חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
יהודים יצרו את ארה''ב (2 סרטים חדשים בפליקס)
כהנא צדק!:
בס"ד
עזבו מחשב אין על המוח היהודי, ולא יעזור כלום.
עובדה שבאנו לכאן לפני 60 עשינו מה שמדינה ערבית לא תעשה ב-1,000,000 שנה עם כל הנפט והכסף שלה.
בין המדינות המתקדמות בעלום, שלא נדבר על יכולות צבאיות חיל האוויר, טילים, טנקים, ספינות קרב, וכו'.
אל תשכחו גם מי המציא את האטום- יהודי ;)
אלירן:
זה ידוע שאיפה שיש יהודים יש ברכה..עובדה פעם בזמן המערב הפרוע באמריקה לא היו שם יהודים..אמריקה הייתה ענייה מאוד..
אילן208:
--- ציטוט של: underground על מרץ 19, 2007, 10:22:47 ---זה ידוע שאיפה שיש יהודים יש ברכה..עובדה פעם בזמן המערב הפרוע באמריקה לא היו שם יהודים..אמריקה הייתה ענייה מאוד..
--- סוף ציטוט ---
סבתא שלי אמרה לי את זה גם היא אמרה איפה שיש יהודים המקום פורח היא אמרה שזה הסיבה שלא שיחררו יהודים מברה"מ כי היו צריכים אנשים חכמים מדעני טילים,מתכנתים,ועוד
מומו:
חיים,
רק עכשיו אני קולט שיש דיון בפורום הזה על הסירטון שלך באתר פליקס
תודה רבה על הסירטון המעניין סירטון איכותי באתר דיי מעפן{בעיניי לפחות האתר הזה מעפן ביותר}.
בכול אופן ברצוני לומר לך כמה דברים בקשר לארה"ב וגם שאלה קטנה בסיום,
נכון להיום ארה"ב היא המעצמה הכי גדולה בעולם, אבל כמו שזה ניראה רוסיה חותרת להיות שוב מעצמה
אולי לא כמו בעבר אך בהחלט דיי משפיעה. והיא משפיעה, גם כיום הרוסים עסוקים בלמכור נשק וידע לאויבים שלנו שרובם גם אויבייה של ארה"ב ואח"כ ארה"ב צריכה לבוא לתקן נזקים שהרוסים עשו ועושים.
חוץ מימנה יש לרוסיה שכנה שיש לנו יחסיים דיפלומטיים טובים איתה שמתקדמת בצעדיי ענק להיות מעצמה עולמית ואולי יותר גדולה מארה"ב ביום מין הימיים וזאת סין קצב ההיתפתחות והגדילה שלה לא להאמין.
שאלה לחיים האם בבתי ספר בארה"ב מלמדים את התלמדים הצעירים שיהודי בשם חיים סלומון
{כמו שאתה ציינת} עזר לגור'ג וושינגטון וג'פרסון ואחרים להתנגד לבריטים ולקבל עצמאות?
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: מומו על מרץ 19, 2007, 18:21:05 ---חיים,
רק עכשיו אני קולט שיש דיון בפורום הזה על הסירטון שלך באתר פליקס
תודה רבה על הסירטון המעניין סירטון איכותי באתר דיי מעפן{בעיניי לפחות האתר הזה מעפן ביותר}.
בכול אופן ברצוני לומר לך כמה דברים בקשר לארה"ב וגם שאלה קטנה בסיום,
נכון להיום ארה"ב היא המעצמה הכי גדולה בעולם, אבל כמו שזה ניראה רוסיה חותרת להיות שוב מעצמה
אולי לא כמו בעבר אך בהחלט דיי משפיעה. והיא משפיעה, גם כיום הרוסים עסוקים בלמכור נשק וידע לאויבים שלנו שרובם גם אויבייה של ארה"ב ואח"כ ארה"ב צריכה לבוא לתקן נזקים שהרוסים עשו ועושים.
חוץ מימנה יש לרוסיה שכנה שיש לנו יחסיים דיפלומטיים טובים איתה שמתקדמת בצעדיי ענק להיות מעצמה עולמית ואולי יותר גדולה מארה"ב ביום מין הימיים וזאת סין קצב ההיתפתחות והגדילה שלה לא להאמין.
שאלה לחיים האם בבתי ספר בארה"ב מלמדים את התלמדים הצעירים שיהודי בשם חיים סלומון
{כמו שאתה ציינת} עזר לגור'ג וושינגטון וג'פרסון ואחרים להתנגד לבריטים ולקבל עצמאות?
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
חיים מחר עונה בשידור חי לשאלות הגושלים כמו בכל יום שלישי בנעוץ יש אשכול "שאלו את הימין האמיתי" תשאל שמה כי זה יסגר כי מחר חיים עונה בשידור על זה.
ולמה האתר והפורום הזה מעפן?...
בין האתרים עם האנשים הכי מוכשרים באינטרנט אם לא הכי הכי, אדמין מעולה מנהלים מצוינים (בלי קשר אלי) רמת אבטחה ושרת מהיר ללא באגים, חורי אבטחה ותקלות, אווירה נעימה וקהילה חמה באירגון ענקי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה