סקר

סקר: האם היהודים צריכים להתחיל לעבוד ולהפסיק להיות נטל?

כן, הם עלוקות ותולעים
4 (50%)
לא
4 (50%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: האם לדעתכם יהודים צריכים לצאת ולעבוד?  (נקרא 13031 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סקר: האם לדעתכם יהודים צריכים לצאת ולעבוד?
« להגיב #25 ב- : אוגוסט 27, 2011, 22:23:47 »
מה ז"א לא להתבולל עם מדינת ישראל ?
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : אוגוסט 27, 2011, 22:26:53 »
מה ז"א לא להתבולל עם מדינת ישראל ?

"להשתלב בחברה היסרעלית"

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #27 ב- : אוגוסט 27, 2011, 22:28:01 »
"להשתלב בחברה היסרעלית"

כולנו החברה ה"יסרעלית"

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #28 ב- : אוגוסט 27, 2011, 22:29:33 »
הרעיון הוא שחלק מהעם עובד וחלק מהעם עוסק רק בתורה.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : אוגוסט 27, 2011, 22:33:47 »
חרדים שמקבלים קצבאות מדינה ולא עובדים, הרבה יותר תלויים בחברה היסרעלית. זה לא צירוף מקרים שהחרדים אף פעם לא מתנגדים לתוכניות ההתאבדותיות של הממשלה כל עוד תשלומי השוחד מועברים כסדרם. זה אותו כלל שתקף לגבי הרבנים הממלכתיים וחברי מועצת פשע, שהם כולם עובדי מדינה או ממומנים על ידי המדינה ולכן הם עובדים את הפרה החולבת הזו ולא ייתנו לשום דבר לנתק אותם מעטיניה.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #30 ב- : אוגוסט 27, 2011, 22:59:06 »
"להשתלב בחברה היסרעלית"
זה אומר לעבוד ולהתפרנס ?
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #31 ב- : אוגוסט 28, 2011, 05:41:48 »
ערכתי את הסקר לשפה המתאימה.

ובמאמר מוסגר - אפילו השמאלנים מודים שרוב החרדים עובדים (כמובן שאצל הימין החילוני האנטישמיות היא דבר מובנה במערכת אפילו יותר) - לא שזה דבר טוב, ממש לא. צריך להתנתק ממדינת ישראל, לא להתבולל איתה

לא הם לא-סטטיסטית רובם לא עובדים. 35-40 אחוז עובדים בישראל. זה אומר ש-65-60 אחוז לא עובדים. כמדומני זה הרוב.
כנ''ל אצל הנשים.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #32 ב- : אוגוסט 28, 2011, 09:03:01 »
לא הם לא-סטטיסטית רובם לא עובדים. 35-40 אחוז עובדים בישראל. זה אומר ש-65-60 אחוז לא עובדים. כמדומני זה הרוב.
כנ''ל אצל הנשים.

אלה שעובדים מקבלים קצבאות?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #33 ב- : אוגוסט 28, 2011, 18:39:31 »
אלה שעובדים מקבלים קצבאות?

סביר להניח, אי אפשר לחיות רק מתפילות אבל אני לא יודע מי וכמה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #34 ב- : ספטמבר 02, 2011, 13:33:35 »
כל מי שיש לו ילדים מקבל קיצבת ילדים. בדרך כלל מי שנכה מקבל קיצבת נכות.
אני זוכר שפעם שאלתי קרוב משפחה שלי, אברך, על העניין. זה היה לפני כעשר שנים. אז ה"קיצבה" שהוא קיבל מן המדינה הייתה הבטחת הכנסה (המלגה שהמדינה מקציבה לאברכים) על סך 650 שקל. אתה לא יכול לומר שאנשים מתפרנסים מזה, בעיקר לא לאחר הקיצוצים שנעשו לפני כמה שנים בהם קיצצו משמעותית בהבטחת ההכנסה. אשתו למשל עבדה ופרנסה ולאחר שנולדו עוד ילדים הוא הלך ללמד כדי להתפרנס.
כמו שאמרתי, יש אחוז מזערי ביותר של אלה שלא עובדים כל החיים שלהם ורק לומדים. הרוב יוצאים לעבוד בשלב כלשהו.
ואל תדברו על נתונים כי אתם לא הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה. אתם מקבלים ניפוח של נתונים מאנשים אכולי שנאה לכל אדם שקיבל עליו עול תורה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #35 ב- : ספטמבר 02, 2011, 14:27:12 »
כל מי שיש לו ילדים מקבל קיצבת ילדים. בדרך כלל מי שנכה מקבל קיצבת נכות.
אני זוכר שפעם שאלתי קרוב משפחה שלי, אברך, על העניין. זה היה לפני כעשר שנים. אז ה"קיצבה" שהוא קיבל מן המדינה הייתה הבטחת הכנסה (המלגה שהמדינה מקציבה לאברכים) על סך 650 שקל. אתה לא יכול לומר שאנשים מתפרנסים מזה, בעיקר לא לאחר הקיצוצים שנעשו לפני כמה שנים בהם קיצצו משמעותית בהבטחת ההכנסה. אשתו למשל עבדה ופרנסה ולאחר שנולדו עוד ילדים הוא הלך ללמד כדי להתפרנס.
כמו שאמרתי, יש אחוז מזערי ביותר של אלה שלא עובדים כל החיים שלהם ורק לומדים. הרוב יוצאים לעבוד בשלב כלשהו.
ואל תדברו על נתונים כי אתם לא הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה. אתם מקבלים ניפוח של נתונים מאנשים אכולי שנאה לכל אדם שקיבל עליו עול תורה.

שאני יבין, אם אנחנו לא צריכים להסתמך על נתוני בנק ישראל, התקשורת והלמ''ס, על מי בדיוק אנחנו נסמוך?
המספרים שלהם מראים תמונה אחת, אנא פרט מאיפה אתה יודע שרק אחוז מזערי לא עובד.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #36 ב- : ספטמבר 03, 2011, 23:29:14 »
לא קראת את הדוחות עצמם. אתה קורא ורואה אנשים שמספרים לך על דוחות קיימים ומעוותים ומנפחים אותם.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #37 ב- : ספטמבר 04, 2011, 03:33:44 »
לא קראת את הדוחות עצמם. אתה קורא ורואה אנשים שמספרים לך על דוחות קיימים ומעוותים ומנפחים אותם.

לא, קראתי את הדוחות עצמם, שדרך אגב המספרים היו זהים לכתבות בעיתונות.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #38 ב- : ספטמבר 04, 2011, 04:56:01 »
לא, קראתי את הדוחות עצמם, שדרך אגב המספרים היו זהים לכתבות בעיתונות.

אז הדוחות שקריים. אני יכול להגיד לך את זה על סמך העובדה שכל הגברים במשפחה שלי עובדים בצורה כזו או אחרת, וגם בשכונה אתה יכול לראות שיש בודדים שנשארו ללמוד לכל החיים.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #39 ב- : ספטמבר 04, 2011, 05:04:09 »
אז הדוחות שקריים. אני יכול להגיד לך את זה על סמך העובדה שכל הגברים במשפחה שלי עובדים בצורה כזו או אחרת, וגם בשכונה אתה יכול לראות שיש בודדים שנשארו ללמוד לכל החיים.

את זה אהבתי, אם העובדות לא מתאימות לקו המחשבה שלך, העובדות שקריות. ולמה? כי אתה מכיר כמה חרדים שעובדים.
ידידי, זה לא רציני.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #40 ב- : ספטמבר 04, 2011, 13:30:01 »
סלח לי, אבל זה לא קו מחשבה אלא עובדות.
תסכים איתי שאחד שנולד וגדל בסביבה חרדית, אחד שכל המשפחה שלו חרדית, מכיר הרבה יותר חרדים מאוהד הפועל...
הרי מן הסתם הכרתי בחיי הקצרים אלפי גברים חרדים. אמור להיות לי מושג מייצג של אחוזי העבודה. לא?

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #41 ב- : ספטמבר 04, 2011, 17:35:08 »
סלח לי, אבל זה לא קו מחשבה אלא עובדות.

לא זה קו מחשבה, הלמ''ס/בנק ישראל ומחקרים, זה עובדות.

ציטוט
תסכים איתי שאחד שנולד וגדל בסביבה חרדית, אחד שכל המשפחה שלו חרדית, מכיר הרבה יותר חרדים מאוהד הפועל...

על פי ההיגיון הזה אתה לא יכול להתווכח עם ערבי מלוב שאומר לך שהלובים הם אוהבי ישראל, כי הרי הוא גדל עם הלובים ולא אתה.
או ערבי ישראלי שאומר שרוב הערבים בישראל עובדים, שאחוז הפשיעה אצליהם נמוך יותר מאצל היהודים או כל דבר לא נכון אחר.
כל זה ניתן להפריח.
אנחנו מדברים על מחקרים שונים שמציינים את אותם מספרים לא מה שאתה מכיר.

ציטוט
הרי מן הסתם הכרתי בחיי הקצרים אלפי גברים חרדים. אמור להיות לי מושג מייצג של אחוזי העבודה. לא?

מסתבר שלא(ואתה לא מכיר אלפי אנשים לפרטי פרטים), בטח שמנגד עומדים מחקרים וסקרים שמשקפים תמונה הפוכה משלך.

זה שעובדות לא מסתדרות עם הדעות שלך, לא מפריח את העובדות אלא את הדעות.

מנותק אחד העם

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #42 ב- : ספטמבר 05, 2011, 18:50:17 »
כל מי שיכול לעבוד צריך לעבוד, מה השאלה בכלל

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #43 ב- : ספטמבר 11, 2011, 00:45:54 »
לא זה קו מחשבה, הלמ''ס/בנק ישראל ומחקרים, זה עובדות.

על פי ההיגיון הזה אתה לא יכול להתווכח עם ערבי מלוב שאומר לך שהלובים הם אוהבי ישראל, כי הרי הוא גדל עם הלובים ולא אתה.
או ערבי ישראלי שאומר שרוב הערבים בישראל עובדים, שאחוז הפשיעה אצליהם נמוך יותר מאצל היהודים או כל דבר לא נכון אחר.
כל זה ניתן להפריח.
אנחנו מדברים על מחקרים שונים שמציינים את אותם מספרים לא מה שאתה מכיר.

מסתבר שלא(ואתה לא מכיר אלפי אנשים לפרטי פרטים), בטח שמנגד עומדים מחקרים וסקרים שמשקפים תמונה הפוכה משלך.

זה שעובדות לא מסתדרות עם הדעות שלך, לא מפריח את העובדות אלא את הדעות.
אין הנידון דומה לראייה.
אם אגיד לך שאני מכיר את אחי ואני יודע שהוא לא גנב, תגיד שראית הרבה עורכי דין אומרים את זה על מרשם הפושע בבית המשפט. אז חדל דוגמאות מעליבות.

לא צריך להכיר אדם לפרטי פרטים כדי לדעת אם הוא עובד הפוך. ואם אתה מתעקש להאמין אמונה עיוורת במערכת שמקנה לך את הידע המעוות שאתה מסתמך עליו כל כך עד שאתה מאמין בסיפורים שמספרים לך על דברים שלא ראית בעיניך שלך עד שאתה פוסל בזלזול את דבריו של אחד שאומר דברים על סמך ידע אישי שמן הסתם הרבה יותר מבוסס, אתה נמצא בעמדה מעורערת.

צבא יהושע עוד יחזור!