כתב נושא: מיתון? לא בחברת אמממ מדינת אפריקה ישראל!  (נקרא 1772 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מישהו פירסם בפייסבוק מידע לגביי ההתפתחות הכלכלית של הפולשים מאפריקה במדינת אפריקה תל אביב מיתון?? לא כשמדובר בשונאי ישראל...

השלב הבאה קבלת אזרחות הצטרפות לפוליטיקה וקפיצה קטנה לעתיד ראש ממשלת ישראל אפריקה אבובו הלימונטרונו קבובו.

זה המידע שהוא נתן:

זוכרים שספרתי לכם על המתפרה הזעירה של אריתראים בסלמה, שהיא למעשה מפעל המייצר כמעט 24 שעות ביממה, שמלות חגיגיות לכל החתונות שמתקיימות פה בשבתות? (כ 10 חתונות בממוצע כל שבת - אני רואה 2 כל שבת) - אז בשעה טובה הם עברו לחנות גדולה יותר ממול - בסלמה 120, פינתית, עם חלונות ראווה גדולים וגם היא פועלת במלוא המרץ, כמעט 24 שעות ביממה.
מספרם של כהני הדת, חלקם מבוגרים מאד - וברור שאינם יכולים לטעון כי הם נמלטים מגיוס כפוי לצבא - עולה מיום ליום.
על שלט חנות האינטרנט שמול ביתי שמו תמונה גדולה "לפנים" של המדונה וישו הקטן בזרועותיה.
מדינה שלמה מסתננת ועוברת אל תוך תחומי ריבונותה של מדינת ישראל, נחושה להשתקע ולהתעצם כאן ולהתנהל בה כאוטונומיה לכל דבר וגם לנצל לצורך כך כל עזרה שיכולים לקבל חינם מכל הארגונים מתוקף היותם ה"חלשים". ואין מי שיעצור את האבסורד הזה.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
מיתון? לא בחברת אמממ מדינת אפריקה ישראל!
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 24, 2011, 02:16:06 »
יש אפילו לפולשים האלה "שגרירות" משלהם.. שדרום סודן קיבלו עצמאות לא מזמן, עשו כתבה והראו איזה קוף כושי יושב כמו מפגר בתחנה מרכזית במשרד מטר על מטר.. מסך מחשב לא מחובר לכלום, המון דפים ודגל סודן וזהוא יש להם "שגרירות" למופת.. פחח פולשים עלובים.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!