חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
יהודים יצרו את ארה''ב (2 סרטים חדשים בפליקס)
אלירן:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 19, 2007, 19:13:09 ---
--- ציטוט של: מומו על מרץ 19, 2007, 18:21:05 ---חיים,
רק עכשיו אני קולט שיש דיון בפורום הזה על הסירטון שלך באתר פליקס
תודה רבה על הסירטון המעניין סירטון איכותי באתר דיי מעפן{בעיניי לפחות האתר הזה מעפן ביותר}.
בכול אופן ברצוני לומר לך כמה דברים בקשר לארה"ב וגם שאלה קטנה בסיום,
נכון להיום ארה"ב היא המעצמה הכי גדולה בעולם, אבל כמו שזה ניראה רוסיה חותרת להיות שוב מעצמה
אולי לא כמו בעבר אך בהחלט דיי משפיעה. והיא משפיעה, גם כיום הרוסים עסוקים בלמכור נשק וידע לאויבים שלנו שרובם גם אויבייה של ארה"ב ואח"כ ארה"ב צריכה לבוא לתקן נזקים שהרוסים עשו ועושים.
חוץ מימנה יש לרוסיה שכנה שיש לנו יחסיים דיפלומטיים טובים איתה שמתקדמת בצעדיי ענק להיות מעצמה עולמית ואולי יותר גדולה מארה"ב ביום מין הימיים וזאת סין קצב ההיתפתחות והגדילה שלה לא להאמין.
שאלה לחיים האם בבתי ספר בארה"ב מלמדים את התלמדים הצעירים שיהודי בשם חיים סלומון
{כמו שאתה ציינת} עזר לגור'ג וושינגטון וג'פרסון ואחרים להתנגד לבריטים ולקבל עצמאות?
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
חיים מחר עונה בשידור חי לשאלות הגושלים כמו בכל יום שלישי בנעוץ יש אשכול "שאלו את הימין האמיתי" תשאל שמה כי זה יסגר כי מחר חיים עונה בשידור על זה.
ולמה האתר והפורום הזה מעפן?...
בין האתרים עם האנשים הכי מוכשרים באינטרנט אם לא הכי הכי, אדמין מעולה מנהלים מצוינים (בלי קשר אלי) רמת אבטחה ושרת מהיר ללא באגים, חורי אבטחה ותקלות, אווירה נעימה וקהילה חמה באירגון ענקי.
--- סוף ציטוט ---
עזוב אותו..עוד אחד שחושב שהוא מבין משהו..לא טוב לו פה אז שילך
כהנא צדק!:
בס"ד
אנדרגרונד אני מבין לליבך אבל אל תכעס אתה יודע מה אומרים על מי שהכעס שולט בו ;)
לא צריך להתעצבן בוא נשמע מה יש לו לומר לגבי הפורום והאתר.
אֹהד:
אפשר מידע על חיים סלומון ממקור מהימן ?
אֵיתָן:
--- ציטוט של: Dexter על מרץ 19, 2007, 21:00:42 ---אפשר מידע על חיים סלומון ממקור מהימן ?
--- סוף ציטוט ---
תרשום בגוגל
אבל באנגלית אני גם שמעתי על חיים סולמון לפני זה
אבל רק דברים רעים ולא רציתי להאמין
וחיים אמר תאמת
כהנא צדק!:
בס"ד
תמיד טוב להריץ בדיקה ב-GOOGLE לפני.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם