לי מושג מה אומרת ההלכה על מקרה כזה, ואני לא רוצה להגיד איך הייתי פועל על פי דעתי כי חבל על הילדים האלה .. אז צריך להסתכל מה ההלכה אומרת אם יש אפשרות לחנך אותם מחדש או שצריך לזרוק גם אותם לפח זבל..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
צריך לחנך אותם מחדש ,להראות להם מזה באמת איסלם ולהביא להם חינוך יהודי שידעו לאן הם באמת שייכים.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
לפי ההלכה הם יהודים כי אמם הפרוצה היא יהודייה, אך משום כך בדיוק הבעתי את התנגדותי לחילוץ בוגדות שלהן ילדים בוגרים.

ברוב המקרים של חילוץ בוגדות עם ילדים בגיל נוער מדובר בנערים מוסלמים לכל דבר (למרות היותם יהודים לפי ההלכה).

המונחים "חינוך מחדש" הם יפים מאד, אך צריך לזכור שבני אדם אינם רובוטים וקשה מאד (עד בלתי אפשרי) לרפא נער שעבר שטיפת מוח מגיל ינקות (ראו ערך השמאלנים) - וקל וחומר שטיפת מוח דתית.

אני אישית הייתי מגרש לכל הרוחות כל מי שיש לגביו ספק (אם יש ספק, אין ספק), וכל מי שאפשר להציל (בד"כ ילדים צעירים) להציל.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לפי ההלכה הם יהודים כי אמם הפרוצה היא יהודייה, אך משום כך בדיוק הבעתי את התנגדותי לחילוץ בוגדות שלהן ילדים בוגרים.

ברוב המקרים של חילוץ בוגדות עם ילדים בגיל נוער מדובר בנערים מוסלמים לכל דבר (למרות היותם יהודים לפי ההלכה).

המונחים "חינוך מחדש" הם יפים מאד, אך צריך לזכור שבני אדם אינם רובוטים וקשה מאד (עד בלתי אפשרי) לרפא נער שעבר שטיפת מוח מגיל ינקות (ראו ערך השמאלנים) - וקל וחומר שטיפת מוח דתית.

אני אישית הייתי מגרש לכל הרוחות כל מי שיש לגביו ספק (אם יש ספק, אין ספק), וכל מי שאפשר להציל (בד"כ ילדים צעירים) להציל.
מצטרף לדעתך.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!