כתב נושא: ערוץ 7 מסר יהודיה לשב"כ ולמשטרה  (נקרא 8869 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ערוץ 7 מסר יהודיה לשב"כ ולמשטרה
« ב- : אוגוסט 24, 2011, 20:20:25 »
מקרה שהיה בשנה שעברה. הזהרו מה"ימין" הממסדי, סוכנו של המשטר האנטישמי, יותר מהשמאל המוצהר

בית המשפט השלום בפתח תקווה הוציא היום (חמישי) צו המחייב את אתר ערוץ 7 לחשוף את זהותו של גולש שפרסם בפורום דברי הסתה ואלימות נגד פקח מהמינהל האזרחי.

מדובר בפורום "ארץ מולדת", פורום של פעילי ימין צעירים שאופיו וההודעות המתפרסמות בו כוללות מפעם לפעם דברי נאצה קשים והסתה. בהודעה המדוברת נכתב שיש לשרוף את ביתו של הפקח, שמתגורר באחת ההתנחלויות בשומרון. יש לציין ששמו וכתובתו של האיש פורסמו אף הן.

הפורום שקק הודעות שקראו לפעול נגד הפקח. בעקבות כך, פנו ממשטרת מחוז ש"י לבית המשפט על מנת לחקור את שולח התגובה.

בפורום המדובר התנהל באחרונה התנהל דיון סוער בשאלה האם צריך להביע צער על רציחתו של נגד בצה"ל בצומת תפוח לפני חודשיים למרות היותו דרוזי ולא יהודי.

מהאתר נמסר בתגובה כי "ערוץ 7 הוא כלי תקשורת שומר חוק ועל כן נענה לצו בית המשפט. בהתייעצות עם משפטנים הבנו שסיכויי הערעור להתקבל - נמוכים ועל כן ויתרנו על השחתת זמן הכרוכה בכך".

מנהל הפורום פרסם בתוך כך קריאה לגולשים: "חבר'ה - היזהרו בדבריכם. משטרת ישראל מרחב שומרון, המינהל האזרחי, השב"כ, כולם מחפשים אותכם בנרות. שמרו על החוק על פרטיו גם כשאתם בכעס".

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 26, 2011, 04:22:06 »
הוא צודק. אם לא היו נותנים, היו מגיעים המשטרה ופושטים להם על השרתים ומוציאים בכוח את המידע. מה היו מרוויחים בזה?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 28, 2011, 13:23:43 »
מה יכולנו לצפות מזרוע של המשטר הציוני בארץ ישראל?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 28, 2011, 13:26:35 »
ערוץ 7 (האלמנאר הדתי-לאומי) גם תמכו בערבים שרצחו את בן יוסף לבנת הי"ד (אמרו שהוא העיר אותם ובגלל זה הם ירו)

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 28, 2011, 13:27:33 »
ערוץ 7 (האלמנאר הדתי-לאומי) גם תמכו בערבים שרצחו את בן יוסף לבנת הי"ד (אמרו שהוא העיר אותם ובגלל זה הם ירו)

והכל בתיאום על צה"ל שחימש את המחבלים

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 28, 2011, 16:51:37 »
הימין הממסדי - ימין "נאור" שדואג לכיסא שלו וגרוע מהתעמולה השמאלנית.
הימין המחתרתי - ימין שכולם מפחדים ממנו, כי הוא הימין האמיתי. (מחתרתי לכאורה כמובן..)

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 29, 2011, 13:19:47 »
שלום רון , אל תשכח שהתנועה מיתימרת להיות חוקית וישנה אפשרות שבעתיד גם תנועת הימין האמיתי תאולץ למסור פרטי משתמש. כמו כן , לאחר שזמני היה קצר לאחרונה ולצערי הופתעתי שהפורום יורד ברמתו ומנוהל ע״י ילדים בגיבוי ישיר של ההנהלה הראשית ,המטרה (שאני תומך בה) רק מיתרחקת ... , הפורום איבד הרבה חברה טובים והרבה ויכוחים מרתקים לטובת קבוצת ילדים שבאופן בדוק ומדעי עדיין לא יודעים מי הם עצמם בכלל ותאוריית העדר שולטת .. , מקווה שמי שצריך ירים את הכפפה ויקדם את המטרה שלשמה תנועה זו קיימת וזהו שיכניע הצד שני בצדקת דרכו של כהנא וסחיפת הציבור , בפועל קורה הפוך .  חג שמח 
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 01, 2011, 19:31:25 »
שלום רון , אל תשכח שהתנועה מיתימרת להיות חוקית וישנה אפשרות שבעתיד גם תנועת הימין האמיתי תאולץ למסור פרטי משתמש. כמו כן , לאחר שזמני היה קצר לאחרונה ולצערי הופתעתי שהפורום יורד ברמתו ומנוהל ע״י ילדים בגיבוי ישיר של ההנהלה הראשית ,המטרה (שאני תומך בה) רק מיתרחקת ... , הפורום איבד הרבה חברה טובים והרבה ויכוחים מרתקים לטובת קבוצת ילדים שבאופן בדוק ומדעי עדיין לא יודעים מי הם עצמם בכלל ותאוריית העדר שולטת .. , מקווה שמי שצריך ירים את הכפפה ויקדם את המטרה שלשמה תנועה זו קיימת וזהו שיכניע הצד שני בצדקת דרכו של כהנא וסחיפת הציבור , בפועל קורה הפוך .  חג שמח

לטאה יקרה, בשונה מהחלאות השטינקריות של ערוץ 7, אנחנו יודעים שמסירה היא אחת הפשעים המפלצתיים בנמצא.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 02, 2011, 15:52:07 »
יוסף בנימין, אתה מתעלם מן העובדה שאילולא היו מוסרים את המידע ברצון, היו לוקחים אותו בכוח. ככה היו יוצאים קירחים מכאן ומכאן. ככה לפחות הם שמרו על המערכת.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעניין: ערוץ 7 מסר יהודיה לשב"כ ולמשטרה
« להגיב #9 ב- : יוני 28, 2012, 20:50:43 »
יוסף בנימין, אתה מתעלם מן העובדה שאילולא היו מוסרים את המידע ברצון, היו לוקחים אותו בכוח. ככה היו יוצאים קירחים מכאן ומכאן. ככה לפחות הם שמרו על המערכת.

בס''ד

לא נכון! אפשר למחוק את זה לגמרי. אסור למסור מידע על יהודים ולהלשין בכל מקרה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : יוני 28, 2012, 20:55:18 »
שלום רון , אל תשכח שהתנועה מיתימרת להיות חוקית וישנה אפשרות שבעתיד גם תנועת הימין האמיתי תאולץ למסור פרטי משתמש. כמו כן , לאחר שזמני היה קצר לאחרונה ולצערי הופתעתי שהפורום יורד ברמתו ומנוהל ע״י ילדים בגיבוי ישיר של ההנהלה הראשית ,המטרה (שאני תומך בה) רק מיתרחקת ... , הפורום איבד הרבה חברה טובים והרבה ויכוחים מרתקים לטובת קבוצת ילדים שבאופן בדוק ומדעי עדיין לא יודעים מי הם עצמם בכלל ותאוריית העדר שולטת .. , מקווה שמי שצריך ירים את הכפפה ויקדם את המטרה שלשמה תנועה זו קיימת וזהו שיכניע הצד שני בצדקת דרכו של כהנא וסחיפת הציבור , בפועל קורה הפוך .  חג שמח

בס''ד

אנו כן שומרי חוק אבל כשיש סתירה בין החוק לבין התורה, אסור לעבור על מצוות התורה.

לא היינו מלשינים דרך מסירת מידע על יהודים בשום פנים ואופן. אל תשכח שישבתי חמש וחצי שנים בכלא פה בארה''ב בתנאים הגרועים ביותר כי סירבתי להלשין.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #11 ב- : יוני 29, 2012, 00:55:49 »
חיים, אתה הקרבת כל כך הרבה שקשה להאמין. מה לעשות שלא כולם חזקים. לא כולם גברים לקפוץ לאש/לכלא.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 29, 2012, 15:11:14 »
חיים, אתה הקרבת כל כך הרבה שקשה להאמין. מה לעשות שלא כולם חזקים. לא כולם גברים לקפוץ לאש/לכלא.

כשאני אמרתי שאין מספיק יהודים שהם גברים אמיתיים יצאת עליי פה כאילו בגדתי ביהדות. זה יפה שאתה חושב כמוני אבל לא מסוגל להודות בזה כי אני נקבה. ממש גברי מצדך.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #13 ב- : יוני 29, 2012, 15:21:59 »
סליחה שאני מכניס את האף שלי לויכוח הזה , אבל יש הבדל בין "אין מספיק גברים " לבין "לא כולם מספיק גברים " .
ברוך ה' לא חסרים היום אנשים אמיצים לעם ישראל , אבל יש גם כאלה שהם מוגי לב .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : יוני 29, 2012, 15:24:35 »
סליחה שאני מכניס את האף שלי לויכוח הזה , אבל יש הבדל בין "אין מספיק גברים " לבין "לא כולם מספיק גברים " .
ברוך ה' לא חסרים היום אנשים אמיצים לעם ישראל , אבל יש גם כאלה שהם מוגי לב .

אז כנראה שאני צריכה להיות מדויקת יותר, לא כולם גברים מספיק.
חבל שרוב הגברים מעדיפים לשחק אותה גברים במקום באמת להיות כאלה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #15 ב- : יוני 29, 2012, 17:47:44 »
יש הבדל בין לומר שיש אנשים שהם לא מספיק גברים, לבין להטיח בנו שכולנו לא גברים ושאנחנו רק יושבים ומדברים.
אולי הלכת מכות עם שוטרים בעמונה.
זה לא אמור לגרום לי להעריך אותך יותר, בתור אשה.
וכמובן, מי שבורח ומשתפן, זה גם לא סיבה להערכה. אבל להטיח באנשים ככה, זה לא לעניין. בעיקר שזה קצת חסר בסיס...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : יולי 02, 2012, 00:28:45 »
יש הבדל בין לומר שיש אנשים שהם לא מספיק גברים, לבין להטיח בנו שכולנו לא גברים ושאנחנו רק יושבים ומדברים.
אולי הלכת מכות עם שוטרים בעמונה.
זה לא אמור לגרום לי להעריך אותך יותר, בתור אשה.
וכמובן, מי שבורח ומשתפן, זה גם לא סיבה להערכה. אבל להטיח באנשים ככה, זה לא לעניין. בעיקר שזה קצת חסר בסיס...

מדבר זה שאין לו הערכה וכבוד לאף אישה.
לא הלכתי מכות עם שוטרים בעמונה, אבל כן הלכתי מכות בחיים שלי עם בנים גם לפני שמלאו לי 12 ועשיתי בת מצווה. נחש מה, קרעתי חלק מהם ואני אפילו לא נראית כמו פיל. אם זה לא הרגיש להם כמו השפלה, כנראה שהם הומואים.
ולפני שאתה תוקף אותי, הם תקפו אותי קודם.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #17 ב- : יולי 02, 2012, 06:55:45 »
לא ענית למה שכתבתי.
רק ניסית לפסול אותי (מדבר זה שאין לו הערכה וכבוד לאף אשה)
ולהוכיח לי איזה גבר גבר את (קרעתי חלק מהם)...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 02, 2012, 15:23:28 »
לא ענית למה שכתבתי.
רק ניסית לפסול אותי (מדבר זה שאין לו הערכה וכבוד לאף אשה)
ולהוכיח לי איזה גבר גבר את (קרעתי חלק מהם)...

מה לא הבנת?
לא מספיק גברים מבחינתי. בינתיים אתם רק מדברים אבל בשטח שום דבר. אני לא מופתעת שנשים שולטות היום..

לא ניסיתי להוכיח שאני גבר גבר, הינה הטעות. אתם כל כך בראש של "נשים משחקות אותה חזקות" שאתם לא שמים לב כמה אתם חלשים. לא ניסיתי לשחק אותה חזקה מולם, אני פשוט מתארת את מה שקרה שם.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #19 ב- : יולי 02, 2012, 15:32:31 »
מה לא הבנת?
לא מספיק גברים מבחינתי. בינתיים אתם רק מדברים אבל בשטח שום דבר. אני לא מופתעת שנשים שולטות היום..

לא ניסיתי להוכיח שאני גבר גבר, הינה הטעות. אתם כל כך בראש של "נשים משחקות אותה חזקות" שאתם לא שמים לב כמה אתם חלשים. לא ניסיתי לשחק אותה חזקה מולם, אני פשוט מתארת את מה שקרה שם.
זו שאלה שאני חייב לשאול.

למה את מצפה מתנועה שחברים בה בפייסבוק כמה מאות, ובפורום הזה עשרות פעילים כל יום?
והכי חשוב - המנהיג והמייסד שלה חי בגלות בעל כורחו.

להזכירך - גם תנועת כ"ך לא הייתה מה שהיא הייתה לפני פסילתה (איום על השלטון) ישר על ההתחלה.
מו"ר הקים את תנועת כ"ך בתחילת שנות ה-70 ובמשך 14 שנה לא הצליח להיכנס לכנסת (שלוש מערכות בחירות לא עבר את אחוז החסימה).

התנועה הזאת קיימת בסך הכל שנים ספורות (בישראל).
קצת סבלנות.

העובדה שאנו לא עושים יותר מדי רעש ואנו לא מפגינים לא אומרת שאנו לא פועלים.
אין קיצורי דרך. אנו לאט לאט מגיעים ליותר ויותר אנשים. חשוב מאד לפרסם את הסיפור של חיים בכל מקום ברשת.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : יולי 02, 2012, 15:55:41 »
זו שאלה שאני חייב לשאול.

למה את מצפה מתנועה שחברים בה בפייסבוק כמה מאות, ובפורום הזה עשרות פעילים כל יום?
והכי חשוב - המנהיג והמייסד שלה חי בגלות בעל כורחו.

להזכירך - גם תנועת כ"ך לא הייתה מה שהיא הייתה לפני פסילתה (איום על השלטון) ישר על ההתחלה.
מו"ר הקים את תנועת כ"ך בתחילת שנות ה-70 ובמשך 14 שנה לא הצליח להיכנס לכנסת (שלוש מערכות בחירות לא עבר את אחוז החסימה).

התנועה הזאת קיימת בסך הכל שנים ספורות (בישראל).
קצת סבלנות.

העובדה שאנו לא עושים יותר מדי רעש ואנו לא מפגינים לא אומרת שאנו לא פועלים.
אין קיצורי דרך. אנו לאט לאט מגיעים ליותר ויותר אנשים. חשוב מאד לפרסם את הסיפור של חיים בכל מקום ברשת.

לא דיברתי על התנועה ספציפית. דיברתי בכללי.
לראות יהודי ועוד חייל בורח מאיזה ילד ערבי שבקושי מלאו לו 9 זה מצחיק.
לראות מתנחל נותן לנאצים לגרש אותו במקום להתנגד(פיזית), זה עצוב מאוד.
לראות ערבים וסודנים מתחילים עם בחורה במסעדה, אפילו אם היא עובדת שם, וגברים יהודים מצחקקים זו בושה(כן. ראיתי כאלה). אגב, רוב הבחורות באמת מחזירות פלירטוט אבל יש כאלו שלא אוהבות את זה ולא יודעות מה לעשות.
וכבר קרה לי יותר מדי פעמים שאיזה ערבי אחד או חבורה של ערבים ניגשה אליי והתחילה להציק לי.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #21 ב- : יולי 02, 2012, 16:03:14 »
לא דיברתי על התנועה ספציפית. דיברתי בכללי.
לראות יהודי ועוד חייל בורח מאיזה ילד ערבי שבקושי מלאו לו 9 זה מצחיק.
לראות מתנחל נותן לנאצים לגרש אותו במקום להתנגד(פיזית), זה עצוב מאוד.
לראות ערבים וסודנים מתחילים עם בחורה במסעדה, אפילו אם היא עובדת שם, וגברים יהודים מצחקקים זו בושה(כן. ראיתי כאלה). אגב, רוב הבחורות באמת מחזירות פלירטוט אבל יש כאלו שלא אוהבות את זה ולא יודעות מה לעשות.
וכבר קרה לי יותר מדי פעמים שאיזה ערבי אחד או חבורה של ערבים ניגשה אליי והתחילה להציק לי.
מכיוון שאת לא מכירה כאן אישית את החברים (ותקני אותי אם אני טועה) אז את לא יכולה לקבוע מה יעשה פלוני כזה או אחר אם ייתקל במצבים שתיארת.

יכול להיות שאת צודקת - לא כולם יצעדו קדימה ויעמידו את הפולש במקומו.
אבל מצד שני יכול להיות שאת טועה.
אל תשכחי שאף אחד לא חושף כאן את חוויותיו (ומעשיו) מהיום יום (בין היתר משום שאנו לא רוצים לתת נשק לשמאל הארור ששולט בכל).

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #22 ב- : יולי 02, 2012, 18:53:20 »
זה הכל בגלל שאנחנו לא גברים. טעות של המוהל... :laugh:

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : יולי 04, 2012, 13:51:08 »
מכיוון שאת לא מכירה כאן אישית את החברים (ותקני אותי אם אני טועה) אז את לא יכולה לקבוע מה יעשה פלוני כזה או אחר אם ייתקל במצבים שתיארת.

יכול להיות שאת צודקת - לא כולם יצעדו קדימה ויעמידו את הפולש במקומו.
אבל מצד שני יכול להיות שאת טועה.
אל תשכחי שאף אחד לא חושף כאן את חוויותיו (ומעשיו) מהיום יום (בין היתר משום שאנו לא רוצים לתת נשק לשמאל הארור ששולט בכל).

יש לי הרגשה שרק מעטים באמת יהיו מסוגלים לעשות משהו.
לקלל זה לא מעשה גבורה, אבל זה גם משהו.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : יולי 04, 2012, 13:52:28 »
זה הכל בגלל שאנחנו לא גברים. טעות של המוהל... :laugh:

אני בפסק אם היה לך מוהל.