כתב נושא: אשכול בדיחות מרכזי! בואו לתת גם  (נקרא 5389 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אשכול בדיחות מרכזי! בואו לתת גם
« ב- : אוגוסט 28, 2011, 17:47:30 »
שיהיה אשכול רישמי שיעלה לנו חיוך כל פעם שיהיה משעמם..

אני מתחיל (איך לא..)

איך קוראים למקום שבו אוכלים? מסעדה
איך קוראים לאיש שאחראי על האוכל? מסעיד
ואיך קוראים לאיש שמנקה את הכלים? סעיד!

איך מנקים בית ערבי? עם מג"ב (לצערי הבדיחה פגה תוקף ממזמן)

ואחת באמת חזקה (אני אישית נשפכתי):

3 ערבים נוסעים באוטו נופלים לבור..האוטו מתהפך כולם נהרגים מה חבל? שהיה מקום 1 פנוי
כמה ערבים צריך בשביל לצבוע קיר באדום ? תלוי כמה דם יש בכול אחד.

מה זורקים לערבי שנפל לים? את האישה והילדים

איך קורצים לילדה ערביה? דרך הכוונת

מה ההבדל בין חתול דרוס לערבי דרוס? לפני החתול יש סימני בלימה

היה כנס שליחי אלוהים בשמיים, וסביב השולחן ישבו משה רבנו, ישו, בודהה ומוחמד ימ"ש.
משה רבנו העלה את הנושא הבא לסדר היום:

מה זה 5 אמריקאים ב GMC?
צוות לעיניין
מה זה 5 ערבים בGMC?
צוות לבניין

חחחחחחחח ואחד חזק לסיום:

איש אחד עובר ליד הירקון ורואה ילד שותה מהמים. שואל אותו: "ילד אתה לא יודע שאסור לשתות את המים של הירקון???", הילד מפסיק לשתות, ושואל אותו במבטא ערבי כבד: "מה אמרת?", עונה לו האיש: "לא חשוב, תמשיך לשתות..."

מצאתי כמה באשכול ישן פה בפורום ובגוגל.. שתפו גם אתם!!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 28, 2011, 18:27:14 על ידי רון בן מיכאל »

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 28, 2011, 17:52:58 »
חחחחח  :::D 

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 28, 2011, 17:56:17 »
למה נשים מוסלמיות לובשות רעלה?
כדי שלא ייראו להן את השפם

אמרו לאיזה אחד לספור עד 10 אז הוא ספר: 1,2,3,4,5,6,7,9,10
עשו לו ניתוח הורידו לו רבע שכל...
אמרו לו תספור עד 10 אז הוא ספר "1,3,6,8,10"
הורידו לו עוד חצי שכל ואמרו לו תספור עד 10 אז הוא ספר "1,5,10"
הורידו לו את כל השכל ואמרו לו לספור עד 10 אז הוא ספר "וואחד, תנין,תלת,רבע, חמסה..."

איך מטביעים צוללת אירנית?
שמים אותה במים

מה אמר אלוהים אחרי שברא את הערבי הראשון?
אין מה לעשות, כל אחד טועה

איך ניצחנו את הערבים במלחמת ששת הימים?
היתה לחיילינו שיטה: שכבו בחפירות, אחד צעק "אחמד!"
ומהחפירות של הערבים קם ערבי ואמר "מה?", אז ירו בו.
למדו הערבים את השיטה וניסו להפעיל אותה על חיילינו: צעק ערבי אחד: "משה!",
מהחפירות שלנו נשמעה תשובה: "מי קורה לי?"
ושוב, קם הערבי מהחפירה ואמר "אני", אז ירו בו

ערבי מסיים תואר שני במשפטים ומחפש עבודה
הוא נכנס למשרד עורכי דין,
הולך למנהל ואומר:  "שלום, אני מוחמד וסיימתי תואר שני במשפטים.
אתה מחפש עובדים?"
לוקח אותו מנהל החברה, מכניס אותו למשרד מפואר ואומר לו זה יהיה המשרד שלך.
אח"כ הוא לוקח אותו אל המזכירה  ואומר: "זו תהיה השפחה שלך."
אחרי זה הוא מוריד אותו למטה ומראה לו את הלימוזינה שלו.
הם נוסעים לווילה מפוארת,
ובעל החברה אומר לו: "זה יהיה הבית שלך."
הערבי לא מאמין ואומר: "מה אתה מסתלבט עליי?"
עונה לו בעל החברה: "אתה התחלת!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 28, 2011, 18:01:20 »
עריכה: מאור הספקת להגיב לפני עם כמה שהכנתי.. תביא עוד  ;D

ערבי מגיע למשרד משפטים מכובד בתל אביב, וניגש למנכ"ל ואומר לו בראיון שהוא קיבלת תואר בהצטיינות של פרופסור באוניברסיטת הוורד, אומר לו המנכ"ל התקבלת, אתה רואה את הג'קוזי ? אומר לו הערבי, נו.. אומר לו המנכ"ל זה שלך, רואה את המזכירות הכוסיות ? גם הן שלך, גם האוטו למטה היגואר שחונה ליד הבניין שלך, והמשרד הגדול שם בפינה גם שלך, הערבי כולו מתלהב, אומר לו בשמחה, יאללה, אתה צוחק עליי ? אומר לו המנכ"ל, מה אתה רוצה, אתה התחלת..

שני מגבניקים מטיילים בעזה 5 דקות לפני הסגר, ועובר לידם איזה ערבי, לפתע אחד המגבניקים טוען תנשק ומכניס לערבי כדור בראש, המגבניק השני תופס תראש וצועק לו למה הוא עשה את זה? המגבניק היורה ענה לו : אני יודע איפה הוא גר, בחיים הוא לא היה מצליח להגיע בזמן !

מוחמד נכנס לתוך אוניברסיטה יוקרתית בארץ, ורואה את חברו הטוב שלא התראו הרבה שנים סעיד עומד שם בפנים, ואומר לו לא ידעתי שאתה באוניברסיטה, כמה זמן אתה כבר פה ? עונה לו סעיד, כבר כמה שנים, אומר לו מוחמד, כל הכבוד ועוד כמה זמן אתה גומר ? עונה לו סעיד, נשאר לי רק את השירותים בקומה התחתונה וזהו להיום.

איזה ערבי אחד שקוראים לו עוסמה נכנס לחנות רהיטים ורצה לקנות וידיאו, הוא בחר וידיאו וכשבא לשלם הוא נתן את הישראכרט שלו והמוכר אמר לו : אתה עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו ? אז עוסמה מתעצבן ואומר לו שהוא תובע אותו, הם מגיעים לבית המשפט והשופט נכנס וכשעוסמה מציג את עצמו השופט אומר לו : אתה עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו ? עוסמה מתעצבן ומחליט לתבוע אותם בארה"ב, כשהם מגיעים לארה"ב השופט נכנס ועוסמה מציג את עצמו והשופט פתאום מסתכל עליו ושואג לו : אתה עוסמה בן לאדן ?! ענה לו עוסמה : לא מה פתאום אדוני השופט, אני עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו !

משפחה של ערבים באה לרב במטרה להתגייר, אומר להם הרב אם תעברו את הנהר המסוכן תהיו יהודים, עובר האבא, עוברת גם האימא, ואז הבן שלהם בן ה-13 עובר ותנין אוכל אותו בדרך, האימא מתחילה לבכות, מסתכל עליה האבא ואומר לה, מה את בוכה, זה סתם ערבי..

ערבי ורוסייה מתחתנים,לאחר החתונה פרץ ויכוח, הערבי רצה שתהיה לו חנות למכירת נעליים משלו, והרוסייה רצתה חנות ספרים, הרוסייה התעקשה על ספרים, מאחר שהייתה לה ספרייה בבית, הערבי בסוף בא לקראתה, הם פתחו חנות ביחד וקראו לי : אינעלבוק !

אחד המתנחלים בזמנים שעזה עוד הייתה בידנו יוצא עם רובה ציד מהבית ופוגע בברווז, הוא רץ לכיוון הפגיעה ומוצא שם ערבי, הערבי טוען שהברווז נפל בשטח שלו ולכן הוא שייך לו, המתנחל מציעה שהם יתנו כל אחד לשני בעיטה בביצים בתורו ומי שייתן יותר חזק ינצח וייקח את הברווז, הערבי שהיה עבדול ג'בר גבר רציני וגדול הסכים, הישראלי רץ בכל הכוח, קפץ על כל הגוף, הניף את רגלו הימנית החזקה, ומבלי שום דבר שהפריע לו בעט בכל הכוח לעבר הביצים של הערבי, הערבי כולו אדום לגמרי עם דמעות בעיניים רואה את המתנחל מתחיל להתרחק ואומר לו, רגע אבל מה עם התור שלי ? אז אומר לו המתנחל, עזוב, הברווז שלך.

ערבי שחלומו להיות שהיד בגלל שרצחו את אחיו מגיע לתנועת החמאס ומבקש להצטרך אליהם ומספר את סיפורו, החמאס מסכימים, נותנים לו מטען נפץ ואקדח שיוכל להגן על עצמו אם ייעצר, הוא מגיע למרכז העיר בירושלים מרים טלפון ושואל אם להתאבד עכשיו, אומרים לו כמה אנשים יש לידך אומר 2 אומרים לו, לא תחכה, הוא מחכה מצלצל שוב ואומר שיש לידו 20, אומרים לו שיחכה אחרי שעה הוא מצלצל ואומר שיש לידו 100, אומר לו אללה יברך אותך תתאבד, הוא הוציא את האקדח מהכיס וירה לעצמו בראש.

במעבדה לקחו כמה מטורפים ילד יהודי בן 9 וחתכו לו חצי מהמוח אחרי זה ביקשו מהילד שיספור הילד ספר : אחד שניים שלוש ארבע, ועד עשר, ניגש אליו אחד המטורפים חתך לו עוד רבע מהמוח ואמר לילד שיספור שוב והילד ספר : אחד שניים שלוש ארבע, ועצר. ניגש אליו אחד המטורפים והוריד לילד את הכול ואמר לו עכשיו תספור, אז הילד אמר : ואחד, תנין, תלתה, ארבעה(ערבית).

מוסלמי שהתאבד מגיע לשמיים, ורואה שם מישהו בחלוק לבן שמגיע אליו, האדון בחלוק הלבן אומר לו, אני משה זה שהביא את התורה מהר סיני, אומר לו המוסלמי : זה כבוד גדול בשבילי, אבל אני מוסלמי, אני רוצה לראות את מוחמד, משה אומר לו שיעלה במעלה המדרגות, הוא עולה ועולה, 500 מדרגות, ובנוסף מגיע לשערים ענקיים שנפתחים לבדם והוא רואה אור חזק שאומר לו, אני הקב"ה, אומר לו המוסלמי, וואי איזה כבוד, אבל אם אני כבר פה אני רוצה לראות גם את מוחמד, אומר לו הקב"ה אתה רוצה אולי קפה ? אז המוסלמי אומר לו שבסדר, אז הקב"ה צועק : מוחמד פעמיים קפה !

ברשות הפלסטינית הוציא אבו מאזן בול ראשון מטעם הרשות ועליו תמונה של ערפאת והקים סניפי דואר, הגיעו תלונות מכל עבר שהבול לא נדבק טוב והרשות הפלסטינאית לא ידעה מה לעשות, אבו מאזן קרא אליו את עוזרו האישי ושלח אותו לבדוק ולמצוא את מקור הבעיה, לאח שבוע חזר אליו העוזר ואמר לו : אבוא מאזן, הבעיה בבול שהוא לא נדבק כי האנשים יורקים על הצד הלא נכון !

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 28, 2011, 18:12:59 »
צדיק אחד מגיע לשמיים, הוא מקבל דירה נוחה ונחמדה בגן עדן, לפתע הוא רואה ווילה ענקית, בריכה, ממש ארמון, הוא יוצא מביתו והולך לראות מי הצדיק הגדול שגר במקום הזה הוא דופק בדלת הארמון ומופתע לראות את ברוך גולדשטיין פותח לו את הדלת, שואל אותו הצדיק, אבל למה אני קיבלתי דירת חדר והייתי כזה צדיק ואתה קיבלת כזה ארמון ? אז ברוך ענה לו : אם היית בא עם 40 עבדים אז גם לך היה ארמון כזה !

:::D

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 28, 2011, 18:14:50 »
צדיק אחד מגיע לשמיים, הוא מקבל דירה נוחה ונחמדה בגן עדן, לפתע הוא רואה ווילה ענקית, בריכה, ממש ארמון, הוא יוצא מביתו והולך לראות מי הצדיק הגדול שגר במקום הזה הוא דופק בדלת הארמון ומופתע לראות את ברוך גולדשטיין פותח לו את הדלת, שואל אותו הצדיק, אבל למה אני קיבלתי דירת חדר והייתי כזה צדיק ואתה קיבלת כזה ארמון ? אז ברוך ענה לו : אם היית בא עם 40 עבדים אז גם לך היה ארמון כזה !

:::D

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 28, 2011, 18:21:22 »
יום אחד הגיע אדם ורצה להצטרף לימין האמיתי, אמר לו רון בן מיכאל: אין בעיה, לך תהרוג 10 ערבים וחתול.
הבחור ענה לו: למה חתול?
רון: התקבלת!

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 28, 2011, 18:22:22 »
יום אחד הגיע אדם ורצה להצטרף לימין האמיתי, אמר לו רון בן מיכאל: אין בעיה, לך תהרוג 10 ערבים וחתול.
הבחור ענה לו: למה חתול?
רון: התקבלת!

חחחחחחחחחח

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 28, 2011, 18:33:13 »
בס"ד

חידה: מה זה אדום מבפנים, ירוק מבחוץ, מתפתל מכאבים, ועושה הרבה רעש?
פתרון: ערבי שהגוגולת שלו מוצפת ומאוכלסת בדם לאחר שהוכתה, כאשר המוח האגוזי שלו ננעץ בעמוד השדרה המרקיב וגורם לו למחסור בחמצן.

בדיחה: ערבי מטייל לו ביער, מחפש ציד להנאתו. לפתע מגיח לעברו אריה, לועס ובולס את שק אשכיו של הערבי, וחוזר למעונו. הערבי הצולע אומר לעצמו "טוב, מחר אני אנקום בו". ביום למחרת הערבי שוב יוצא ליער, רוגז וזועף, הפעם עם רובה אוויר. חיש מהר מתקרב אליו דוב שכול מבנים, ובאגרופו מתיז את השיניים של הערבי לכל עבר, וחוזר למעונו. הערבי המדמם הולך חזרה לכפר שלו וחושב (כי לדבר הוא כבר לא יכול) "מחר זהו זה, אני כבר אנקום". למחרת הוא נכנס רותח מעצבים ליער עם נשק אוטומטי, ומחכה. פתאום מגיע חייל צה"ל ואומר לו "נכון שאתה פולש ליער, ואין זה מקומך. אבל אל תדאג. כבר גירשנו מכאן את כל הדובים, האריות, והכנריות. גם שרפנו להם את מעונותיהם. אז עכשיו היער הוא כולו שלך".            
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 28, 2011, 18:41:41 »
שאלה: מה ההבדל בין בית משוגעים למדינת ישראל?
תשובה: בבית משוגעים ההנהלה שפויה.

השגריר של ערב הסעודית באו"ם סיים לשאת את נאומו יוצא ללובי ונתקל בידידו האמריקאי.
הם לוחצים ידיים והסעודי אומר: "אתה יודע, אני חייב לשאול אותך שאלה אחת לגבי אמריקה".
"בודאי, הוד מעלתך", עונה לו האמריקאי. "אענה לך על כל דבר שאוכל".
לוחש הסעודי: "בני צופה בתכנית `מסע בן כוכבים`. הוא רואה שיש שם רוסים, יש שם ספרדים, יש שחורים ויש מלוכסני עיניים
מהמזרח- והוא לא מבין למה אין שם אף ערבי".
מתכופף האמריקאי לעברו ואומר לו:
"זה בגלל שהתכנית הזאת מתרחשת בעתיד".