בדרכם לכותל עברו בני הזוג חיימוב בסילוואן. מספר צעירים ערבים הבחינו בהם ותקפו אותם. האירוע הסתיים רק כשהבעל שלף אקדח .זוג עם תינוקת נחלץ בנס מלינץ' בשכונת סילוואן . גדי ושרה חיימוב עברו לפני כשבוע בשכונה הערבית בדרכם לתפילה בכותל. כאשר הבחינה בהם חבורת צעירים תושבי המקום, התנפלה עליהם החבורה. גדי, שהיה חמוש באקדח, ספג מכות נמרצות מבני החבורה האלימים. אשתו ברחה עם הבת הקטנה ונחלצה בשלום.
זוג עם תינוקת נחלץ בנס מלינץ' בשכונת סילוואן . גדי ושרה חיימוב עברו לפני כשבוע בשכונה הערבית בדרכם לתפילה בכותל. כאשר הבחינה בהם חבורת צעירים תושבי המקום, התנפלה עליהם החבורה. גדי, שהיה חמוש באקדח, ספג מכות נמרצות מבני החבורה האלימים. אשתו ברחה עם הבת הקטנה ונחלצה בשלום.
"רצינו להגיע לכותל המערבי וניסינו לקצר את הדרך דרך סילוואן", מספר גדי. "נסענו בשכונה עד שנעצרנו בפקק תנועה. צעירים ערבים זיהו שאנחנו יהודים והחלו להשליך נפצים לתוך המכונית שלנו. כשראיתי שהם עומדים לפגוע בבתי התינוקת יצאתי לקראתם והזהרתי אותם שיפסיקו. אולם אז ניגש אלי אחד הנערים ובעט בי. כשהדפתי אותו זינקו עלי אנשים אחרים שהיו במקום, הפילו אותי על הרצפה והחלו לבעוט בי בעוצמה".
בזמן שההמון הקיף את בעלה חשבה שרה שהוא נחטף, זינקה לכיסא הנהג ונסה על נפשה במכונית. "היו סביבו 70 ערבים", היא נזכרת. "חשבתי שאין לי סיכוי להציל אותו והחלטתי לחלץ לפחות את הילדה".
אלא שגדי לא התייאש. "הגנתי על הראש ועל העורף כדי לוודא שאני לא חוטף איזה בזנט או סכין. הדקות האלה נראו כמו נצח", הוא משחזר. "במקביל ניסיתי להושיט את היד לכיוון המותניים כדי להוציא את האקדח, אבל הם בעטו בי חזק עד שהאקדח נשמט מידי ונפל ארצה".
תוך כדי ניסיונות להגן על עצמו ממכותיהם של הצעירים הערבים, חיפש גדי את אקדחו, עד שמצא אותו מונח מתחת למכונית. הוא הצליח לזחול אליו ולתפוס אותו. רק אחרי שהניף את הנשק החלו המתפרעים להתרחק.
בדרך נס נחלץ גדי מהתקרית ללא נזקים משמעותיים, פרט לפציעות קלות ולמכות יבשות בכל חלקי גופו.
ממשטרת ירושלים נמסר: "מבדיקת האירוע עולה כי בני הזוג נתקעו בפקק תנועה בסילוואן. צעיר ניסה ליידות חזיזים לעבר הרכב, הגבר יצא אליו והתפתח עימות ביניהם שבמהלכו נפל האקדח על הקרקע. בני הזוג הגיעו לכוח אבטחה של משמר הגבול שסייר בכפר וזה פתח מיד בסריקות לאיתור התוקף. הפצוע פונה במצב קל לבית החולים, טופל ושוחרר. חקירת המקרה נמשכת".
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4113037,00.html